Şimdi Ara

Şukunu Verdim Kanka '' Ne Demek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
14.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • +rep 'ini verdim kanka gibi birşey mi? Nedir tam olarak ?

• İnci özentiliği başka birşey değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: L4rry

İnci özentiliği başka birşey değil.

Ne alaka EkşiSözlükte Uludağ Sözlükte yıllardır ne diyorlar o zaman ? İnci 2 senelik yer.
    Kısacası Sözlük formatında ASL lere bak orda açıklıyorlar zaten. ekşiye gir oku , bilmediğin ifadeler hakkında.

• Suku yorumunu begendim demek bu kadar bisey kazanmiyosun disardan kullananlar genelde inciye uye olmayanlardir
  •  Şukunu Verdim Kanka '' Ne Demek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peter Griffen

quote:

Orijinalden alıntı: L4rry

İnci özentiliği başka birşey değil.

Ne alaka EkşiSözlükte Uludağ Sözlükte yıllardır ne diyorlar o zaman ? İnci 2 senelik yer.
    Kısacası Sözlük formatında ASL lere bak orda açıklıyorlar zaten. ekşiye gir oku , bilmediğin ifadeler hakkında.

Canıma kastınmı var hocam

• Sözlük aptallarının buraya gelerek kullandığı replikler. Sonra yetmiyormuş gibi onlar yüzünden özenti damgası yiyoruz. Kendi repliklerimiz bize yetiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HEY SEN , EVET EVET SEN !
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: `Come up

Sözlük aptallarının buraya gelerek kullandığı replikler. Sonra yetmiyormuş gibi onlar yüzünden özenti damgası yiyoruz. Kendi repliklerimiz bize yetiyor.

Sözlük aptalları demiş arkadaş,kendisi cahil aptalı büyük ihtimal,beyin gerekiyor bazı işler için

Şuku sözlüklerde teşekkür,beğenme anlamında kullanılan bir terimdir.
  • quote:

Sözlük aptallarının buraya gelerek kullandığı replikler. Sonra yetmiyormuş gibi onlar yüzünden özenti damgası yiyoruz. Kendi repliklerimiz bize yetiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cris..

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Cris..

quote:

bu resimi koyanların alayı liseli

• quote:

Sözlük aptalı ne ki panpa sen inciyi başka sözlüklerle mi karıştırıyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Phalanx

quote:

Sözlük aptalı ne ki panpa sen inciyi başka sözlüklerle mi karıştırıyosun

Ne yapıcaksınız? Klavye arkasından ana avrat sövecek misiniz? Eh öyleyse sağ ol biliyorum.
  • Sözlüklerde beğendiğin entry lere şükela verirsin beğenmediğine eksi verirsin şükelanın kısatması da şuku işte
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.