Bu site şaka mı yoksa gerçekten hosting mi satıyor bu adamlar ben anlayamadım?!www.tesekkur.net bir girin bakın lütfen bu kadar mı ucuzdur bu iş anlamıyorum.
Sunucu bilgilerine bakın amd2400+64bit.. böyle bir işlemci var mı? üretildi mi?
AMD 2400+64 BIT 1024 RAM 10 MBIT Omurga FreeBSD Isletim Sistemi Kafamiza Eserse Backup Cpanel olmasi lazim Fantastico yok zaten
laubali tavırlar vs..
lütfen bana bu site hosting satmıyor desin birisi..
evt o site dolandırıcı hosting şirketlerini taşlamak için kuruldu...
çok güzel göndermeler var
güzel iş başarmışlar aslında o halde tebrik ederim
süper bi site yav web tasarım dakilere bol bol hatırlatılıyor
04/07/2005 Musteri olmadigindan suan icin bos bos bekliyoruz.Mail geldiginde cok seviniyoruz.Hosting almasanizda bizleri bir mail atarak sevindirebilirsiniz
Devam Et
03/07/2004 Sitemizin Gorunumu vs. biraz dandik olabilir ama bunun icin 4-5 saat ugrastik.Biraz saygi duyalim lutfen.Hadi Hayirli olsun
Devam Et
Onemli Bilgiler Dolar kuru : 1,40YTL Sadece $ ile calisiyoruz YTL. ile calisirdik ama gavurlar calismiyor.Siz dolar kuruna bakarak gonderin YTL. biz ceviririz sizin icin.Hesap numaralarimiz icin tiklayin
Devam Et bu ne yaa
arama yapsaydın bu soru yu surmazdın
adamlar hosting firmaları ile (bazı hosting firmaları yani dolandırıcı olanlar) dalga geçmek tiye almak amacı ile yapmışlar vence iyide yapmışlar
Niye devam et diyorsun yoksa sen muaivin misin ?Yok bunun devamı filan kısa yazmışız zaten görmüyor musun ?
quote:
Siparisi oyle form doldurarak filan veremezsiniz bu sitede hersey manuel isinize geliyorsa.Peki o zaman nasil siparis verecegim dediginizi duyuyorum hemen anlatayim.
* Iletisim bölümünden msn adresimiz alinir. * Sectiginiz hosting paketinin ismi ezberlenip akilda tutulur. * Domain alacaksaniz ustekinin aynisini yapin. * Msn adresimizden mesaj atilir hitap sekilleri soyle olabilir.(Bey , Beyefendi , Dayi , Hoca , Hocam , Usta , Sen , Siz , Aga , Baba , Moruk) * Gerekli laflari size soyledikten sonra hizmet bedelimizi bize ulastirirsiniz.(Havale , Paypal) * Web Alaniniz eger musaitsek hemen acilir degilsek biraz beklersiniz stres yapmaniza gerek yok. * Ayrica 15 gün icinde geri odememe garantisi veriyoruz.
Iste Hesap Numaralarimiz(cogul kullandim fakat sadece 1 hesabimiz var) :
Domain boştaysa msn adresimizden bize ulasin ama daha once domain ucretini yollayin yoksa almayiz domaini filan.Eger domain ismi guzel ise ustune yatabiliriz.Dikkatli olmak lazim yani.Domain ucretide size ozel sadece 10$ ne kadar ucuz degil mi ?
siteye 2 dakka baktim ve gercekten cok matrak birsey adam buna host almaya falan girmez gulmeye girer euheuheuehuehu hihihihihi