Şimdi Ara

Şaka maka Real'in iki senedir hakemlerle şampiyon olması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: .Ghost Rider.

hadi lan ordan bayern bizi ezmişmiş2014 te 4-0 yendiğimizi ve 2017 de 4-2 yendiğimizi hatırlatırım.madem real hakemlerle geçiyor 2017 juventus finalindede mi hakemle geçti?hadi bunu açıklayın o zaman.
    son 2 seneden bahsediyoruz. gecen sezon ezdiler.

onceki sezon vidal atilmadan munih daha iyi oynuyordu. vidal haksiz yere atildi ve sonra real ofsayt golleriyle turu gecti.5-6 sari kartlik hareket yapan casemiroda tek sariyla maci tamamladi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laf oyunu yapan sensin. Sen 6-1 yenilen takımını düşün. Ona şu kadar yapıldı da buna bu kadar yapıldı da. Şeyhin Neymar'a 222 vereceğine hakeme versin CL alsın.

• bahsettiğin maç realin 4-2 yendiği maçsa o maçta vidal haksız yere atılmadı.çünkü atıldığı pozisyonda arkadan kayarak müdahale etti.asensioda direkt yere kapaklandı.realin 2 golü ofsayttı doğru.ama bayernin 2. golüde ofsayttı.sergio ramosun kendi kalesine attığı gol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Ghost Rider.

hadi lan ordan bayern bizi ezmişmiş2014 te 4-0 yendiğimizi ve 2017 de 4-2 yendiğimizi hatırlatırım.madem real hakemlerle geçiyor 2017 juventus finalindede mi hakemle geçti?hadi bunu açıklayın o zaman.
    Finalde zaten çok iyi oynuyorlar ona lafım yok. Sorun finale gelirkenki turlar. Bu seneki juve+Bayern turları ve önceki seneki bayern turu

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DBF37AF64

Dünyadan futbol bölümü 20 yaşından küçükler toplanma konusu olmuş.

Şu muhabbet zaten akli melekelerini bir tarafa bırakmış bir insan güruhu tarafından açılabilir.

Türkiye liginde hani arada oluyor böyle şeyler de bunun Şampiyonlar liginde de olacağını düşünüyorlar.Hayır Neden Barcelona değil Liverpool değil Real Madridi tutuyor hakemler.

Uefanın bütün üst kademelerinde İngilizler Almanlar Fransızlar Belçikalılar İsviçreliler falan görev alırken bu Real lobisi nereden geliyor?

Dünya sizin komplo teorileriniz ve her yenildiğinizde hakem hakem diye ağlayacağınız kadar saçma değil.

Bütün dünya Realin hakem desteği olduğunu bilecek ama tüm takımlar suspus oturacak.
    Herhangi bir argüman sunmadan önce tanımadığı bir insanın akıl yetisi ve yaşı hakkında yorum yapan bir insana cevap yazmazdım ama yazayım;

Ben aslında tam olarak hakemlerim tuttuğundan bahsetmedim. Realin son iki senede juve ve Bayern turlarını hakemle geçtiklerinden bahsettim. Bana o maçtaki pozisyonları atıp bunların hepsi doğru kararlardı diyebilir misin? O pozisyonların hangileri olduğunu herkes biliyor belirtmeme gerek yok. Ya abi göz var nizam var bariz hakem hataları sayesinde elediniz. Bunun tam tersi mantıklı argümanlar sunmayacaksan aklım ve yaşımla ilgili boş muhabbetler yapma

• quote:

Orijinalden alıntı: Real Madrid

Şike davası falan açılmadı ki aleyhimizde ? Ben bir şey göremiyorum ortada.

Üstad büyük resmi görmüş, koskoca Barcelona, Manchester United ve Bayern yöneticileri göremiyor bu gerçeği. Uefa'ya iletiyorum hemen.
    Şikeden bahseden kim? Sadece bariz hakem hataları vardı. Bir realli de çıkıp şu şu pozisyonda hakem haklıydı ya da haksızdı şeklinde argümanlar sunsun eyvallah dicem. Varsa yoksa konuyu başka yönlere çekmek

• Real final takımı . CL finallerinde oynadıkları futbol > tüm sezon CL'de oynadıkları futbol .

• Peace Sells.. kullanıcısına yanıt
    Bayernin ofsayt golü.
    Ramosun ceza sahası içinde adeta kucaklayarak yere düşürülmesi
    Riberynin Varanenın ayak bileğine basışı ama kart yemeyişi.

Yani sen merak etme Hakem iki tarafa da bol bol hatalar yaptı.Canını sıkma sen
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.