< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
şaka maka dh ölücülüğünün bitmesi (3. sayfa)
-
-
ölücülük yapacak piyasamı var herşey pahalı %50 indirimli olsa bile yine pahalı alım gücü bitik
-
forumları öldüren tiktok ya da insta değil, forumlardaki belli kişilerin sesinin çok çıkması, bu kişilerin yalan yanlış yönlendirmeleri yüzünden aldığı şeylerde sorun yaşadığında da kimseden yardım bulamayan kişilerin çocuğu ya da küçük kardeşi bu gün oturuyor kendi malzemesini kendi alıyor. instada da paylaşıyor.
yaw günlük işler için diye 2 gb ramli ob gpu lu laptopları sattırdılar millete 2018 lerde. abi diyorum o laptop anca sekreterlik için olur, yemek sepeti için olur. bununla gündelik hangi işi yapacaksın dedim diye beni yasaklıyor moderator :D
sonuç, işte böyle böyle forumlar çukura indi. insin de. forumları ayakta tutan reklamlar değil gelen kullanıcılardır. bunu anlayamadıkları için forumlar ölmeye mahkum.
-
Alim gucunun bitmesinden dolayi
Herkes herseyin fiyatini artik netten arastiriyor boylelikle pahalimi ucuzmu oldugu ortaya cikiyor
-
2022 de bişey görmedik, 23 de kuruduk iyice
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İndirim, kampanya yok ki millet paylaşabilsin. Enflasyon bitirdi her şeyi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aklıma direk bu geldi: https://forum.donanimhaber.com/forumuntadi--34310
-
Enflasyonla ölücülükde yok oldu halbuki artması gerekirken tam ihtiyacımız olan dönemde bitti.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X