Şimdi Ara

Şaka gibi bir ülkedeyiz... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

Şaka gibi bir ülkedeyiz...

(En Son Oy Tarihi: 1.8.2009)
Giriş
  • bu ülkede olaylara at gözlüğüyle bakmayı bi türlü anlayamıyorum
  • Gülmekten yarıldım.

Ben bu yorumlara ancak gülerim.

Malesef ciddi ciddi yazanlar var elbette ama işin komik yanıda bu ciddiyet değilmidirki.

Güleceksin böylelerine arkadaşım. Ciddiye alıp cevap yazarsan zihniyetini ciddi sanıp savunur. Güleceksinki oda gülünç bir zihniyete sahip olduğunu anlasın. Sen gülersen ben gülersem o gülerse sonuda kensidise gülecektir. Bu hastalığın birtek tedavi yöntemi budur. Dikkat ederseiniz çoğu mizah filimlerinde yapılanda budur.

Bu bir metoddur.

Gül geçsin
  • adam ciddi şekilde yazmamış ki mizahi yolla öylesine yazmış
  • Bilmesem şaka yapmış derdim, ama bu forumda bile her konuyu aynı şeylere getiren insanlar var.

Sigaraya olası bir zammı bile, "şeriata doğru atılan bir adımdır, amanın yarın olmazsa haftaya İran gibi olacağız" diye değerlendirenler var.

Gülüp geçmek lazım ama, bunları ciddiye alan, inanan insanlar var.
  • Hürriyetin sitesindeki her haberin yorumlarında AKP'ye bir laf atma vardır zaten.
    Konu hiç farketmez, dokundurmadan geçmiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PunisherLord

quote:

Orijinalden alıntı: Eh®imeN

Hürriyetin sitesindeki her haberin yorumlarında AKP'ye bir laf atma vardır zaten.

Zaman ve Vakit'in sitelerindeki her haberin yorumlarında CHP'ye bir laf atma vardır zaten.
    Konu hiç fark etmez, dokundurmadan geçmiyorlar

Zaman'da yorum yazma yok yalnız, sallayacaksan biraz tutarlı salla. Bir zamanlar vardı, o zamanlar bile CHP o kadar geçmezdi.

• zaman ne lan gazete mi üstüne basıyorum bedavaya dağıtıyolar bizim kapılara
    orada adamın dalga geçtiğini anlayamayacak kadar gerizekalı insanlarda varmış meğer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thunderfury -- 31 Temmuz 2009; 18:53:31 >
  • Adam resmen kafa bulmuş ya
  • quote:

Hürriyetin sitesindeki her haberin yorumlarında AKP'ye bir laf atma vardır zaten.

böyle saçma bir konu ve bu kadar saçma konuya böyle bir yorumu ancak bu forumda görebilirsiniz.

sizce akıl sağlığı yerinde olan bir kişi bir doğa olayı için böyle bir yorumda bulunur mu? tabiki hayır. peki bu yorum neden? bkz. provakasyon.

hani gazete hürriyet ya siz hürriyet okuyanlar hep bu zihniyettesiniz deme çabası.

tabi bunu ben anlatıyorum şimdi ama bu konuyu açan, bu ve benzeri yorum yapan arkadaşlar bilmiyor mu bunu?

yapmayın lütfen tabiki benden daha iyi biliyorlar.

• konuyu açan arkadaş...

hemen az sağ üstte "bu haberin diğer yorumları" yazan yere tıkla.sonra o vatandaşın ismini tekrar bul. ismin yanında "tüm yorumları" diye bir ibare göreceksin. oraya tıklarsan bu vatandaşın diğer haberlerdeki yorumlarını gürürsün. adamın diğer yorumlara bakarsan akp ye muhaliflerle kendince dalga geçtiğini görürsün...
  • Bi keresinde haberde uğur dündardı sanırım.Kışın sobadan zehirlenerek ölen bi aileyi haber yapmışlardı.Akpnin dağıttığı kömürleri yakmışlar.Öyle ölmüşler.Hey Allahım insan bu kadar komik olabilir akp kömür dağıtmasa ölmiyecekmiş onlar.Yüzlerce kez tvde uyarıyolar rüzgarda dikkatli olun diye sonrada akpye yükleniyolar yazık komik durumlar bunlar.
    Not ekliyim : Sağ yada sol taraftarı değilim sadece böyle zavallı yorumları görünce acıyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: =burhan=

quote:

quote:

Zaman ve Vakit'in sitelerindeki her haberin yorumlarında CHP'ye bir laf atma vardır zaten.
    Konu hiç fark etmez, dokundurmadan geçmiyorlar

Zaman'da yorum yazma yok yalnız, sallayacaksan biraz tutarlı salla. Bir zamanlar vardı, o zamanlar bile CHP o kadar geçmezdi.

Zaman'ın kendisi yorum zaten. En son Madımak'ta yangının kendiliğinden çıktığını söylüyordu

Eee? Diyelim ki gerçekten Zaman'da böyle bir yazı geçti, bunun CHP ile alakası ne? Hem gazetenin işlerinden biri de yorum yapmaktır.

Sen Hürriyet'te köşe yazarı filansın harhalde, böyle uydurma yazılarla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kahn !

Şaka gibi bir ülke derken haklısın.Maalesef öyleyiz.
    Kastetmek istediğini de gayet güzel kavradım,yani hep kulaktan kulağa bilgilerle yaşıyoruz,hep başkalarının ağzına sakız olan şeyler bizim de oluyor.Mesela bir arkadaş grubunda ''şu şöyleymiş'' diyor birisi.Aralarından birisi de bunu beynine kazıyor ve doğru mu yanlış mı bilmeden başka bir arkadaş grubunda ''şu şöyleymiş biliyormuydunuz'' diyor.Ama hiç araştırmadan,doğruluğunu garantilemeden.
    Burda kastedilen AKP değildir kesinlikle siyasi bir yanı yok.Orda CHP de olabilirdi MHP de.Fakat asıl dikkat edilmesi gereken orda ki cahil arkadaş.
    Forumda da çoğu kişi ''Nalet olsun şu,nalet olsun bu,kahrolsun Amerika'' tarzı şeyler söylüyor fakat hiçbirisi kendi doğruları değil.Başkalarının doğrularıyla yaşayanlar.

Sonunda düşüncelerimle aynı düşünce de olan kişilerle karşılaşabildim. Gençliğimiz(16-17 yaş) her yerde birilerine sallayıp duruyor. Laiklik elden gidiyor diye yaygara çıkarıp duruyor. Atatürkçü'yüm diye geçiniyor fakat Atatürk'ün son sözünün dahi " Dil çalışmalarını durdurmayınız. " olduğunu bile bile halâ q,w,x,ß gibi harfler kullanıyorlar.

Bir örnek vereyim. Sınıfımız da arkadaşlar kendi aralarında siyaset hakkında konuşuyorlardı. Arkadaşlardan birisi araya girip " oğlum Akp her yeri satıyor görmüyor musunuz ? " falan dedi.
    Arkadaşımız benden ne yapmış bu Akp nereleri satmış ? lafını duyunca hiçbir bilgisi olmadığı için öylece kaldı.

Akp'yi savunmuyorum yanlış anlaşılmasın.

• Mars'a demokrasiyi getiriyoruz diye ayağa kalkan birisine : " Mars laiktir, laik kalacak!! " şeklinde bir protesto ile yola çıkan 5-10 kişilik bir Çağlayan grubu da görmüş insanız biz..
    Bu ne ki?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.