Şimdi Ara

Şaka Makinası Dediğimiz Araçlar (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
13
Favori
17.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.vw caravelle şakaknın kralını yapar öyle şirket aracıyla basmaya çalışanlara benzemez harbi şaka makinesidir otobanda uçurur.
    2.subaru forester
    3.civic 2.0 typer zaten s2000 i saymıyorum aracı görürseniz sadece camı açıp dinleyin
  • 1-polo gti
    2-ibiza cupra
    3-205 gti
    4-rs6 sw

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • c2 vts yazmamış kimse

Ama bir efsane değil

Şaka Makinası Dediğimiz Araçlar
  • Laguna 3.0 harbiden odulu alir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yollarda büyük ihtimalle görürsünüz uzak durmanız tavsiye edilir.
    1-2004 Mercedes E55 Amg 5439 Motor 476 Hp 700 Nm Tork 0-100-4.5 Saniye
    2-Bmw M5 2000-2003 model 4941 Motor 400 Hp 500 Nm Tork 0-100-5.1 Saniye

• Beyler Clio derim, 85 hp ama chip uygulamasıyla 100-110 hp olabiliyor, araba zaten hafif ve bildiğiniz gibi herkesin gözünde clio gitmeyen az yakan teneke ama ara hızlanmaları iyi şerefsizlerin..
  • Clio 2.0 sport(Namı değer Clio RS) her ne kadar pısırık gibi dursa da 180 beygirlik motoru o arabayı fazlasıyla uçuruyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence gözden kaçırdığınız çok araba var:)

Opel Vectra 3.2 GTS (C Kasa)
    Opel Vectra 2.5 CDX (B Kasa) Hele ki bu araç ortalığın anasını ağlatır.
    BMW 3.30xi (E46)
    Alfa 159 3.2 JTS
    Chrysler 300M & 300C (sanırım c de 5.7 hemi ve 6.1 srt versiyonları vardı vardı)
    Citroen C5 3.0
    Peugeot 607 3.0
    Volvo S80 (3.8 den 5.0 'a kadar bir sürü versiyonu var)

Ekleme:

Honda Legend 3.5 olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fowell-one -- 4 Ağustos 2014; 8:41:09 >
  • Yeni rcz r :) 1.6 270 hp guc ureten bir motor :) gerci durus olarak o gucu bekler insan fazla saka olmuyor ama guzel makina :)

• Octavia ve fabia RS yi unutmayalım

• quote:

Orijinalden alıntı: Fhistle-X

quote:

Orijinalden alıntı: isvectanki06

3.2 200 hp TDCI motor sadece jumbo kasalarda mi var ? Minik olanlarda yok mu

Bildiğim kadarıyla yok.

Minik kasalarda sadece ambulans olarak var hocam. 1 yıl boyunca bindim kullandım 168 KM/S kadar peşinden kovalayamayacağı veya yetişemeyeceği araç yok. Ford 168'de sınırlamış yoksa 220 yi devirir diye tahmin ediyorum çok istekli gidiyor. Yokuşlarda az otomobillerin ardından sellektör yapmadım. Özledim keratayı

• Opel Vectra GTS 3.2 Standart bir Vectra'dan estetik açısından fazla fark yoktur.
     Şaka Makinası Dediğimiz Araçlar
  • rallier_61 kullanıcısına yanıt
    hocam başka video varmı ??muhabbet süper.... .
  • Seat ibiza cupra/bocanegra
  • Bizim eski 2006 model caravelle minibüs tam şaka arabasıydı 174hp orjinal modifiyeli 230hp(dyno verisi) civarı idi.Otobanda çok araba tokatladık hatta istanbula giderken dörtdivanda düzlükte bir civic geçerken radar cezası var tam 200km de.

Adamı geçtikten sonra yavaşlayıp aramızda geçen diyalog yolda giderken

Adam : Girdik mi
    Ben: Evet afiyetle yedik.
    Adam : ee o zaman yavaşlamaya gerek yok
    Ben : :D:D:D

Hız sınırı var 205 de onuda kaldırmıştık chiple beraber gps de 230 görmüştük.
  • 3.2 gts vectralar var ama kasasından anlaşılabilir. Asıl ben şu b kasa 2.5 V6lık cdxlerden korkuyorum. Bir de laguna 3.0 intiale motorlusu vardı. O da başkadır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zzoorroo

Colt CZT 150 HP

Ufak gıdıklama ile 210 hp 950kg mı çıldırtır

• Octavia 1.9 dizel

• quote:

Orijinalden alıntı: tyanali

Vectra A turbo, Omega 3.0 ve 3,2 , 4 kapılı sfi astra gsi, chipli 535d ve 335d (e90 ve e60) fabia RS aklıma gelenler.

Bir Opel ci olarak söylüyorum, Vectra A-B-C hiç bir kasada (ülkemize gelmiş ve C Kasa OPC hariç) turbo besleme yoktur, tamamen atmosferik motorlardır keza özel üretilen bazı Vectra (i500/Lemans/Sport GT vb. larda buna dahildi) , Omega 3.0 ve 3.2 Exc. ise çok hantal araçlardır ve motorların büyüklüğü kadar performansları söz konusu değildir. Ancak 1.6 ve 2.0 kendine güvenen bir araç size sellektör yaparsa gazlayıp aynadan kaybedebilirsiniz.
    Bunun haricinde Lancer Evo/Impreza STI veya Turbo ile falan kapışması mümkün değil ama ben güveniyorum kendime diyen vtec/golf/passat 2.0/3.18-3.20 falan tokatlar.
    Belirttiğim tüm Vectra ları sahip olarak kullandım, astralar ile ilgili bilgi sahibi değilim.

• Yukarıdaki hurda Farmtruck sokak yarışçısı.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.