quote:Orjinalden alıntı: PurePoison yazdıklarını gördüm de one ya fake falan ama çok talı bişey bu kız ya
quote:Orijinalden alıntı: Deleted User[Deleted by Admins]teşekkür ederim ama silicem resimi en kötü çıktığım resimlerden bu benim bir de erkek arkadaşım görürse kızabilir
quote:Orijinalden alıntı: PurePoisonteşekkür ederim ama silicem resimi en kötü çıktığım resimlerden bu benim bir de erkek arkadaşım görürse kızabilirAlıntıları Göster ben kızmam erkek arkadaşın ben olayım
quote:Orijinalden alıntı: PurePoisonteşekkür ederim ama silicem resimi en kötü çıktığım resimlerden bu benim bir de erkek arkadaşım görürse kızabilirAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: PurePoison teşekkür ederim ama silicem resimi en kötü çıktığım resimlerden bu benim bir de erkek arkadaşım görürse kızabilir En kötü resmimiz böyle olsun.
quote:Orijinalden alıntı: mewluthquote:Orjinalden alıntı: PurePoison teşekkür ederim ama silicem resimi en kötü çıktığım resimlerden bu benim bir de erkek arkadaşım görürse kızabilir En kötü resmimiz böyle olsun. Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: mewluth quote:Orjinalden alıntı: PurePoison teşekkür ederim ama silicem resimi en kötü çıktığım resimlerden bu benim bir de erkek arkadaşım görürse kızabilir En kötü resmimiz böyle olsun.
quote:Orijinalden alıntı: PurePoisonteşekkür ederim ama silicem resimi en kötü çıktığım resimlerden bu benim bir de erkek arkadaşım görürse kızabilirAlıntıları Göster [Deleted by Admins]
quote:Orijinalden alıntı: beckhirquote:Orjinalden alıntı: mewluth quote:Orjinalden alıntı: PurePoison teşekkür ederim ama silicem resimi en kötü çıktığım resimlerden bu benim bir de erkek arkadaşım görürse kızabilir En kötü resmimiz böyle olsun. Alıntıları Göster Allaaaaa..
quote:Orijinalden alıntı: Deleted User[Deleted by Admins]Alıntıları Göster rüzgarlı bir yerdeydik de saçlarım kötü ondan dedim ama teşekkürler sildim ben yine de
quote:Orijinalden alıntı: mewluthquote:Orjinalden alıntı: PurePoison teşekkür ederim ama silicem resimi en kötü çıktığım resimlerden bu benim bir de erkek arkadaşım görürse kızabilir En kötü resmimiz böyle olsun. Alıntıları Göster [Deleted by Admins]
quote:Orijinalden alıntı: PurePoisonrüzgarlı bir yerdeydik de saçlarım kötü ondan dedim ama teşekkürler sildim ben yine deAlıntıları Göster [Deleted by Admins]
quote:Orijinalden alıntı: StranGe_PassenGer, , kaydetin kaydetin. Alıntıları Göster ikinci resim küçük kız kardeşimindi siler misiniz? yanlış resmi koymuşum da
quote:Orijinalden alıntı: zrb v2.0 Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: ZoRBa v2.0 nolur 18 yaşında de