Şimdi Ara

Şaka maka Real'in iki senedir hakemlerle şampiyon olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sene juve+Bayern turu, geçen seneki Bayern turu vs adamlar bir şekilde turu atlatıldı. Halen iki senedir eze eze şampiyon olduklarını iddia eden var. Bayern iki senedir futbol dersi veriyor
    Bana göre son iki senenin en iyi takımı juve ya da bayerndir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Transfer yerine hakeme rüşvet daha basit kaçıyor

HAKEMSİZ, Franco zorlamasıyla di Stefano yu çalmamış bir real madrid şuan 3 büyükler klasmanında takım olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: Elric.

Transfer yerine hakeme rüşvet daha basit kaçıyor

HAKEMSİZ, Franco zorlamasıyla di Stefano yu çalmamış bir real madrid şuan 3 büyükler klasmanında takım olurdu
    Tarihin en iyi takımı vs deniyor ama bir türlü ısınamadım şu reale. Eyvallah o kadar kupaları var ama ne bileyim işte. Sanki hepsini hak etmeden almışlar gibi hissediyorum hep ezik olanı tutmaktan oluyor bu sanırım. Atletico gönlümün şampiyonudur

• Eze eze şampiyon olduk bütün haterları bütün çakma katalanları bütün düşmanları ezdik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BullPoweR7

Eze eze şampiyon olduk bütün haterları bütün çakma katalanları bütün düşmanları ezdik.
    Bana kalırsa da Bayern sizi ezdi. Daha iyi oynadığınızı ve turu hak ettiğinizi söylüyorsan bence fanboyluk yapıyorsundur. Göz var nizam var cidden. 10 metre ofsayt mı dersin, saçma sapan penaltı mı dersin. Hadi juve penaltısı tartışılır da son iki seneki Bayern turları tartışmaya açık değil bile.

Hater veya katalan değilim. Avrupa'da atleticoyu tutarım. Hiçbir takımın da fanatiği değilim. Sadece izleyip zevk almaya bakarım. Şu anda haterlık yapmıyorum sadece doğruları söylüyorum

• muazzam hakem destegi var. barca foruminda biri demisti. bunlari elemek icin bunlardan 1 seviye daha guclu olmak lazim hakemle gucleri ancak oyle dengelersin demisti.

• munih ilk 11in yarisi sakatken reali ezdi. real hakemle eledi.

onceki sene munih lesti, o halleriyle dahi turu geciyorlardi hakem vidali haksiz yere atmasa.casemiroyu mesela 4-5 sari kartlik harekete ragmen atmadi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peace Sells..

Bana kalırsa da Bayern sizi ezdi. Daha iyi oynadığınızı ve turu hak ettiğinizi söylüyorsan bence fanboyluk yapıyorsundur. Göz var nizam var cidden. 10 metre ofsayt mı dersin, saçma sapan penaltı mı dersin. Hadi juve penaltısı tartışılır da son iki seneki Bayern turları tartışmaya açık değil bile.

Hater veya katalan değilim. Avrupa'da atleticoyu tutarım. Hiçbir takımın da fanatiği değilim. Sadece izleyip zevk almaya bakarım. Şu anda haterlık yapmıyorum sadece doğruları söylüyorum

Alıntıları Göster
    Vidalin kullandığı beleş penaltı derim argümanlarının hepsi biter

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-51A1FC2AA

munih ilk 11in yarisi sakatken reali ezdi. real hakemle eledi.

onceki sene munih lesti, o halleriyle dahi turu geciyorlardi hakem vidali haksiz yere atmasa.casemiroyu mesela 4-5 sari kartlik harekete ragmen atmadi.
    Aynen hocam daha bir sürü şey var. Say say bitmez. Bir de arkadaş yazmış Vidalin penaltısı diye. Cevap verme gereği bile duymuyorum

Gözümde tarihin en kollanan takımı olarak kalacak. Üstteki arkadaşa maçlardaki hakem hatalarının tek tek videosunu da atardım ama bilen biliyor zaten gerek yok

• Hep dediğim gibi Ronaldo'nun fazladan 2 baloon dor u var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gecen sene marcelonun elini hakemler gordu, marceloda itiraf etti penalti diye. hakemler gordukleri halde vermedi munihin net penaltisini.

tum dunya realin muazzam hakem destegini biliyor.

• Dünyadan futbol bölümü 20 yaşından küçükler toplanma konusu olmuş.

Şu muhabbet zaten akli melekelerini bir tarafa bırakmış bir insan güruhu tarafından açılabilir.

Türkiye liginde hani arada oluyor böyle şeyler de bunun Şampiyonlar liginde de olacağını düşünüyorlar.Hayır Neden Barcelona değil Liverpool değil Real Madridi tutuyor hakemler.

Uefanın bütün üst kademelerinde İngilizler Almanlar Fransızlar Belçikalılar İsviçreliler falan görev alırken bu Real lobisi nereden geliyor?

Dünya sizin komplo teorileriniz ve her yenildiğinizde hakem hakem diye ağlayacağınız kadar saçma değil.

Bütün dünya Realin hakem desteği olduğunu bilecek ama tüm takımlar suspus oturacak.
  • Bi maçında beş penaltının verilmediği takım taraftarı gelmiş lobi diyor.

Barça sükse yaparken nerdeydi lobi?

• Cevap yazma gereği duyamazsın değil geç bu kelime oyunlarını cevap verecek durumda değilsin ki haksızlık olduğu ortada olan bir pozisyondan bahsediyoruz hadi hazmet şimdi. Ben de bütün hataların olduğu videoyu atarım karşılıklı hatalar silsilesi olur bu da zor değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 24 Eylül 2018; 15:22:9 >
  • Şike davası falan açılmadı ki aleyhimizde ? Ben bir şey göremiyorum ortada.

Üstad büyük resmi görmüş, koskoca Barcelona, Manchester United ve Bayern yöneticileri göremiyor bu gerçeği. Uefa'ya iletiyorum hemen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vaudeville

Bi maçında beş penaltının verilmediği takım taraftarı gelmiş lobi diyor.

Barça sükse yaparken nerdeydi lobi?
    bu realin munihi son 2 senede hakemle eledigi gercegini degistirir mi hocam?

degistirmez.

realin hakem desteginin muazzam oldugunu tum dunya kabul ediyor yalniz fanatik realliler kabul etmiyor.

• O maçlarda hakem iki tarafa da tırttı. Penaltıyı atamamak onların suçu, banane?

• quote:

Orijinalden alıntı: Vaudeville

O maçlarda hakem iki tarafa da tırttı. Penaltıyı atamamak onların suçu, banane?
    ya birak hocam, onlar lehine 2 hata yaptiysa Real lehine 20 tane yapti.

laf oyunu yapma.

• Peace Sells.. kullanıcısına yanıt
    hadi lan ordan bayern bizi ezmişmiş2014 te 4-0 yendiğimizi ve 2017 de 4-2 yendiğimizi hatırlatırım.madem real hakemlerle geçiyor 2017 juventus finalindede mi hakemle geçti?hadi bunu açıklayın o zaman.
  • Aynen abi güzel şaka.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.