Burası Alanya'da gündüzleri bazen takıldığımız yer. Ne kadar stresli ortamlarda yaşıyoruz Alanya'da anlayın. Oyüzden seni çok iyi anlıyorum Yazılımcı.
Bu resim de aynı yerin manzarası.
Bu arada son resimde boynunda HAç mı var PurePoison ??
yaaa offf yaaa hocam orada tres olurmu hiç yaaa
keşke bende orada olsam, eskiden sıkıldığım küçük yer değilim beğenmedim EReğliyi okadar çok özlüyorum ki
Yazın bende silifkeye gidiyorum silifke/taşucu tatile her sene giderim çok güzel yer.
quote:
Orjinalden alıntı: .ADAM.
quote:
Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer
REsmi kopyalayıp zoomlamak istemedim.Ayıp olur diye... O yüzden sordum
Hadi Ordan
Yazılımcı Sahil gibisi yok...saatlerce hiç birşey yapmadan sadece denizi seyredebilirim.
Kayıpp verdik mi?
Ne topic olmuş bu yaw...
@StranGe_PassenGer , sen alanyada mısın
Evet poti sen neredesin?
adana
alanya resimlerini görünce şaşırdım geçen sene ben de alanya resimleri koyardım bazen. ama alanyalı çıkmıyordu ben 89-98 yıllarında adanaydım. 9 yılım hayatımın en güzel günleriydi. gözümde tütütyor şimdi
alanyadaydım yazacaktım
Süper bir yer.Geleli 6 aya yaklaştı. Cennet diyebiliriz. Ben de Hatay-Dörtyol'luyum.Orası da güzeldir. Ama burası başka..
yeniymişsin orada... damlataş plajı çok kral yerdir. şimdi alanyaa olsaydım ben nete girmezdim plaja giderdim
Şimdi çıkıyorum
Gece hayatını da bilirsin buranın. Bellman, RobinHood falan.
quote:
Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer Anakart en altta diyerlerini onun üstüne uyan gediklere geçir.
quote:
Tmam süper bir espri değildi ama konunun kilitlenmesini gerektirecek kadar da kötü değildi.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: .ADAM.
quote:
REsmi kopyalayıp zoomlamak istemedim.Ayıp olur diye... O yüzden sordum
Hadi Ordan
Yazılımcı Sahil gibisi yok...saatlerce hiç birşey yapmadan sadece denizi seyredebilirim.
tabi yaaaa bütün stresini sıkıntını aır ferahlarsın yaaaa saatlerce bak sıkılmazsın genede
poti estirmişiz bugün üstsüte mesajlar sabaha kadar yetmedei herhalde
quote:
Orjinalden alıntı: HearthSS
poti estirmişiz bugün üstsüte mesajlar sabaha kadar yetmedei herhalde
la strengepassenger la konuştum , hangi topic olduğuna dikkat etmedim.
quote:
Orjinalden alıntı: ShenLong
Gözlüğün olayım, tak beni...
kulun köpeğin olayım banlattırma beni
quote:
Orjinalden alıntı: ZoRBa
quote:
Orjinalden alıntı: ShenLong
Gözlüğün olayım, tak beni...
kulun köpeğin olayım banlattırma beni
halamı olm sınırsız yicen bak sölemedi deme
PurePosion arkadaşım sakın yanlış anlama biraz abazanlık olsa da aslında forumumuzdaki seviyeli arkadaşlıkları başka yerde zor bulursunburda sen resmi koyunca hani biraz abazan duygular kabardı o kadarsakın ha burası bombabomba.com a dönmüş abazan herifler girmem bi daha buraya deme ha