Şimdi Ara

Saitek gamepad :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gamepad almak istiyorum içlerinde en makulu saitek ler.

Ya şu 3 model arasında p2500,p2600,p2900. P2500 biraz eski diğerleri yeni.P2500 ve 2600 kablolu, 2900 ise wireless kullanıo.Benim aklıma şu wireless olanı alsam tepki verme geçliği gibi sorunlar olurmu.Yada hiç uğraşmayı kablolumu alsam.Bi türlü karar veremedim

Bide bu saiteklerin arkasında 4 tane mi tuş var L1 R1 L2 R2 ler

Fiyatları
    p2500 22 ytl civarı
    p2600 37 ytl civarı
    p2900 48 ytl civarı

SAITEK J62 P2500 RUMPLE PAD PROFESYONEL GAMEPAD

SAITEK P2600 RUMBLE PAD

SAITEK P2900 WIRELESS GAMEPAD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theturk1987 -- 29 Ekim 2007; 12:39:25 >

• Kullanan yok mu arkadaşlar bu pad lardan
  • Ya arkadaşlar bu konu hiç fikri olan yokmu??
  • bence kablosuzda bi sorun yaşamazsın
  • Bu markayı hiç kullanamdım ama fena da görünmüyor.Ama dersenki biraz dana koyarım üstüne o zaman Logitech al derim kullandım süper bir aletti.Gerçi deneme bakımından alınabilir bu da bak bende kararsız kaldım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Merzah

Bu markayı hiç kullanamdım ama fena da görünmüyor.Ama dersenki biraz dana koyarım üstüne o zaman Logitech al derim kullandım süper bir aletti.Gerçi deneme bakımından alınabilir bu da bak bende kararsız kaldım

ya walla laptopumu tv ye bağlayıp ordan pes 2008 oynamak istiyom ama.kablosuzda sorun olurmu diye tereddütteyim hiç kullananda yok sanırım.p2600 ile 2900 arasında 10 ytl fark var nelere para veriozda bunu vermeyelim mantığım var.Kablolu performansı kablolu performansı aynı ise kablosuz alırım.

• Al sen şu kablosuzu çek fotolarınıda yap bakalım bi incelenem bizde bilgilenelim alt tarafı on ytl hakkaten nelere veriliyor o para boşver al sen hatta şimdiden güle güle kullan umarım sorun çıkarmaz
  • Saol arkadaşım biraz daha bilgi toplayayımda kablosuzun tepki süresi önemli benim için.Saitek gamepad konusunda logitech kadar kaliteli sanırsam.Zaten bu hafta içinde alıcam 2500 olanı almam o biraz eski.2600 yada 2900 dan bitanesini alıcam.Şu adamlar bunları üretirken ps3 kollarında olduğu gibi ayrı bi kablo koymayı akıl etseler pil bittiğinde en azından direk kabloyla kullanırız.Gamepad i aldığımda direk inceleme yapacam merak etmeyin arkadaşlar
  • Valla hiç biyerdede incelemesi yok aletlerin.kablosuzun arasıra çekmeme sorunu falan varmış pili çok fazla yiyomuş cart curt burda kullanan illaki vardır bunları yorum yapan olsa direk alacamda
  • Arkadaşlar bilen kullanan yokmu?
  • Belliki yok vazgeç sen bu sevdadan yada al bahtına bakalım
  • bi gecikme olacağını zannetmem hepitopu bi komut gönderiyo.ama pil konusunda şarj edilebilen pillerden al derim
  • arkadaşlar bu alet(SAITEK J62 P2500 RUMPLE PAD PROFESYONEL GAMEPAD) pc de de çalışyor değil mi, usb çıkışı var yanı? komik bir soru gibi durabilir;ama ben gayet ciddiyim.Alıp da elimde patlamasını istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eflone -- 1 Kasım 2007; 22:35:15 >
  • arkadaşımla ben 2 tane saitek kablosuz game pad aldık. Vega bilgisayardan aldım ben. Canavar gibi alet. 2 adet şarjli pil ile geliyor. Logitech rumble Pad II 120 ytl satılıyorken. Bu alet 33 YTL ve onunla aynı işi yapıyor. Çok sağlam. Pili uzun süre gidiyor. Şarj istasyonu ile birlikte satılan modelini aldık.

Vista kullanıyorsan, Vista driveri çıkmıyor paketten. Bunu saitek'in sitesinden vista driverini çekerek hallettim. dijital olarak pilin durmunu gösteriyor. . Ayrıca CD'içinden kontrollerları programlamak için özel bir program çıkıyor. Tuşlara istediğin ayarları çekebiliyorsun.

Ben çok memnunum bu fiyata göre performansı çok iyi. Herkese tavsiye ederim. Logitech'ten sonra alınabilecek en iyi kabolsuz gamepad bu bence türkiyede...

• quote:

Orjinalden alıntı: erdierdi

arkadaşımla ben 2 tane saitek kablosuz game pad aldık. Vega bilgisayardan aldım ben. Canavar gibi alet. 2 adet şarjli pil ile geliyor. Logitech rumble Pad II 120 ytl satılıyorken. Bu alet 33 YTL ve onunla aynı işi yapıyor. Çok sağlam. Pili uzun süre gidiyor. Şarj istasyonu ile birlikte satılan modelini aldık.

Vista kullanıyorsan, Vista driveri çıkmıyor paketten. Bunu saitek'in sitesinden vista driverini çekerek hallettim. dijital olarak pilin durmunu gösteriyor. . Ayrıca CD'içinden kontrollerları programlamak için özel bir program çıkıyor. Tuşlara istediğin ayarları çekebiliyorsun.

Ben çok memnunum bu fiyata göre performansı çok iyi. Herkese tavsiye ederim. Logitech'ten sonra alınabilecek en iyi kabolsuz gamepad bu bence türkiyede...

bende pro 2500 aldım. rumble olayı gerçekten iyi malzeme kalitesi güzel ama titreşim her oyunda çalışmıyor malesef örn cmr dirt
    sorunu çözen varsa yardım rica edicem

• bende siparişimi verdim p2900 için.gelince görüşlerimi yazarım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.