Şimdi Ara

'Şaka Makinesi' dediğiniz ucuz arabalar hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
2
Favori
12.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyat performans olarak düşündüğünüzde hem performans bakımından hem maddi açıdan alınabilecek bu tarz bildiğiniz araçlar var mı?

• Virajda premium ve guclu arabalarla yarisabilecek yine eski premiumlar olabilir millet araclarin yalitimi artinca oturus pozisyonu iyilesince sanki araclari daha iyiymis gibi bir izlenime kapiliyorlar ve bu ozguven kazalarida beraberinde getiriyor .

her aracla viraj kasilamz zaten muhim olan aracin limitlerden sonra neler yapabilecegi limitlerden sonra dengeli ve ongorulebilir davranan piyasada 5 -6 platform ya cikar ya cikmaz
    Kesinlikle zaten ustte yazilan b sinifi hothatch duz yolda guzel gercek saka makinalari 2.0 200hp ustu eski d sinifi araclarla olur viraj ve duz yol stabilitesi konusunda yanina yaklasamazlar hersey sert suspansiyon buyuk disklerle olmuyor

Eski bi s70 t5 yada 850 r in yanina kolay kolay yaklasabilecek bi arac yok ozellikle 100 km/h den sonra
    Focus 1 1.8 tdci diyorum connect motoru var üzerinde stock 110bg 250tork bi chip 140-150bg 300 tork verir. 1200 kg arabaya uçak etkisi yapar.

Dışarıdan 1.6 100bg 150 tork atmosferik görünümüde 150 bg 300 tork araba

Bir diğeri 2.2 d cat verso buna binmekte nasip oldu, adamlar 3te patiye saran aile arabası yapmışlar
    2006-2008 Mitsubishi colt czt 150 hp,

2006-2008 Mitsubishi outlander 2.0 turbo 240 hp mi ne

Ustelik outlanderdaki motor halis mulis evo 8 motoru.

Temizini bul al sana en potansiyeli olan saka makinasi.

Arabayida kimse tanimadigi icin d segment suvdan kimse evo 8 performansi beklemeyecektir. Surpriz puani 10

Hayirli gunler
  • Düz yol gazcısı mısın ? Yoksa virajda da şaka yapmak istiyorum mu diyorsun ?

Düz yol gazcısı isen araç çok + çevreye ve arabaya zarar verecek şekilde atarsın bir yazılım tamam.
  • Cruze 2.0 dizel. 163 Bg. Fiyatı en uygun olanı budur sanırım. Temizini bulursanız ki zordur tatmin eder.
  • Saab 9.3 2.0 t vector

2001 s40 2.0 t4 2004 2.0t

alfa romeo 156 2.0ts

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Civic type R
    www.sahibinden.com
    Honda Civic Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2008-honda-type-r-587775196/detay
  • Virajda premium ve guclu arabalarla yarisabilecek yine eski premiumlar olabilir millet araclarin yalitimi artinca oturus pozisyonu iyilesince sanki araclari daha iyiymis gibi bir izlenime kapiliyorlar ve bu ozguven kazalarida beraberinde getiriyor .

her aracla viraj kasilamz zaten muhim olan aracin limitlerden sonra neler yapabilecegi limitlerden sonra dengeli ve ongorulebilir davranan piyasada 5 -6 platform ya cikar ya cikmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Düz yol gazcısı mısın ? Yoksa virajda da şaka yapmak istiyorum mu diyorsun ?

Düz yol gazcısı isen araç çok + çevreye ve arabaya zarar verecek şekilde atarsın bir yazılım tamam.
    Sadece ayağımın altında güçlü bir makine olsun istiyorum. Ara hızlanmaları iyi olsa kafi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BİM artık ucuz değil! Mi?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bütçenizi bilmiyorum ama 2016 leon cupralar 125 bine alınır. 290 beygir.

• quote:

Orijinalden alıntı: TahaKaradeniz

Cruze 2.0 dizel. 163 Bg. Fiyatı en uygun olanı budur sanırım. Temizini bulursanız ki zordur tatmin eder.
    C5 Dizel de radarıma girdi bu tarz bir araç
  • Cruze.

Peugeot 507.

• Nyanko Sensei kullanıcısına yanıt
    Makul. Hocam bütçenizi söylerseniz daha güzel cevaplar alırsınız. 120 binlik araçla 50 binlik aracı kıyaslamak olmaz.
  • Focus 1 1.8 tdci diyorum connect motoru var üzerinde stock 110bg 250tork bi chip 140-150bg 300 tork verir. 1200 kg arabaya uçak etkisi yapar.

Dışarıdan 1.6 100bg 150 tork atmosferik görünümüde 150 bg 300 tork araba

Bir diğeri 2.2 d cat verso buna binmekte nasip oldu, adamlar 3te patiye saran aile arabası yapmışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZETEC SE -- 7 Ağustos 2018; 10:52:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cruze 2.0 dizel, 163 beygir 360 tork. Kesmezse chip ile 200 beygir 440 tork ile tam şaka makinası.
  • KIA CERATO KOUP , MEGANE 2.0 16V

• Golf 1.6 tdi yazilim big turbo stage 2

tekerde 200 beygir

Arkadasda var aklima geldi yazayim dedim

Benim kullandiklarim araclar icinde en sakaci makina ise

1.6 sahindi 99 modeldi kesiciye felan sokardim 70 le giderken 170 le gidiyormus gibi his verirdi o zamanlarda 10 kusur yaslarindaydim 200x li yillar

• lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Ayrıca ESP çok stabil çalışıyor. Güvenliği fiyatına göre muazzam. 8 hava yastığı vardı yanlış hatırlamıyorsam en düşük donanımda bile. Bütçeniz 60-70 bin altıysa en ciddi seçenek bence.
  • Colt 1.5 CZT , yazılım birkaç düzenleme ile 200bg e kadar çıkaranlar var. Uzaktan bakınca çoğu insan o güce ulaşacağını düşünmez, veya aracı bilmez...

• Bence en büyük şaka makinası 2.2 dizel auris dir
    Kimsenin beklentisi olmaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Peugeot GTI serisi 106-206, performans iyidir maddi açıdan zorlamaz sonrasında mutlaka bir usta ile ahbap olman gerekir, ha unutmadan ilanlarda yeterince abuk sabuk başlıklar ile uğraşırsın (kara bela satışta - gırtlak dolusu -kırmızı başlıklı oğla - beyaz prensesim gidiyor vs vs)
  • Marea HLX.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.