Şimdi Ara

''ŞAİR'' Rafet ELÇİ...Son on yılın en iyi türkçe romanı. İddaalıyım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hala etkisindeyim, bu sebepden detaylı bir değerlendirme yapmıyacağım. 7.yy da Arabistanı, İranı, Türkistanı ve Bizansı bu kadar güzel anlatan bir roman daha yazılmamıştır. Hz. Peygamberin yaşadığı dönemde geçsede İslamın mücadelesi arka planda anlatılıyor. O devrin Arap bedevileri, şiirleri, şairleri, aşkları ve inançları bu romanın içerisinde canlanıyor.

Vallahi romanda ne yokki: inanılmaz güzel bir aşk, macera dolu seyahatler, savaşlar, felsefe, vicdan, ızdırap, hayatın anlamı yani okuyana bir çok duyguyu birlikte yaşatan bir roman. Özellikle erkeklerin kesin okuması gerekir ki, günümüzün yavan aşklarına ve kadınlarına baksınlar, geçmiş kadim çağların hayalleriyle avunsunlar...(ne demek istedimse artık)

Lafın hülasası bu romanı okuyan arkadaşlar günümüzün popüler bazı romancılarını okuyarak zamanlarına yazık ettiklerini anlayacaklardır.
    Tevazu yapmıyacağım kitap kurdu bir arkadaşınız olarak binlerce kitap devirmişimdir. Sadece bir kaç tanesine ah ulan keşke bu kitabı ben yazsaydım demişimdir Emin olun bu kitap onlardan birisi. Tavsiyeme uyarak kitabı okuyacak arkadaşlardan gelecek teşekkürleri şimdiden kabul ediyorum

Not: İlk elli sayfaya dikkat sonrası dehşet (of be ne kafiye yaptım Şairlik var galiba kumaşımda)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.