Şimdi Ara

Sakal Çıkarma Yöntemleri??? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
321
Cevap
15
Favori
549.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Adınıza sevindim

Yabancı bi sitede de dalga konusuydu tam çeviremeyeceğim için türkçesini yazmadım

1) Shave your pubes
    2) Glue them to your face
    3) Walk Outside
    4) Get weird looks.
    5) Run home crying
    6) Rip your beard off your face
    7) Realize you need to grow up
    8) Wait longer for a real beard to grow in.

Çeviren olmamış çevireyim bari.

1. Genital bölgedeki kıllarınızı kesin. (yanlış çevirmiş olabilirim burayı)
    2. Suratınıza yapıştırın.
    3. Dışarı çıkın.
    4. Garip bakışlara maruz kalın.
    5. Eve ağlayarak koşun.
    6. Suratınızdan takma sakalı söküp atın.
    7. Büyümeniz gerektiğini anlayın.
    8. Gerçek sakal çıkması için biraz daha bekleyin.

-------------------------------------------------------------------------

Ortaokul, lise 1-2 gibi çıkmasını istemek çok garip bence. lise 3-4 ya kendiliğinden çıkar zaten ya da kesersiniz çıkar. Lise 3 den önce sakal diye tutturmanızı önermem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vladiswar -- 11 Eylül 2010; 13:24:40 >

• Evet cidden arkadaşa katılıyorum sakal olunca ne olacak bak ben daha kaç yaşındayım başlıca sorun . Jiletle oluyorum tahriş oluyo gittim onca para saydım makina aldım bu sefer boynum tahriş oluyo ve makina zorlanıyo her türlü iyi bişiy olmadığı ortada ama gidin yinede babanızın jiletini suratınıza sürün çıkınca ne olacaksa
  • askere kadar bekle nasil olsa hergun traş olucan istemesende çikicak
  • quote:

Orijinalden alıntı: f_b_

at boku ne la allh belanızı vermesın resmen yerlerdeyımm:D:D

• Ya Jileti Ters sürmek filan hepsi yalan inanma normal bi jilet sürsen çıkar çünkü sen oradaki tüyü kestiğinde içinden bişiler daha hızlı cıkmasına sebep oluymuş okulda demişlerdi bide normal makinanada aynı etkiyi yapar o zmn diyenlerede şöyle diyim normal makina kılı kökünden kesmiyor ondan dolayı aynı etkiyi yapmıyor sen jiletle sür ama tavsiye etmem bence bırak ekndisi çıksın
  • Bende ne yapıcam bilmiyorum lise 3 e gidiyorum ortaokullu gibi görünüyorum sakal yok diye
  • askerde bir sabah bi öğlen traş ol da o zaman görecen sakal çıksın diye ağladığın günlerin anlamsızlığını..
  • zamana bırak çıksın birader öyle keçi sakalı yapıcam diye bölgesel sakal arttırımına ihtiyacın varsa oraya hafiften jilet vur sakalı kestikçe
  • Bu konuya giren ergenlere sesleniyorum.

Olum hergün traş olmak mı istiyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan6894

@break beat
    ama çok heyecanlıyım ne yapayım babam'da öyle söylüyor sırf sakal kesmek için erken uyanıyorum diyor ama bende bir an önce çıksın istiyorum sabırsızım.. =)

Baban seni kandırmış
  • beyler herkese selamlar.. güzel cevaplar var ama neredeyse denenmemiş yötem yok..sakal olayına acayip takmış durumdayım..insan oğlu bu herkes bişeyden şikayetçi kimisi kellikten kimisi köselikten kimisi şişmanlıktan,zayıflıktan boydan v.s. herkesn derdi var internettende olsa derman aramaya çalışıyor ama dalga amaçlı cevaplar moral bozuyor..her neyse.21 yaşımdayım öncelikle bunu söyliyim bu işin zamana bırakması falan takdir edersiniz ki kalmadı..yüzümde sakal bölgesinde birsürü sarı görünmeyen ama uzayabilen tüy var.. yaklaşık 4 senedir falan takıyorum bu mevzuya ama yıllardır kalınlaşmadı bu tüyler jilet badem yağı sarımsak v.s. denedim KA-LIN-LAŞ-MI-YOOORRR....beyler aranızda tüy varsa sakal mutlaka çıkar,zamana bırak çıkar,jilet vur çıkar v.s.cevaplar var ama neden bende işe yaramıyo TESTESTERON sonuçları normal hatta birazcık fazla bile ama bu ince sarı cılız tüyler kalınlaşmıyo yaa askerde rahat edersin tarzında teselli ve öneriler de artık moralimi bozmaktan başka bir işe yaramıyor ayrıca kılda keramet olsa bilmem nerde çıkmazdı da saçma bir söz çünkü dünyanın en değerli insanı da bilinsinki kıllıydı..neyse dediğim gibi beyler suratım avuç içi gibi hiç tüysüz dğil aksine birçok tüy var ama sadece ışık altında çok dikkatli bakmakla görünüyor..minox falan evet işe yarıyormuş ama kullanıp bırakınca eski haline döndüğünü söyleyenler var..ne yapacağım ben söyleyin biotin,b12 falan işe yararmı bilmiyorum işe yarar tavsiyeleri bekliyorum arkadaşlar ...?????

• Konuyu baştan sona okudum.15-16 yaşlarında arkadaşlarımızın sakal diye tutturduklarını gördüm.Yahu ben 22 yaşındayım.Sadece top sakal bölgesinde ve birazda foulller uzun hepsi bu.Hormonlarıma baktırttım,hormonlarım tam çıktı,ama sakallarım çıkmıyor.Çözemedim gitti.Diğer yandanda diyorum acaba daha artmazmı diye,ama sakalsızlık bana yakışıyor,örneğin herkes beni 14-15 yaşlarında sanıyor. :s Fakat diğer yandan sakallarım çıksa bana yine çok yakışacağına eminim.Sarımsak falan işe yaramıyor,birkaç kere denedin,badem yağınıda denedim.Geriye sadece kıl köklerini güçlendirecek ilaçlar kalıyor.Mesela düşünüyorum,envai çeşit saç çıkarıcı ilaçlar var,bunlar sakal içinde neden kullanılamasın diye. ^^ Ama yanlış birşey yapmaktanda tırsıyorum.

• 2 gunde bı jılet vur,gorursun nasıl cıkar
  • pek dert etmiyorum sakalı uni 1 olduk ama pek fazla yok sakal dert etmiyorum sol yanakta var baya sağ yanak biraz çorak arazi gibi bide dengesiz çıkıyor uzayınca güzel durmuyo
  • sakalsız olanların ılkogretımdekılerden farkı yok,ahaha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wlla sakal ckmasini istiosaniz Tugleriniz varsa favori altlarinda cene alti fln iyice uzatin 2 hafta kesmein ondan sonra 3 hafta durmadan sarimsak surun oraya yada carsidan ucuz fiyata yilan yagi alin ben 15 yasindaim favori bolgelerim ilk tuydu sora kestim 3 hafta sarimsak surdum hic kesmedim sora bi kestim ama tiras kopuksuz direk stn o tuylerinize aynada baktikca uzayinca kesmek icin can aticaksiniz Uzadimi gidin lavoboya alin elinize jileti vuurun biyiklardan baslain hep bole dediim taktik 3 hafta sarimsak sora kesin bu taktiki 4 aydir uyguluorm o tuylerim semsert sakal oldu favoriler uzadi ama 9/sinif lise1 deyseniz bir 2 tel tuyunuz yoksa umudu kesin kosesiniz ama 4=5 tel 7 8 tel tuyunuz varsa o lise2 de kesin sakal olr mrk etmein ama askerde sikinti cekersiniz fasla jiler atarsaniz hele bide askerde duseceginiz yer gunesliyse 4 saat te bi uzar gunes isigi gelirse xD bide sakal bekleyenler bu biraz sacma gelcek ama sahilde kumlu yerde fazla oturmain kil cikcak yeri tikar kum cikmasini engeller wlla sakal bide lise1 deki lrn cgnda oluo olmyanlarada koyuo o kotu wlla cikanlarda bide tip olmuo ya gozlukli oluo ya sisman oluo ah bide tip olanlara fasla denk gelmio lise1 de gelse spr olr sacma paylasim ama olsun canim sikildi yazim ddm bi Bu sakal ektirmek fln sacma bakin yapmain sora lise3 gecince 20 yasina gelince utanirsiniz kendinizden benim bi arkadas Sakallarini kadinlarin bacak killarini almak icin kullanilan makinayla kesio yada Ormana vurulan jiletlerle kesior cksn die gur gur ne garip insanlar varrrr pfffxS

• arkadaşlar benim sakalım var ama öyle şey değil çene altı full ve favorilerle birleşiyor fakat favoriler az ya çenedeki gibi çok değil bıyıkta var ama onlarda az sert değil birde üst dudak ile favori arasının tam ordasında kıl var ya da sakal ne derseniz ama daha gürleşmesini istiyorum hala toy gibiyim yaşım 19

benim şuanki sakalım her yetişkinin tam gürleşse gibi böyle olacak
    yani yetmiyecek daha boş kısımlarda da çıkması gerek. benim baba full sakallı gerçi

ne yapmalıyım millet?

• yeni konu açmıyım da şu konuyu hortlatıyım dedim

ben de 15 yaşındayım,biliyorum erken diyenleriniz olabilir ama şu an lise 1 deyim ve sınıftaki her erkek de az çok tüy var, baya sakalı olan da var.
    Benim durumsa şöyle:Bıyıklar az çok var ama yavaş uzuyorlar inceler ve tam siyah değiller yani pek belli olmuyorlar kesmesem bile.
    Favoriler bu sene çıkmaya başladı ama sadece sağ tarafta çıkmaya başladılar solda hiç yoktu.(çıkmaya başladılar dediğim baya ince kısa ama hafif koyu tüy dışardan belli olmuyordu yani)Ben onları kestim filan kestikten sonra daha azaldı gibi geldi.Sonra pek ellemedim onlar öyle kalmışlardı.Sol yanakta hala yok hiç bir şey.Bide yanağın alt kısmında ufak bi bölgede sağ ve soldada tüyler var onları kesmiyorum sadece bi kaç kez kestim kesincede tekrar çıktılar(Ama bu tüyler de dışardan bakınca hiç belli olmayan aynada sağlam ışık altında bakınca görülen koyu tüyler)Çene bölgemde ise baya tüy vardı ama sarı hiç belli olmuyolardı.Cücükte az çok vardı işte aynı bıyıklar gibi ama yavaş uzuyor ve dışardan belli olmuyordu.İşte en son durum böyleydi.

Şimdi 1-2 haftadır 2 günde bir traş köpüğüyle mach3 le bıyık cücük ve sağ sol favoriye jilet vuruyorum.Sağ favorinin eskiye göre farkedilir biçimde kalınlaştığını ve hızlı uzadığını farkettim(yani salsam dışardan belli olabilirler az çok gibi geliyor)Bıyıklarda sanırım biraz hızlandı çıkması ama 2 günde 1 kestiğim için pek farkedemedim değişiklikleri(sadece sağ favoride farkettim kestikten sonraki 2. günde traş olmadan önce fenerle bakıyodum baya uzamış olarak gözüküyolardı gittikçe daha da hızlı uzadılar şimdi fenersiz filan da az çok gözüküyolar aynada ama yine sağlam ışık lazım) cücük sanki yine aynı.

En son da 2-3 gün önce çeneme jilet vurdum sarı tüyleri kestim şimdi yine sarı olarak çıkıyorlar inşallah biraz daha kalınlaşmış ve sıklaşmış olurlar

Baya uzun oldu ama son olarak tavsiyesi olan varsa lütfen yazsın ama sarımsak falan demeyin denedim pek işe yaramadı.Bu iş moralimi çok bozmaya başladı kızlar bile dalga geçiyorlar köse diye

eklemeyi unutmuşum babam da aşırı sakal vardır,benim cinsel bölgemde de kıllar yaşıtlarımdan baya erken çıkmıştı(yanlış hatırlamıyorsam 5. sınıfta filan)

Kollarım ellerim çok kıllı değildir bacaklarım kıllı sayılır koltuk altı kılıda az var bende nedense.. (koltuk altımda da aynı yüzümdeki gibi sol koltukaltımda sağdakinden baya az var)

Tek çok olan kılım cinsel bölgede

Bir de bazen bıyığımı kesiyorum 1 haftada uzuyor bazen kesiyorum o uzunluğa 2 haftada geliyor sebebi nedir acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnsanoğluinsan -- 25 Mayıs 2011; 17:53:22 >

• Arkadaslar bu sarımsağı sürdükten sonra kac dakka durması lazım yüzünde hemen mi yıkıcaz yoksa bekleticezmi?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.