Şimdi Ara

'Şaka Makinesi' dediğiniz ucuz arabalar hangisi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
2
Favori
12.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam yanlış bilmiyorsam sanırım bunlar yabancılarda 'sleeper' olarak tanımlanıyordu..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Volvo s80

• quote:

Orijinalden alıntı: Logan1990

Hocam bu civic diye geçmiyordu dimi, cvx gibi bir isminin olması lazım..Çok çok keyifli bir makine bu:) prelude ile beraber 90 larda honda nın gizli keyif makinelerinden.. Go kart hissiyatı var bu araçta.

Alıntıları Göster
    Yurtdışında 88-92 turkıyede 90-92 model aralığında bulunan Honda CRX 940 kg 130 hp ( ee8 kasa crx b16a1 vtec motor 150 hp ) Pek bilinmez hastası bilir anca. Bilen ve binen de vazgeçemez zaten. 106gti dan mini cooper S e bmw 328ci dan ep3 type-r a kadar şakalayabıleceğin ender araçlardan

• quote:

Orijinalden alıntı: HondatugraL

Yurtdışında 88-92 turkıyede 90-92 model aralığında bulunan Honda CRX 940 kg 130 hp ( ee8 kasa crx b16a1 vtec motor 150 hp ) Pek bilinmez hastası bilir anca. Bilen ve binen de vazgeçemez zaten. 106gti dan mini cooper S e bmw 328ci dan ep3 type-r a kadar şakalayabıleceğin ender araçlardan

Alıntıları Göster
    Gecen CRX mesajiniza denk geldim aylardir sahibinden bakmiyordum yine CRX girip baktim Allah affetsin. Babam olmasa hic sanayiden tanidik yok boyle arabalar beni aşar ama canim cekti baya

• quote:

Orijinalden alıntı: LaViTz

Bende bildiklerimi yazayım,

En öncelikle volvonun T5 motorları,hayvan gibi giderler aferdersiniz (bu araçlar 35-45 arası piyasası)

S60 2.3t5 250 HP

C70 2.3t5 250 HP

S60 2.5t. 260 HP

S80 2.9t6 272 HP

Volvo 850t5 210 HP(20 binlira civarı araba tam bir saka makinasi)

Diğer bir arac

Audi A6 2.7t Quattro 250 HP(piyasası 45-55 arası)

Diğer bir araç Mondeo 2.0 240 HP

Polo GTI, Ibiza cupra, Peugeot GTI vs bunlar zaten fare gibi araçlar onları saymislar arkadaşlar
    cok hos yahu :)

S80 2.9 T6 sahibiyim. S60 t5 2014 245hp, V40 CC 2.0 T5 213hp sahibi oldum diyecek kadar çok kullandım, hala kullanıyorum.

A6 2.7T 250hp cok sevdigim bir arkadasima aldik. onu da bayagi kullandim.

S80 T6 kadar şaka makinesi görmedim. o aynada görüp bir şeye benzetemeyen panameralar, bmw 525'ler. hafifliği sayesinde dizel ghibli'lerden falan hızlı. benim 8 silindirli A8'den hızlı yahu 60hp'lik farka rağmen daha ne diyeyim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Gecen CRX mesajiniza denk geldim aylardir sahibinden bakmiyordum yine CRX girip baktim Allah affetsin. Babam olmasa hic sanayiden tanidik yok boyle arabalar beni aşar ama canim cekti baya

Alıntıları Göster
    Her honda gibi piyasasının içine ettiler hiçbiride satamıyor evlat edinmenin başka yolları da var halbuki. Uyguna kolluyorum 1-2 aya tekrar 2. crx koyucam kapıya

• Peugeot 208 GTI. 60 bine şaka makinesi.

Cruze 2.0D 163 lük manuel.

Caddy 2.0 TDI + soft yazılım. Yeni kasa Caddy ler 185 ps oluyor yazılımla. Çok 320i ED yi baktırır arkasından.

• HondatugraL kullanıcısına yanıt
    Hocam selam, bende bir tane crx var. İlanlarda görmüşünüzdür büyükçekmece de sıfır motorlu. İlgilenir misiniz acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: kayra39

Hocam selam, bende bir tane crx var. İlanlarda görmüşünüzdür büyükçekmece de sıfır motorlu. İlgilenir misiniz acaba?
    Acil satilik 35.000 tl lik olansa super aracmis hocam

• Volvo S40 T5
  • Accent blue+chip

• nickimsonikimsi kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ilan süresi bitti :) 12.750 ye ilandaydı. Motor sıfır, kaporta 2 yıl önce boyandı. İçinde eksikleri var ufak tefek. Vaktim yok eski araba zaten ilgi istiyor. Kendimi kurtarmaya çalışıyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Alıntıları Göster
    Sizin araç Sleeper’ın kralı hocam zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: echomaniac

1.6 lancer köpekbalığı kullanmış olan varmı oynasak ciddi manada yürürmü

Onun dışında 2.0 16 v megane 1 aracım vardı çok iyi yürürdü

2002 li modeller 25 bine bulunur
    Km de kaç litre yakıyor acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: kayra39

İllaki görmüşümdür her gün sabah akşam bakıyorum ilanlara ama çıkaramadım özelden foto atabilirseniz bakayım
  • Duz yolda saka makinesi 208 GTI.
    Hem duz yol hem de virajda saka makinesi ise 208 GTI By Peugeot Sport.
  • omega 2.5, w140 s500, 600, w124 e320(arkasına 200e yapıştır), Stratus 2.5

• quote:

Orijinalden alıntı: CemUsUs

cok hos yahu :)

S80 2.9 T6 sahibiyim. S60 t5 2014 245hp, V40 CC 2.0 T5 213hp sahibi oldum diyecek kadar çok kullandım, hala kullanıyorum.

A6 2.7T 250hp cok sevdigim bir arkadasima aldik. onu da bayagi kullandim.

S80 T6 kadar şaka makinesi görmedim. o aynada görüp bir şeye benzetemeyen panameralar, bmw 525'ler. hafifliği sayesinde dizel ghibli'lerden falan hızlı. benim 8 silindirli A8'den hızlı yahu 60hp'lik farka rağmen daha ne diyeyim :)

Alıntıları Göster
    2.9 şanzıman sorunu olduğu söyleniyor bir şey yaşadınız mı? Almayı düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: rotekampfflieger

2.9 şanzıman sorunu olduğu söyleniyor bir şey yaşadınız mı? Almayı düşünüyorum

Alıntıları Göster
    yasadim.

99 binde arabayi aldim, servis gecmisinde 75.000'de sanziman revizyonu gorunuyordu. 112.000'de degisik bir metal surtunme sesi geldi. nedir nedir derken acinca gorduk, artik revizyonu yapan grup volvo mi beceremedi bilmiyorum, ayna mahruti dagilmis, sanzimana da capak gondermis. dislileri degistirdik. 4500 gibi bir maliyeti oldu.

esasinda ABD'de bu gm405 sanzimanlara bir kit satiyorlarmis, ömürlük oluyormuş. aynı zamanda corvette'de de kullanilan sanziman oldugu icin belki maslakta falan bakilabilir. ben ugrasmadim.

t6 alirken cok dikkat edin.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.