teşekkür ederim ama silicem resimi en kötü çıktığım resimlerden bu benim bir de erkek arkadaşım görürse kızabilir
En kötü resmimiz böyle olsun.
-------------
yaf güsel harbi ne diim şimdi
yaşı da benden büyük + sefgilisi de varmış + fake
şans işte
ne diom ben ya
quote:
Orjinalden alıntı: PurePoison
17 onunda sevgilisi var
ben çok iyi iki sevgili ayırır kızı kendime bağlarım rahat ol sen
yapmayın böyle arkadaşlar teşekkür ederim tamam da herşeyi tadında bırakmak gerekmiyor mu
quote:
yapmayın böyle arkadaşlar teşekkür ederim tamam da herşeyi tadında bırakmak gerekmiyor mu
/>
quote:
evet tadında bırakın kız benle tanışmak istiyor işte
profilimde msn im var bekliyorum
kız kardeşin de çok tatlı
ya işte forum psikolojisi diyorum ben buna:) forum kullanıcılarının erkek olanlarının ~%90 ı forumda kız resmi filan gördüğü zaman tadını bozuyor biraz:)
Forumun potansiyeli 10 dakikada tavan yaptı
teşekkürler msn açınca mutlaka
kardeşinin msn adresini pm den atsana
quote:
Orjinalden alıntı: ZoRBa
Yuh be.İstersen teyze kızlarını da üye yapsın foruma onların da MSNsini iste. Nerde kaldı din kardeşliği."Hep bana" "hep bana" olur mu?
quote:
Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer
quote:
Yuh be.İstersen teyze kızlarını da üye yapsın foruma onların da MSNsini iste. Nerde kaldı din kardeşliği."Hep bana" "hep bana" olur mu?
isteriz fakeden ne koparırsan kardır
quote:
Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer
quote:
haklısın ya, buraya üye olan tüm kızlar kullanıcı adı olarak msn adreslerini yazsınlar
ya şimdi birisi gelir bana karşı çıkar, bişey söyler... ama bilen bilir, yukarıdaki cümle tam tersi anlamı ifade etmek için yazılmıştır... yoksa zaten böyle herkesten msn adresi istemek nedir bilen onu da bilir zaten...
msni alınca ne kazanacaksınız ki
sohbet olsun,muhabbet olsun.tatlı bir kızla güzel sohbetler yapmak istiyorum
quote:
msni alınca ne kazanacaksınız ki
arkadaşlarına gösterip, bakın bende daha çok kız msn i var diyecekler, bi miktarda kendilerini tatmin etcekler....