Yok bu arkadaş buranın yolunu yordamını öğrenmemiş daha.
Bak FAKE kardeşim.Şimdi herkes MSN istiyormuş gibi yapacak.Sen de olmaz molmaz ayaklarına yatacaksın.Biz palyaçoluk yapacaz ve sonuçta "gereksiz mesajlar" isminin hakkını vereceğiz.
Yoksa biz de biliyoruz MSN adresi verminin bir tür nişan olmadığını.
iyi geceler
quote:
Orjinalden alıntı: PurePoison
iyi geceler
pm kutum boş hala
quote:
Orjinalden alıntı: yusufunalan
quote:
msni alınca ne kazanacaksınız ki
arkadaşlarına gösterip, bakın bende daha çok kız msn i var diyecekler, bi miktarda kendilerini tatmin etcekler....
+++ böyle kişilerle karşılaştım bol miktarda, adam msn ine sadece "kız mesenesi" ekliyor, konuşmak için filan değil, zaten bir çoğu kabul etmemiş, engellemiş oluyor, ama adam bakın bende var ditip gösteriyo c@fede orda burda vs...
quote:
Orjinalden alıntı: ZoRBa
quote:
iyi geceler
pm kutum boş hala
benide eklemedin msn ine
BU GERÇEKMİ YA
valla manyak bilmioz
quote:
Orjinalden alıntı: ZoRBa
valla manyak bilmioz
Uyandırmasan milleti. Fake desene.
/>
yaw niye haber vermiyonuz böle tatlı bi kız foruma teşrif etmiş,başka bölümlerde yarmalarla uğraşıyoz bizde geç kalmadım inşallah,selam ben cem ,nkaradan,yaşım 25,178 boy 65 kilo yakışıklı seksi ve karizmatikim,yarışmacı arkadaşlara başarılar dilemiyorum
el ayak karıştığı için yanlış yazmışım nkaradan olan şey ankaradan olacak,msn veriyim mi
yaw niye haber vermiyonuz böle tatlı bi kız foruma teşrif etmiş,başka bölümlerde yarmalarla uğraşıyoz bizde geç kalmadım inşallah,selam ben cem ,nkaradan,yaşım 25,178 boy 65 kilo yakışıklı seksi ve karizmatikim,yarışmacı arkadaşlara başarılar dilemiyorum
quote:
Orjinalden alıntı: SaintAngel
Pardon sizin bir akrabalık var mı bu FAKE ile.Yani uzaktan da olur.Büyük büyük dede tarafından falan.
[Deleted by Admins]
quote:
Orjinalden alıntı: SaintAngel Yok sanırım Strange.. Olsa biraz benzerdim.. Ben çok çirkinimdir..
/>
Çirkinim diyen kızın kendine güzveni tamdır.Kendine güveni olan kız güzeldir. Bu mantıkla:
Dalın arkadaşlar.
[Deleted by Admins]
abartmayın yaa okadarda güzel diğil + msn le filan bu kız için vaktimi boşa harcıyamam
quote:
Orjinalden alıntı: t.t
abartmayın yaa okadarda güzel diğil + msn le filan bu kız için vaktimi boşa harcıyamam
SENİN DİLİN NE DİYOR LEA
quote:
Orjinalden alıntı: manyak
quote:
Orjinalden alıntı: t.t
SENİN DİLİN NE DİYOR LEA
bunun gibi nelerini gördük sen boşver bu kısıda sabaha kadar napças onu düşün + pm ne bak