Şimdi Ara

sai baba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Subject: SAi BABA

bende alet oldum :)))) kem kümmm

Bunun gerçekten mucizevi oldugunu söylüyorlar. Etkileri 24 saat içinde gerçeklesmeye basliyormus?...
    OM SAI RAM,
    Om Namah Shirdi Sai Baba
    Om Shirdi Sai Baba Prasanam
    Om Shanti Om Shanti
    Om Shanti Om Shanti
    Om Shanti Om Shanti Om Shanti

Bu dua hayatiniza özel, sessiz kutsamalar getirmesi için size gönderildi. Bu Hindistan'da Andhra Pradesh'te
    Visiongaram tarafindan kaynaklandi ve bir çok defa dünya çapinda gönderildi.Bu kutsal mektubu aldiktan
    sonra bir kaç gün içinde bu kutsamalarin direkt bir deneyimini yasayacaksiniz. Sai Baba gerçek bir avatardir (Master saint). Bunu bilmenize veya inanmaniza gerek yok. Bu bir saka degil. Bir ay içinde yasaminizda bazi
    olaganüstü pozitif gelismeler olacak. Lütfen bu mesaji Tanri'nin lütfu ile kutsanabilecegini düsündügünüz 10 kisiye gönderin . Bu mektubu kendinize saklamayin. Lütfen bunu iletin ve aldiktan sonra 96 saat içinde silin. Lütfen bunu gönderin ve dördüncü günde "Kismet"inizi gözleyin. Aileniz ve arkadaslariniz için "iyi talih ve iyi saglik"
    dileyin.

her gün buna benzer bir kaç tane ipe sapa gelmez mail geliyor.gelsin gelmesin demeyeceğim ama birde buna inananlar var kardeşim işin traji-komik yanı.kendine faydası olmayanlardan medet umma ne kadar arttı bu memlekette yahu.

• ya bıktım ben bööle maillerden felan yaa engellemenin bi yolu yok mu bunu....millette safmıdır nedir en az 10tne mail siliyom günde
  • bana hiç bu tarz mailler gelmiyor çünkü üye olurken sağa sola hep 2. bir posta hesabı kullanıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warwick Benzeri Karakter?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.