Şimdi Ara

Sakal Çıkarma Yöntemleri??? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
321
Cevap
15
Favori
549.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mekik, şınav çekin. Çıkmıyorsa çıkmıyor, sakallı olup da tipsiz olan bir sürü adam var. Bak twilight'taki kurt çocuğa, sakalsız makalsız ama ayıboğan gibi maşallah. Tüm kızlar da hasta ;) Kaptınız mı işin özünü ehehehe
  • Beyler 18 yaşındayım sakallarım seyrek çıkıyor hergün kuru traş olup sonra sarmısak sürsem gürleşir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bırak en kendiliğinden çıksın çıkmıyorsada üzülme bizde çıkıyorda ne oluyor her hafta traş sıkıyor + okuldan azar iştiyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan6894

Arkadaşlar merhabalar konunun sahibiyim ancak bu konuyu açtığımı ne zaman nerde açtığımı unutmuşum bugün tesadüf eseri çıktı karşıma. Açtığım zamanı şimdi hatırlayıp içimden vay be dedim. Çok uğraştık çıkmayan sakalı da çıkarttık . Artık yanaklarım ve boynum da özellikle de boynum da aşırı sakal çıkma söz konusu. Ama ne yalan söyleyim pişman olmam benim için çok geç olmadı hevesle yaptık ettik. Şimdi 2-3 güne bir tıraş oluyoruz. Neyse sağlık olsun. Söylenilenler gibi 2 çare var.

-Hormonların yerine gelmesi kendini tamamlaması
    -Jilet ile güzelce tıraş olmak (düzenli olarak)

Diyeceklerim bu kadar sizlere yapmayın desemde yapacaksınız tıpkı benim yaptığım gibi o yüzden birşey demiyorum başarılar.

krdşm bir yardım et ya liseyi bitirdim hala sakalım yok lütfen yardım et sarımsağı nasıl sürüceğiz

Bir anlatta herkes faydalansın

• sakalı olmayan ve sakal çıkarmak isteyen arkadaşlarımıza bir duyurum gercekten %100 çözüm olarak yazmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karahan1987 -- 9 Eylül 2014; 4:25:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alialakus

quote:

Arkadaşlar merhabalar konunun sahibiyim ancak bu konuyu açtığımı ne zaman nerde açtığımı unutmuşum bugün tesadüf eseri çıktı karşıma. Açtığım zamanı şimdi hatırlayıp içimden vay be dedim. Çok uğraştık çıkmayan sakalı da çıkarttık . Artık yanaklarım ve boynum da özellikle de boynum da aşırı sakal çıkma söz konusu. Ama ne yalan söyleyim pişman olmam benim için çok geç olmadı hevesle yaptık ettik. Şimdi 2-3 güne bir tıraş oluyoruz. Neyse sağlık olsun. Söylenilenler gibi 2 çare var.

-Hormonların yerine gelmesi kendini tamamlaması
    -Jilet ile güzelce tıraş olmak (düzenli olarak)

Diyeceklerim bu kadar sizlere yapmayın desemde yapacaksınız tıpkı benim yaptığım gibi o yüzden birşey demiyorum başarılar.

krdşm bir yardım et ya liseyi bitirdim hala sakalım yok lütfen yardım et sarımsağı nasıl sürüceğiz

Bir anlatta herkes faydalansın

Kardeşim sakal çıkaranlar burda bakmanızı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karahan1987 -- 9 Eylül 2014; 4:17:56 >

• Kardeşim sarımsağın kabuğunu soy o ıslak kısmını nerende çıkmasını istiyosan orlara sür ıslaklığı gittiğinde sarımsağın yüzeyini bıçakla alırsın zaten. sonra kurumasını bekle ama banyo yapsan bile sarımsak kokusu yüzünde oluyor az da olsa o olay kötü :D bunu tekrarlar haftada 1-2. artı jilet vurmakta etkili eğer tüy şeklinde varsa yüzünde onları köpüksüz tek jiletle al sertleştirir
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrPinkFloyd

iğneyle yüzünü del içine saç tık ^^

3 sene geçmiş fakat
  • Bir kaç gündür foruma giremiyordum. Bildirimlere baktığımda burdaki mesajlar ilgimi çekti. Gerçekten yardımcı olmak isteyenler dışında boş konuşup gevşeklik yapan ne kadar arkadaş var. Konu dışı diye mokunu çıkartmışınız. Gerçekten beyinleriniz nasıl çalışıyor şaştım kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan6894 -- 21 Haziran 2013; 16:51:35 >
  • 16 yaşındayım 17 ye az kaldı çenemde ufak ufak çıkıyor ama ortası boş bıyık çıkıyor çenede çıkmıyor 1 ay içinde çenemde nasıl sakal çıkarabilirim özelden yazarsanız çok sevinirim sarımsakla 1 ayda çıkacağını sanmıyorum ve hep jiletle traş olurum
  • Sağol kardesim deneyecem inş cikar @karahan1987

• Deneyecem krdsm ins fayda eder teşekkür ederim @Tony-Stark

• quote:

Merhaba sayın arkadaşlar bu konuda nasıl sakal çıkacağını paylaşalım bende dahil olmak üzere sanırım birçok arkadaş merak ediyordur bunu yorumlarınızı paylaşımlarınızı bekliyorum...
    Saygılar,Sevgiler

bak güzel kardeşim sakal cıkarmak için çok uğraşıyordum hava atıyordum artık 2 günde 1 traş oluyorum. bu özellikle işe girdiginde cok can sıkıcı olacak.
    heleki askere gittiginde iyice vıcıgı cıkacak askerden gelene kadar uğraşma o sakallarla.
  • Orhanin sakali cikti krdsm ben onla konustum bir benimki cikmadi yas 18 oldu sadece sari tüy ler var of of @Crown`Clown

• quote:

Orhanin sakali cikti krdsm ben onla konustum bir benimki cikmadi yas 18 oldu sadece sari tüy ler var of of @Crown`Clown

kardeşim valla bak uğraşma yaşımızda aynıymış seninle gerçi yarın 19 oluyorum söyliyim bak benim sakallar cıktıkca cıkıyor, çok zor durum
    askere gidicegim nasıl traş olacam gün gün onu düşünüyorum. yapma uğraşma bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crown`Clown

quote:

Orhanin sakali cikti krdsm ben onla konustum bir benimki cikmadi yas 18 oldu sadece sari tüy ler var of of @Crown`Clown

kardeşim valla bak uğraşma yaşımızda aynıymış seninle gerçi yarın 19 oluyorum söyliyim bak benim sakallar cıktıkca cıkıyor, çok zor durum

Krdsm çıksın yeter bana yardım et lutfen

• quote:

quote:

quote:

Kardesim sakallarim cikti ama ne fayda birak bosver. Bak ilk agizdan duy pismanligim cok surmedi keseceksin uzayacak keseceksin uzayacak. Sakalin ciksin 1 haftan var emin ol ki 1 hafta sonra hevesin kacacak :)

• İnsan bıkmış oluyor zaten bir hafta sonra

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kardesim sakallarim cikti ama ne fayda birak bosver. Bak ilk agizdan duy pismanligim cok surmedi keseceksin uzayacak keseceksin uzayacak. Sakalin ciksin 1 haftan var emin ol ki 1 hafta sonra hevesin kacacak :)

Bilmiyorum valla cikmasi icin cok hevesliyim krds

• Benimkide cikmadi aslinda cikti ama sari tuyler. Nasil sertlestircem bilmiyorum yardim.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.