Şimdi Ara

Saint's Row

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    GTA-stili bir oyundur ve önumuzdeki aylarda cikacak.
    Okuduklarimdan, Saint's Row'da 2 sekilde Live destegi olacak.
    1) Co-op destegi, yani, Live'de baska bir arkadasinla butun singeli beraber oynuyorsunuz, cete kurup sehri elinize geciriyorsunuz. Bu cok zevkli olacak, kesin.
    2) Versus... Ayni anda 12 kisi Live'den oynayabiliyor. 6'ya 6 veya herkes herkese karsi. Team secenekleri var, bir tane oyun secenegin adi "Protect the Pimp" yani, Pezevengi koru . 6 kisilik grup Pimp'i korurken, diger 6 kisilik grup onu öldurmesi lazim, ve hersey GTA-dunyasi icinde

Bu cikmis son filim presentasyonudur ve kamerayla cekilmistir. Yakinda Live'e demosu damlar
    http://www.xboxyde.com/news_3034_se.html

• MErakla beklediğim bir oyun işte. Gears of war ile beraber 360 almamı düşündüren bir oyun şimdilik. Uzun zamandır takip ediyordum. Şu an gelinen noktayı görmedim ama oldukça iyiydi, yalnızca fiziklerde, animasyonlarda bi tuhaflık vardı. Arabaların sürüşü-yolda gidişi ve tiplerin koşması iyi değildi. Bakalım ss'lerden çok iyi görünüyor. Video inmek üzere izleyelim ne kadar ilerletmişler... Alınacak bi oyun, umarım ps3'e çıkar da 2. konsola para vermek zorunda kalmayız ilerde
  • Videoyu izledim. Grafikler güzel ama genel olarak fazlasıyla gta'nın gelişmiş bir vesiyonu/kopyası gibi duruyor. Adamın arabayı durdurduktan sonra içindekinin ensesinden tutup kafasını arbanın konsoluna vurup dışarı çıkarmasından tutun, sokak kavgalarındaki dövüş stiline kadar çok şey benziyo, aşağıdaki videolarda da görüldüğü gibi demolition derby tarzı şeyler de gta'dan alınmış... Ama bunun dışında gayet iyi görünüyor, çok zevkli olacağa benziyor. Şehrin boyutu, tasarımı ve hissi gerçekten güzele benziyor. Animasyon ve araba sürüşlerinde çalışılmalı bence hala... Biraz daha özgünlük getirebilecekler mi, bakalım göreceğiz. Merakla bekliyoruz.

Daha fazla video için;
    http://media.xbox360.ign.com/media/747/747896/vids_1.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adventure -- 23 Mayıs 2006; 23:44:23 >

• Heyecan yok bal... Heyecan yok. Ben analizini ytapıyorum oyunun. Tüm videolarını izledim, oyunu da çok sevdim. Benzemesinin zararı olduğunu söylemedim. Oyunun araştırmasını yapıyoruz burda, fikir alışverişi... Hoş yazan da yokya neyse, sağlık olsun...

Çok sağlam bi oyun geliyo, mesele bu kadar basit...
  • walla çok güzel bir oyuna benziyor , gears of war vardı benimde aklımda bu oyunda baya hoşuma gitti bu yeni çıkacak xbox 360 65 nm işlemcililerden almak lazım artık , tabi önce sabredip beklemek lazım ps3 de 1 veya 2 sene sonra alınacak duruma gelir yoksa ilk çıkış fiyatı ile almak benim için hayal :)
  • Özellikle gta:4 ün çıkmasına daha nerdeyse 1,5 yıl varken epey bir idare eder... Çıktığında bile 13-14 ay olacak daha gta için.
  • Ikinci bölumu gelmistir, iyi seyretmeler.
    http://www.xboxyde.com/news_3039_se.html
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Need for Speed Underground 2
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aaa dayanamayıroum hemen bi xbox almalıyım
  • 2. bölüm nedense kesmedi beni pek... Özellikle dikkatimi çeken, şehrin çok boş oluşu ve hasar modellemesinin fazlasıyla yetersiz oluşu. Bunları oyunun bitmemiş olmasına bağlıyorum...
  • müzikler harika
  • oyuna hata bulmayin oyun gta3 e on basar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bal -- 26 Mayıs 2006; 13:45:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bal

oyuna hata bulmayin oyun gta3 e on basar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.