Şimdi Ara

Şaka maka daum'un oynattığı futbolu özledim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bumerank gibi adam işler kötü giderken gelirse bu sene şaşırmam.Vizyon olmayınca böyle oluyor işte
  • videoyu soran arkadaşa baskı açısından attım o videoyu tüm konu için değildi.... birde evet josico o zamanlar yokmus :D

ama josico yoktu üzerinden konuyu baltalamaya calısmayın fenerbahçe son 10 senedir en iyi futbolunu açık ara daum ile oynadı kimsede buna karşı çıkamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spoderman

videoyu soran arkadaşa baskı açısından attım o videoyu tüm konu için değildi.... birde evet josico o zamanlar yokmus :D

ama josico yoktu üzerinden konuyu baltalamaya calısmayın fenerbahçe son 10 senedir en iyi futbolunu açık ara daum ile oynadı kimsede buna karşı çıkamaz
    yıl 2014 olacak hala daum diyen var... o zaman önce daum gelsin o başarısız olursa da yerine Aykut Kocaman gelsin
  • Daum zamanında ki en büyük kazancımız Roland Koch un kondisyonuydu. O baskıyı kurmak istiyorsan deli gibi kondisyon kazanman lazım. Şu takıma şuan Roland Koch u getir yine aynı presi yaparsın.
  • Bunu sahada gezen Baroni'ye tekme tokat dalacak Yılmaz Vural düzeltebilir sadece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gFalcon kullanıcısına yanıt
    Aynı fikirdeyim :)
  • Nerede o Zico'lu Fenerbahçe
  • Bursaspor - Galatasaray
    İyi seyirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lavalys

Bursaspor - Galatasaray
    İyi seyirler
    +1 Biz zaten her sezon, kötü olsak da deli gibi pres yapıyoruz. Bursa da daum ile nasıl olacak bakalım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.