Şimdi Ara

şaka mı bu site? www.tesekkur.net

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu site şaka mı yoksa gerçekten hosting mi satıyor bu adamlar ben anlayamadım?!www.tesekkur.net bir girin bakın lütfen bu kadar mı ucuzdur bu iş anlamıyorum.

Sunucu bilgilerine bakın amd2400+64bit.. böyle bir işlemci var mı? üretildi mi?

AMD 2400+64 BIT
    1024 RAM
    10 MBIT Omurga
    FreeBSD Isletim Sistemi
    Kafamiza Eserse Backup
    Cpanel olmasi lazim
    Fantastico yok zaten

laubali tavırlar vs..

lütfen bana bu site hosting satmıyor desin birisi..

• evt o site dolandırıcı hosting şirketlerini taşlamak için kuruldu...

çok güzel göndermeler var
  • güzel iş başarmışlar aslında o halde tebrik ederim
  • süper bi site yav web tasarım dakilere bol bol hatırlatılıyor
  • 04/07/2005
    Musteri olmadigindan suan icin bos bos bekliyoruz.Mail geldiginde cok seviniyoruz.Hosting almasanizda bizleri bir mail atarak sevindirebilirsiniz

Devam Et

03/07/2004
    Sitemizin Gorunumu vs. biraz dandik olabilir ama bunun icin 4-5 saat ugrastik.Biraz saygi duyalim lutfen.Hadi Hayirli olsun

Devam Et

Onemli Bilgiler
    Dolar kuru : 1,40YTL
    Sadece $ ile calisiyoruz YTL. ile calisirdik ama gavurlar calismiyor.Siz dolar kuruna bakarak gonderin YTL. biz ceviririz sizin icin.Hesap numaralarimiz icin tiklayin

Devam Et
    bu ne yaa

• arama yapsaydın bu soru yu surmazdın

adamlar hosting firmaları ile (bazı hosting firmaları yani dolandırıcı olanlar) dalga geçmek tiye almak amacı ile yapmışlar vence iyide yapmışlar
  • OFFF Ya acayip koptum valla

Sitemizin en iyi 1024x768 seklinde görüntülenir diye bir kuralimiz yok bizim icin onemli olan cep guzelligidir off pardon ic guzelligidir iste.Sitemizde bulunan ne varsa satiliktir yani hosting ve domain satislarimiz gercekten gercektir parayi verirseniz bunun gercek oldugunu anlayabilirsiniz.Nedense musteriler buna inanmiyorlar sorunun ne oldugunu cozmus degiliz ama bilimadamlari arastirma yapiyor.Site tasarimini Türk'lerin bir template sitesinden aldik onlarda zaten templatesbox.com'dan araklamis elinize saglik birkac degisiklik yaparak kendi kafamiza gore ayarladik ama siz bunu yapamazsiniz onun için siteden birseyler araklamak espri calmak filan yasaktir.Gorursem kafanizi kirarim.Bol bol hosting ve domain almaniz dilegiyle...
    © Tesekkur.Net Ördek Yolma Letede. Setei.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu site güvenilir mi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Devam Et i tıkladım ve ne çıktı dersiniz

quote:

Niye devam et diyorsun yoksa sen muaivin misin ?Yok bunun devamı filan kısa yazmışız zaten görmüyor musun ?
  • quote:

Siparisi oyle form doldurarak filan veremezsiniz bu sitede hersey manuel isinize geliyorsa.Peki o zaman nasil siparis verecegim dediginizi duyuyorum hemen anlatayim.

* Iletisim bölümünden msn adresimiz alinir.
    * Sectiginiz hosting paketinin ismi ezberlenip akilda tutulur.
    * Domain alacaksaniz ustekinin aynisini yapin.
    * Msn adresimizden mesaj atilir hitap sekilleri soyle olabilir.(Bey , Beyefendi , Dayi , Hoca , Hocam , Usta , Sen , Siz , Aga , Baba , Moruk)
    * Gerekli laflari size soyledikten sonra hizmet bedelimizi bize ulastirirsiniz.(Havale , Paypal)
    * Web Alaniniz eger musaitsek hemen acilir degilsek biraz beklersiniz stres yapmaniza gerek yok.
    * Ayrica 15 gün icinde geri odememe garantisi veriyoruz.

Iste Hesap Numaralarimiz(cogul kullandim fakat sadece 1 hesabimiz var) :

Banka Şubesi Garanti Bankasi - Fetih Caddesi Şubesi/istanbul
    Hesap Numarası 729-6673311
    Hesap Sahibi: Onur ÇAKIR

Bu nasıl

• ŞAKA ŞAKA ..
  • Öldüm abi ya bu ne böyle.
  • farozlu arkadaşımızın imzasında bu siteyi görmüştüm gerçekten güzel bi çalışma olmuş tabi anlayana
  • şekiL...
  • SİTE MÜTHİŞ
  • Domain boştaysa msn adresimizden bize ulasin ama daha once domain ucretini yollayin yoksa almayiz domaini filan.Eger domain ismi guzel ise ustune yatabiliriz.Dikkatli olmak lazim yani.Domain ucretide size ozel sadece 10$ ne kadar ucuz degil mi ?

• siteye 2 dakka baktim ve gercekten cok matrak birsey adam buna host almaya falan girmez gulmeye girer euheuheuehuehu hihihihihi
  • Çok iyi yaa
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.