Şimdi Ara

SAİNTS ROW THE THİRD REMASTERED TÜRKÇE YAMA İSTEK

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
11.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SAİNTS ROW THE THİRD REMASTERED türkçe yama yapabilecek varmı

• Oyunu Epic'ten almış bulunuyorum, kimseyi heveslendirmek istemem fakat Taner Abi'nin verdiği tool sağolsun oyunu indirince bakacağım (Deneyeceğim) Transtlate ile çevirip sonra elle düzelteceğim. Sevdiğim bir oyundur boynu bükük bırakmak istemiyorum sizi yoğun iş tempomdan zaman kaldıkca çevirmeye çalışırım belki.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dosya açma girişimleri sonrası güncelleme:

SAİNTS ROW THE THİRD REMASTERED TÜRKÇE YAMA İSTEK
  • aynen remestared hakkını vermiş mafia,cod gibi değil türkçe yama vardı eski oyunda bunla uyumlu mu acaba open world oyun severim
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orijinal sürüm yarım yamalak çevirilmişti bu böyle olmaz umarım.
  • capcuk C kullanıcısına yanıt
    Bu oluyor mu ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: capcuk

Bu mesaj silindi.
    mafia 2 nin dosyaları değil mi bu.
  • https://www.saintsrowmods.com/forum/threads/minimauls-saints-row-2-saints-row-the-third-saints-row-iv-and-gat-out-of-hell-tools.3188/

Oyunun dil dosyalarını açan tools muhtemelen buradadır. Çevirmek isteyen arkadaşlar bakabilirler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dawn of Man Türkçe Yama
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eski yaması olur belki eğer dil dosyalarını değiştirmedilerse. Denemek lazım
  • birisi deneyip yazabilirmi çalışıyormu çalışmıyormu eski yama diye
  • eski yama oyun değil ara sahne çevirisiymiş.O yüzden yeni çevirmenlere destek verelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercnsklc

Eski yaması olur belki eğer dil dosyalarını değiştirmedilerse. Denemek lazım
    ben denedim olmuyor zaten olurmu arkadaşlar delirdinizmi :D
  • Sergio Ramos 74127 S kullanıcısına yanıt
    Aslında dil dosyasını aynı koydularsa olur :D mesela bulletstorm yaması bulletstorm full clip edition'da oluyormuş. Oyunu aldım indirimden ama yamayı bulamadım deneyemedim :d

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adamlar Remastered nasıl olur göstermiş. Umarım yama yapılır.
  • Zamanında 3 ve 4'e yamayı ben yapmıştım ama oyunun altyazı dosyalarını açamıyordum o zaman. Yamalar bittikten sonra GOH'u çevirirken sağolsun Ahmet bana toolsunu attı. Sonra 3 ve 4'ü çok tekrar çevirmek istedim ama o şevki bir türlü bulamadım. O yüzden 3 ve 4 de sadece arayüz ve sinematikler çevrili. Şimdiden çevirecek arkadaşa başarılar.
  • up
  • Yamayı yapsalar bile paralı çıkarırlar. Artık yeni oyunların hepsine çıkan yamalar paralı. Açıkçası bir yamaya 30-40 lira vermem
  • Paranız yoksa verilmez tabi. Ama bedava 30-40k satır kim çeviriyor ki artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TanerSaydam -- 27 Mayıs 2020; 8:11:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TanerSaydam

Paranız yoksa verilmez tabi. Ama bedava 30-40k satır kim çeviriyor ki artık.
    Eskiden çeviriler hobi amaçlı yapılıyodu. Kaç sezon dizi çevirenler hiç para almıyordu anca reklamlardan falan kazanıyolardı. Dizi çevirenler hala öyle ama oyun çevirenler para için yapmaya başladı. Tabi ki kimsenin kazancında gözüm yok ama yine de tilt oluyorum istemsizce.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.