Şimdi Ara

Şaka maka daum'un oynattığı futbolu özledim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne güzel günlerdi onlar beyler josico maldonado uğur boral gibi kazmalarla bile takır takır paslı atak futbolu oynardık her maç 30 posizyona girerdik ama kazma forvetler başımızı yakardı... Simdi o kadronun 2-3 kat güzelliğinde bir kadromuz o forvetlerden belki 4 kat daha iyi forvetlerimiz var ama posizyona sokamıyoruz:(

daum geri gelse olmaz mıydı :( ?

he aziz ? :(

• Aziz baskanunda vizyonu senden fazla degil kardesim merak etme ocakta ersunu yollar bursaya tazninat verip daumu alir, rahat ol yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hey yavrum hey Josico, Aragones doneminde oynadi.

• Ersun Yanal başarısız olursa, Daum Bursaspor'da başarılı olursa gelir. Ama ben Ersun Yanal'ın başarısız olacağına inanmıyorum. Adam 3 Maça çıktı. Üçündede takımın yarısı yoktu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • daumun futbol anlayisi nasildi beyler hic hatirlamiyorum ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: omsima

daumun futbol anlayisi nasildi beyler hic hatirlamiyorum ya

en önemli faktor rakibe top geldiği anda 2-3 kişi aniden basmamızdı yani rakip kendi sahasından çıkamaz olurdu ... şimdi ise rakip sahamıza gelsin paslarını kesip kontraya çıkarız mantığı var

• Uğur kazma değil.

Josico-Maldonado daum zamanında yoktu.

Verdiğin klip ligin bitimine doğru yapılan 3-4 maçın görüntüleriyle oluşturulan klip. O sezondan şöyle bir istatistik vereyim, 11-15. haftalar arasındaki 5 maçta tek galibiyeti hükmen Ankaraspor maçı, 20-23. haftalar arası 4 maçta tek galibiyeti yok. Sonra ligin sonlarına doğru bir çıkış yakalar. Ama bir işe yaramaz malesef. Böyle kliplere yarar ancak. Büyük takım dediğin böyle uzun süreli krizlere gelemez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Daum ne yaptı ki ? Taraftar artık avrupada başarı istiyor geçen yıl kocaman yarı finale getirdi alışkanlık gibi birşey oldu artık hangi hoca gelirse gelsin avrupada derece bekliyor.Benim lig felan umrumda değil yeter ki avrupada başaralı olalım.
  • Daum kim la? Korkak futbol oynatmıyor muydu,bütün büyük maçları vermiyor muyduk? Ben yanlış baika takımı FB sanıp mı izlemişim yoksa
  • derbilerin kralı, sol kanat özer sağda mehmet topuz, ortada selçuk emre tandemiyle golcüsü güiza semihle son haftaya lider girmiş son maç tek kale oynayıp atamamış takımın td si. bu saydığım müsvetteleri düğünde oynatmam be taş gibi takım yaptı. çok değil webo ayarında bi golcü olsa o sene 3 hafta önceden biterdi. nobreli appiahlı zamanları konuşmaya gerek yok bursadaki tiyatrolarıda hatırlıyoruz. izlediğim son 10 yılın en iyi td.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jacques

Hey yavrum hey Josico, Aragones doneminde oynadi.

Daum ilk senesi ve 2.sene iyi top oynuyorduk ama o zamanda kadro vardı...

Ayrıca konu açacaksan laf olsun diye açma zira Josico Aragones döneminde Fener'deydi. Ayrıca ben Josico'nun top oynadığını hatırlamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spoderman

quote:

Orijinalden alıntı: omsima

daumun futbol anlayisi nasildi beyler hic hatirlamiyorum ya

en önemli faktor rakibe top geldiği anda 2-3 kişi aniden basmamızdı yani rakip kendi sahasından çıkamaz olurdu ... şimdi ise rakip sahamıza gelsin paslarını kesip kontraya çıkarız mantığı var

birde video koymuş la
    la o video daum döneminde isyan eden taraftralar tarafından ''böyle oynayın lan '' diye hazırlanmış bir video . o dönde de yine böyle silik silik oynuyorduk .o videonun daha iyisini geçtiğimiz sezonkiş görüntülerden de yaparız . ben çok iyi hatırlıyoprum daum dönemlerini . sebib dediğin o pres olayı appiah varken oldu o gitti bir daha göremedik . ilk daum döneminide iyi hatırlarım saçma sapan takımlara karşı hep geri düşerdik hooijdonk sayesinde alırdık maçları.
    şuan forumda üye olan fenerli taraftarların %90'ı adam gibi bir fenerbahçe izlememiştir . hep bir yerleri eksik zico döneminde bile ligde berbattık .....
    YANİ FORUMDA 32-35 YAŞ ÜSTÜ OLMAYAN KİŞİLERİN ''......'NIN OYNATTIGI FUTBOLU ÖZLEDİM, ARADIM , TARADIM , ANDIM VS VS VS '' DİYE YAZMASI ANCAK SAÇMALIKTAN İBARET . fenerbahçe Carlos Alberto Parreira dönemi ile birlikte pres yapmayan , koşmayan bir takım haline gelmiştir. işte o dönemden beri bu kimlik yapıştı takıma atılmıyor bunu atmayada çalışan bir köklü değişiklikte olmadı bir türlü . daumda aynıydı , denizlide aynıydı ,zicoda aynıydı , kocamanda aynıydı hepsi aynıydı . fenerbahçe hiç bir sezon sürekli pres yapan bir takım olmamıştır ......

• Adam ozetlemis kesinlikle dogru, ama suda bir gercekki epey nadir de olsa zico ve daum doneminde bu baskiyi gordugumuz sayili maclar izledik.

• Yılmaz vural düzeltir gibime geliyo :D
  • Paşa Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Bahsettıgın sezon 2009-2010 ıstersen kadroya soyle bır goz atalım http://www.fenersk.com/kadro/team/2009-2010.html

Şimdi hocam 11-15 arası bır Ankara hukmen dıyorsun eyvallah ama aynı takım ilk 8 macı nagmalup bıtırdı.(gercı daum bu taraftar hıc 8 mac ust uste galıbıyet gordumu gıbı bıseyler zırvalasa da yınede ust uste 2 sampıyonluk yasattıgı ıcın yerı ayrı bende)

Youtube klıbı dedıgınız gıbı sezon bıtımıne 3-4 mac kala oldugu ıcın pek bır anlam ıfade etmıyor,sonucta sampıyonluga gıden takım ıle lıgte bır amacı olmayan takımların macı genelde.Bursaspor'un da cok guzel vıdeolarını cıkarabılırım o sezon ıcın.

Ama gel gelelım 2010 yılında zaten sampıyon olamıycak olan bır takımı bu adam son maca kadar tasıdı,hatırlarsınız o sezon Beşiktaş şampiyon olucak filan denılıyordu cunkı cok guclu kadro kurmuslardı.İlk etapta gs ve fb actı arayı gıttı sonra bursa geldı bıldıgnız uzere.

2010 yılındakı bır dıger ayrıntıyı yazıyım hocam,bir sezon oncesı takım berbat haldeydı Aragones zamanı(hocayı kotulemıyorum bızım kazmalaradamın futbol felsefesıne ayak uyduramadı ve Aragones bir acıklama yapmıstı yanılmıyorsam ben rakıplerı ıncelıyordum o maclardakı taktıklerıne fılan bakıyordum sonra bızımle oynadıklarında cok daha farklı yanı taktık olmadan oynadıklarını fark ettım dıyor sonra bızımkılere cıkın kafanıza gore oynayın dedım dıyor) neyse geldı enkaz devraldı ve takımı potaya soktu bence Daum 3. bır sansı hak edıyor,ama bu sezon gelmelı ve sezon sonuna kadar sampıyon yapamassa bıle gelecek sezonlara yatırım yapmıs oluruz ozellıkle kondısyon sorunumuz kalmaz.

Bir not duseyım takımın orta sahasına dıkkat edın takımda Emre,Alex harıcı adam gıbı orta saha yok.

• anelka da vardı :D bi aralar
  • Haklı olduğun noktalar var tabii ama benim demek istediğim şey, denge problemi. Dediğin gibi ligin ilk 8 maçında kazandı. Sonra çöküş. Sonra bir kaç maç daha kazandı sonra yine çöküş. En son bir seri yakaladı ama yetmedi. Sen de belirtmişsin zaten, taraftar zamanında protesto etti 6. haftada. Taraftar ne zaman 6'da 6 görmüş dedi. Halbuki yaklaşan problemi önceden görseydi belki böyle olmazdı. Kimse Trabzon maçından dolayı kızmıyor yoksa. O maç her şey yapıldı ama işte mesele niye oraya geldiği işin.

Bir Bursa maçı var içerde 2-0'dan verdik. Bursa şampiyon oldu o sene. O dediğim 5 ve 4 haftalık iki galibiyetsiz seri. Bir büyük takım böyle dengesizlik içinde olmamalı. 8'de 8 yapıyorsa o güç mevcut demektir. Arkasından 5'te 0 yapıyorsa o takımda bir disiplin sorunu falan olmalı. Diğer şampiyon olamadığımız sene de böyle garip maçlar kaybettik mesela. Manisa'ya 5-3 kaybettiğimiz maç, sonuncu Ankaraspor'a yenildiğimiz maç, ligin ilk 2 haftasını kazanamamız, Rize'ye falan bile puan verdik içerde o sene. Yani herkes Denizli-Trabzon diye bakıyor ama problem çok öncelerden başlıyor.

Galatasaray'a falan yenilsek içim yanmayacak. Derbileri kazanıp gidip küçük maçlara takıla takıla 2 şampiyonluk verdik. Kadro kalitesinden dem vuruluyor 2010 için ama o sene Bursa şampiyon oldu yani. Bursa'nın kadro değeri Fener'in yarısı kadardır o sene, GS'de BAM üçlüsü vardı, adamakıllı Arda,Elano,Keita vardı sadece. Yani bizim o sene kadro küçümseniyor ama Emre Türkiye'deki en iyi sezonunu geçirdi, Alex zaten Alex, Volkan çok iyiydi, Lugano vardı. Bi sağ sol kanadımız zayıftı onun dışında iyi takım vardı. Gerçi o Topuz da bir yıl sonra mükemmel oynadı orası ayrı. Yani mesela şike sürecinden sonra GS'nin kadroları hep bizden üstün oldu. Burda GS'ye şampiyonluk vermek çok üzmüyor insanı. Ama 2006'da bariz güç farkıyla, 3 maçta yendiğin GS'ye şampiyonluk kaptırıyorsun. 2010'da yine öyle. Kasımpaşa'ya Diyarbakır'a puan kaybede kaybede şampiyonluk gitti.

Bunların yanında benim istemememin başka nedenleri de var. Türk oyunculara hiçbir zaman güvenmemesi, Avrupa'da başarı hedefinin olmaması ya da yakalayamaması gibi. Daum döneminden benim aklımda olumlu kalan, takımın kondisyonu ve de duran toplardaki başarısıydı

• quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

Daum kim la? Korkak futbol oynatmıyor muydu,bütün büyük maçları vermiyor muyduk? Ben yanlış baika takımı FB sanıp mı izlemişim yoksa

Yanlış hatırlıyorsun pas oyunu vardı
  • Paşa Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Hocam boslukları ıyı doldurmussun ozellıkle 2006 dıkkatımı cektı hatırlarsın takım 10 12 puan gıbı bır fark atmıstı ama,ne olduysa mac vermeye basladık sureklı bende cozemedım bunu her takımın ınısı cıkısı vardır ama 2006 cok farklıydı.Daum bence kotu bır teknık adam degıl ozellıkle bızde fena sanssızlık yasadı ama tabı fenerbahçe bencede ust duzel hocalar almalı,sana sacma gelebılır belkı ama bence bır takımda en yuksek maası takımın hocası almalı(sımdı patrondan fazla kazanan ıscı olurmu ama bızde patrondan fazla kazanıyor) yanı dolaylı yoldan takımın hocası cok elıt olmalı Mourinho gelsın demıyorum ama ondan 1 gomlek asagıda teknık adamlar gelır parayı ver belkı mourinho da gelır.Daum'un gelmesını ısteme sebebım ıse hocam takımdakı 4-2-3-1 sıstemını o kurdu ve gs 2 sene ust uste sampıyon oldu suanda en buyuk sampıyon adayı yıne gs ve takımın sıstemını en ıyı bılen Daum onun ıcın daum gelmelı dıye dusunuyorum.Birde bu takıma bır on numara sart gerekırse Alex ın kapısında yatsınlar 1 sezon dahı olsa gerı gelmelı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Téquila

Hocam boslukları ıyı doldurmussun ozellıkle 2006 dıkkatımı cektı hatırlarsın takım 10 12 puan gıbı bır fark atmıstı ama,ne olduysa mac vermeye basladık sureklı bende cozemedım bunu her takımın ınısı cıkısı vardır ama 2006 cok farklıydı.Daum bence kotu bır teknık adam degıl ozellıkle bızde fena sanssızlık yasadı ama tabı fenerbahçe bencede ust duzel hocalar almalı,sana sacma gelebılır belkı ama bence bır takımda en yuksek maası takımın hocası almalı(sımdı patrondan fazla kazanan ıscı olurmu ama bızde patrondan fazla kazanıyor) yanı dolaylı yoldan takımın hocası cok elıt olmalı Mourinho gelsın demıyorum ama ondan 1 gomlek asagıda teknık adamlar gelır parayı ver belkı mourinho da gelır.Daum'un gelmesını ısteme sebebım ıse hocam takımdakı 4-2-3-1 sıstemını o kurdu ve gs 2 sene ust uste sampıyon oldu suanda en buyuk sampıyon adayı yıne gs ve takımın sıstemını en ıyı bılen Daum onun ıcın daum gelmelı dıye dusunuyorum.Birde bu takıma bır on numara sart gerekırse Alex ın kapısında yatsınlar 1 sezon dahı olsa gerı gelmelı.

Bence de Daum o kadar kötü hoca değil. Yukarda kötü taraflarını yazdım tabii iyi tarafları da vardır yoksa zamanında Alman Milli Takımı'na istemezlerdi. Ama artık Türkiye'yi küçümsemekten mi bilmiyorum Fenerbahçe'de özellikle son 2 sezonunda büyük hatalar yaptı. İlk 2 sezon çok daha iyiydi. Mesela 2006'da 90 gol attık ama 2004-2005'teki hatta 2003-2004'teki oyun daha güzeldi bence. Daum Türkiye'de Fenerbahçe değil de tam şimdi olduğu gibi Bursa'da falan başarılı olabilir bence. Fenerbahçe'nin kıymetini bilir belki de böylece.

2.dediğine ise saçma demenin aksine kesinlikle katılıyorum. Mourinho bugün Real'den ayrılmadan galiba 10 civarı alıyordu. Bi Ronaldo vardır o parayı alan. Teknik direktör takımda çok önemli. Yani ne bileyim forma satsın diye veteran adamlara yıllık 4-5 vereceğine 5 milyon euroyu ver çok büyük kariyerli adam getir. Ama Aragones gibi de olmasın. Aragones'in bi milli başarısı vardı ama İspanya dışına çıkmamıştı lig başarısı yoktu. Tek tek isim isim şart değil ama mesela ver o parayı Capello'ya gelsin buraya garantisi yok ama %80 şampiyon yapar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.