Bildirim
Saidi Ntibazonkiza
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
spiker bile 2 kere düşünüyo adını söylerken
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İyi bir transfer olur umarım Akhisa adına. -
Bugün 1 gol ve 1 asist yapmış. -
akhisar bulmuş getirmiş yine. Gençlerden Guiudo koçer dikkatimi çekti benimde. vede türk statüsünde oynuyor. -
Mustafa Reşit Akçay otobüs ve kontratak futbolunu iyi oynatan bir hoca geçen sene Avrupa Ligi'nde gösterdi bunu.Ligde Trabzon büyük takım olduğu için fazla olmadı ama ben Akhisar'ın özellikle büyüklerden bu sezon puan çalacağına inaniyorum.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
dün akşam ki maçta gerçekten güzel oynadı sahada esdi gürledi resmen.akhisar şu adamların kaynağını söylese de azıcık bizde şöyle transfer yapsak yoksa düşecez. -
Hamza hoca, Niasse, Çağdaş, Sertan, Emrah Eren.. gidince bu sene ümidi kesmiştim. Ancak Gekasın geri dönmesi, Mustafa Reşit Akçayın gelmesi, Saidinin nasıl bir futbolcu olduğunu gördükten sonra takımın eskisinden daha iyi olduğunun farkına vardım. Yeni gelen genç Muhammet Burak Taşdemir'de iyi oynuyor. Forma şansı verilirse kendini gösterir o da. Tabi ilk haftalar birşeyler söylemek için çok erken. Ligin ortalarında takımın durumu daha belli olur. -
Ulan bi balkesi yendiniz havalara girmişsiniz az sakin olun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 senede yenmediğimiz 4 büyük kalmadı. Sen neyden bahsediyon bilader. Balıkesirde kim?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X