Şimdi Ara

Sakal Çıkarma Yöntemleri??? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
321
Cevap
15
Favori
549.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mrb arkadaslar ben sarımsağı sürdüm suratıma ama suratımda kırmızı bişiler çktı alerji gibi bide su topladı bunun nedeni nedir biliyomusunuz cvplarınızı bkliyorum şimdiden teşekkürler hepinize sarımsaktan başka ne var sakal çkaracak yas 19 oldu ama hala bişi yok
  • mrb arkadaslar ben sarımsağı sürdüm suratıma ama suratımda kırmızı bişiler çktı alerji gibi bide su topladı bunun nedeni nedir biliyomusunuz cvplarınızı bkliyorum şimdiden teşekkürler hepinize sarımsaktan başka ne var sakal çkaracak yas 19 oldu ama hala bişi yok

• Arkadaşım Sarımsak Tüy Miktarını fazlalaştırır ,Jilet Sıklaştırır, Badem Yağı İse Güçlendirir...
  • Hormon gelmeyen suratı bırak jilet neşterle gelsen ne olacak?
  • Tolga* son sözü söylemiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*

Hormon gelmeyen suratı bırak jilet neşterle gelsen ne olacak?

tüyleri jiletle kalınlaştırmak mümkündür. bunun için tüy olması yeterli. erkek olan herkesde tüy olduğuna göre jilet vurmak = sakal çıkması. denedim oluyor.
  • Arkadaşlar kılda keramet olsaydı arka tarafta çıkmazdı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: splitz

quote:

tüyleri jiletle kalınlaştırmak mümkündür. bunun için tüy olması yeterli. erkek olan herkesde tüy olduğuna göre jilet vurmak = sakal çıkması. denedim oluyor.

Arkadaş olmaz işte. Koluna vurursan çıkar, fakat suratına istediğin kadar vur jileti. Hormon gelmedikten sonra hiçbir şey çıkmaz orada. Ben ilk jiletle 7. sınıfta traş oldum tüy de vardı hani. Ha ne oldu lise sonda çıkmaya başladı sakal

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: splitz

quote:

Arkadaş olmaz işte. Koluna vurursan çıkar, fakat suratına istediğin kadar vur jileti. Hormon gelmedikten sonra hiçbir şey çıkmaz orada. Ben ilk jiletle 7. sınıfta traş oldum tüy de vardı hani. Ha ne oldu lise sonda çıkmaya başladı sakal

7. sınıfa giderken vurursan tabiki çıkmaz. yaşım 21 yanaklara jilet vurdum sakal çıkıyor.

• bendede yer yer çıkmıyo sakal o yüzden bırakamıyorum mesela kulak bölgesinden çeneye gelirken kopukluk var arada birde tam burnumun dibinde çıkmıyor orta kel kalıyo o yüzden sürekli kesmem gerekiyo napsak ki
  • 14 Nisan'da uplanan bi konu nasıl ilk sayfada oluyor anlamış değilim.(ben bunu yazmadan öncesi için konuşuyorum)
  • Mesajı yazan kişi silmiş olabilir.
  • beyler bende çene altı ve bıyık çıkıyor.Cuma günü top sakal yapıcam bakalım müdür alıcakmı içeri:D
  • Uğraştım pes ettim.

Jiletin tersiyle ters yönden kestim çıkmadı.+Suratım sivilce tarlası oldu baby face vardı oda gitti.

Yok papatya yağı bilmem ne yağı sürdüm yalan!!!

Makine,Jilet,Ustura,vb yalannnn...

TAMAMEN hormanlarla alakası var ben çıkarma girişiminden sıkıldım.Çıkarsa kesmeye uğraşamam.

ekleme:Yukarda bir yorum gördüm .Tıraş olduktan sonra Yüzünü havluyla kızart sonra sarımsak son olarak onu deniyeceğim sonra PES!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vustic -- 12 Haziran 2010; 2:44:43 >
  • yüzünüzü sıcak suyla bol bol yıkarsanız sakalların çıktığını fark edersiniz

17 yaşına dek bende de sakal yoktu makina traşı jilet derken 20 yaşına geliyorum şuanda kabasakal gibiyim
  • Buyrun Beyler Sizin İçin Araştırdım..

Yüzünüzü güzelce yıkadıktan sonra buzları teninizde biraz gezdiriyorsunuz.Daha sonra sarmısakları yüzünüzü tahriş edicek kadar bastırıp kan akana kadar sürüyorsunuz.Bu işlemi birkaç kez yaptığınızda sakallar siyah olarak çıkacaktır.

Bu yöntem kelliğe bile çözümdür.Tahriş etmesi yüzünden pek tercih edilmiyor olsada deniyenler %100 olumlu sonuç almıştır.

ALINTI..
  • Arkadaşlar merhabalar konunun sahibiyim ancak bu konuyu açtığımı ne zaman nerde açtığımı unutmuşum bugün tesadüf eseri çıktı karşıma. Açtığım zamanı şimdi hatırlayıp içimden vay be dedim. Çok uğraştık çıkmayan sakalı da çıkarttık . Artık yanaklarım ve boynum da özellikle de boynum da aşırı sakal çıkma söz konusu. Ama ne yalan söyleyim pişman olmam benim için çok geç olmadı hevesle yaptık ettik. Şimdi 2-3 güne bir tıraş oluyoruz. Neyse sağlık olsun. Söylenilenler gibi 2 çare var.

-Hormonların yerine gelmesi kendini tamamlaması
    -Jilet ile güzelce tıraş olmak (düzenli olarak)

Diyeceklerim bu kadar sizlere yapmayın desemde yapacaksınız tıpkı benim yaptığım gibi o yüzden birşey demiyorum başarılar.

• bENİM yüzümde ne tüğ ne kıl hiç bir şey yoktu 2-3 ay önce internette araştırma yaptım biobılas (tam ismini bilmiyorum) sarımsak ... her şeyi buldum indim çarşıya bursla alet edavatı aldım şu an traş oluyorum.
  • benim hormonlar tamamdır , barbetlerde gayet iyi , cenede ise az sakal var ... hergün jiletle tıras oluyorum düzenli olarak ama köpük kullanmıyorum , sence sarmısak ve köpük kullanmalımıyım ? yaş 16
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.