badem yağını traştan sonra mı sürmeliyiz ve ne kadar süre bekleticez suratımızda *
herhalde bu konuyu açanın sakalları kesin çıkmıştır.
bende şuan 18 yaşındayım sakal olarak sert çıkmaya başladı ama bazı yerlerde çenemin altında küçük bir yerde çıkmıyor tek sorun orası denebilir bıyıklarımda pek yaygın çıkmıyor bırakırsam belli oluyor ama böyle kirli sakal yapınca biraz garip duruyor.
quote:
Orijinalden alıntı: MeT06.
Çıktı hocam çıktı. MAALESEF ki çıktı.
quote:
Orijinalden alıntı: G0THIC
beyler benım bildiğim atbokunu suratınıza sürdüğünüzde oluyordu (kesinlikle herhangi bi ciddiyetsizlik yada baska bırşey deil bızzat bırkac ileri bilgiye sahıp ınsanda söledı) ve jiletle tıraş olduktan sonra sarımsak eğer işe yarıyorsa bende yapcam yaş 19'a gırıcek bı halt yok bıyık dışında ufaktan .. yardımlarınıza mıhtacım (((:
abi iyi güldüm ya
Arkadaşlar merhaba bu konuyu açandan itibaren baştan sona yazılmış olan tüm herşeyi okudum çoğunada espirili şekilde güldüm tabi biz erkekler isteriz sakalımız olsun o bizi daha büyük olgun yetiskin gibi gösterdigi için şimdi size birşey danışıcam benim kuzenim de bu yöntemleri bana zorla okutturdu desem daha dogru olur gerçekten olumlu sonuç alır mıyız dedi ve cok heyecan yaptı : ) doğru düzgün sakalı yok daha yeni tüyleniyor 19 yaşına girdi.Herkesin dedigi gibi üniversiteye basladım hala sakalım yok cocuk gibiyim vs gibi laflar... Şimdi uzun lafın kısası cok cok ısrar üzerine bu anlatılan yöntemleri uyguladım kendisine öncelikle kendi ellerimle bir güzel traş ettim.Sonra bir kac arkadas bahsetmiş biraz buz sürdüm yüzüne sanırım gergin tutmak icin suratı bunu uyguladık sonrada ezilmiş 3 baş sarmısağı suratına ellerimle yaydım şu an yanımda kendisi ve gerçekten yarayan arkadaslardan kendisi duymak istiyor buraya yazarsanız sizlere zahmet bu yöntemi uyguladım ve olumlu sonuc aldım gibisinden biraz gülünç ama işte çocukluk ne dersiniz ki : ) bak dedim kuzen benimde geç cıktı ben kendi haline bıraktım senin gibi sızlandım üzüldüm ama sonunda muradıma erdim ben 23 yaşındayım 20 yaşında traş olmaya basladım.O henüz 19 unda bak sende bana çekiceksin dedim yavaş yavaş tüyleniyorsun bi anda olur dedim ergenliktesin vs... yorumlarınızı bekliyorum bir zahmet iyi günler herkese : )
ben 22 yaşındayım bıyık var biraz onun dışında yanaklarda tüy dahi yok.. bide benim durumu düşünün liseli ergenler.. acele etmeyin skallı olunca tüm kızlar vermicek
no sakal no dert
ille sakal çıkarcam diyenler gidin markete - bakkala DERBY değil permatik alın ihityacınız kadar eve gelince jiletin önündeki ufak plastiği kırın direk jilet temas etsin yüzünüze sıcak suyla ıyıce bı yuzunuzu yıkarın sonra dırek hafıf bastırarak vurun jıletı hemen 2 tane sarımsagı boydan bolup suyunu akıtmadan yuzunuzde gezdırın suyunu cıkarmaya calısın yuzunuzun her tarafınıza surdukten sonra 2-3 dk bekleyın hafıf kurudugunda soguk suyla ıyıce ovalayarak yıkayın 3 gunde bır jılet vurun haftada 1 sarımsak surun 5-6 ay gıbı sonucları gorursunuz.
sakallarını jiletle kes hemde traş köpüğü olmadan.ciddi söylüyorum sakallara şekil verdim en geç 2 günde bir diğer tarafları kesmek zorunda kalıyodum köpük sürmekle uğraşmadan 2 dk da keseym derken 2 3 hafta sonra baktımki sakallar daha sert ve kalın çıkmaya başladı o kestiğim bölgedeki.hafiften bastırarak kes ayrıca.
quote:
Orijinalden alıntı: orhan6894
quote:
Orijinalden alıntı: MeT06.
Çıktı hocam çıktı. MAALESEF ki çıktı.
çıksın çok istiyorum diyordun :D Diyoruz sana şimdi 2 günde bir sabahları eziyete dönüşecek :D
Benim altıda sakallar çıkmıştı sonra bıyık okulda meşur olmuştum beni tanımayan yoktu ama lise başlıyo şimdi 3 günde bi traş olcam
Al işte çıkanların söylediği laflara bak. Niye pişmansınız? her sabah kestiğiniz için. Bırak kesin.16 Yaşında olmama rağmen tüysüzlük yüzünden 14 yaşında gösteriyorum. Bende eskiden böyle derdim ama yetti.Çocuk gibi suratım olmasını istemiyorum. Bu yaza kadar sakal çıkarmaya çalışcam.İllaki çıkar zaten.Abimin 16 yaşında çıkmış babamında öyle. Sanki şimdi çıkartmasak ilerde çıkmıcak. Tamam her sabahın köründe 1 saatini ayıracaksın.Ama okul veya iş dışı sakalına imaj yaptığın zaman nasıl karizmatik olduğunu tahmin edemessin.
Bendeki daha tuhaf bir sorun. Saçlarım acayip gür ama sakal ve bıyık çok seyrek ve geç çıkıyor... Yaklaşık 2 yıldır dönüşümlü olarak traş oluyorum. Bir hafta sakalı diğer hafta bıyıkları kesiyorum diğer türlü çok parlak kalıyorum Hızlandırma ve sıklaştırma yöntemi yok mu şunun?
Buraya sakalla ilgili çok güzel bilgiler veririm manevi açıdan bırakmak istemeyen bile bırakır belki fakat mesajım silinir heralde.
gençler heves ediyorsunuz anlıyorum ama inanın pişman olucaksınız yapmayın etmeyin bırakın doğal haliyle çıksın.Benim bütün yüzüm yeni yeni dolmaya başladı ve artık düzenli tıraş olmak zorundayım ki bu durumdam hiç memnun değilim.Bir kere bile jilet vurmamıştımki uzamasın diye fakat yaş ilerleyince bi anda patladı
18 yaşındayım. Haftada bir traş oluyorum. Mutluyum.
Kılda keramet olsa...
Fuallerim çok uzuyor ya.
"Boşver yahu bizde varda noluyo eziyetten başka bişey değil" Diyenlerde sakalları yokken Sakalının çıkmasını istiyolardı Çıkınca hevesleri kaçtı tabi Öncelikle badem yağı hiç bi işe yaramıyor. küçük bi kutuya 20 tl vermiştim boşa gitmişti.. Eczanede badem yağı kıl falan çıkarmaz demişti zaten. Hiç bi işe yaramadı.. Sarımsağı denedim. İlk denememde 30 dk beklettim suratımda. Sabah kalktığımda Zombi gibiydim Suratımı hep su kaplamıştı. Yara bere oldu hep anlayacağınız.. İnşallah kökleri yanmamıştır Zamana Bıraktım artık.. Ve şuan favorilerim çıktı. çenemde az miktarda çıktı yanaklarımda 6-7 tane belirgin kıllar var :) En iyisi zamana bırakmak. Ama illa çıksın diyosanız Testesteron ilacı varmış. Hastaneye gidip alabilirsiniz. İlk Sakal traşımı 7. sınıfta olmuştum. Jilete yumruk kadar tüy dolmuştu :D