Şimdi Ara

Sakal Çıkarma Yöntemleri??? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
321
Cevap
15
Favori
549.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sert ama sarı sakallar nasıl siyahlaşır?
  • sarımsak falan sürmeyin suratınız çok pis kokar kimse yaklaşamaz yanınıza:D
  • yaşım 19 kenarlarda siyah tüyler var ama ben daha fazla büyümesini istiyorum ve bu forum sayfalarındaki sarımsak olayını okudum ve sürdüm başta bayağı bir yakıyor sonra 2 saat kızarıyor ama sonra normal haline dönüyor yüzün :D biraz koku oluyor ama her işin bir zorluğu oluyor :D inş. tamamen çıkınca bir daha buraya yazıcağım :D
  • Yatmadan Önce Limon Suyu Kaynatıp yüzüne sür
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kiss of Life

Bioxin sürt

• ßak orHan kardesm bnm bi ark var oda 16 yasında tam bir manyak :D neden die bir sor cnkü oda snn qibi sakal hastasıydı arastırdı doktora qitti herseyi yaptı ve sonunda care yi buldu doktor buna bi ilaç söledi
    minoksil die saç çıkarmasına yarıyo suratına sakın fazla sürme dems aşırı kıl cıkar buda 1 ay boyunca sürekli sürmüş bol bol çocugun simdi saç sakal birbirine qirdi kimseye sölemio ilaç kullanıdıqını :D eczanelerde satılıo 50 ytl blki alrsın minoksil fısfıs gibi bisey hadi kolay qele sana :D
  • yusuf kardeşim minoxil gerçekten etkili oluyor mu? yan etkisi falan yok değil mi? eğer öyleyse sonunda çareyi bulduk. :D
  • bende deniyeceğim:D yaş 20 olacak adam gibi bi sakalımız yok bi çene altı bi foller arası boş sayılır tektük sarımsakla başlıcam sonucları yazarım
  • kılda keramet olsaydı g.tte cıkmazdı
  • Kıl seferberliği.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Dua

• arkadaşlar bende deniyorum şu anda traş olmaya gidiyorum yaş 20 oldu hala düzgün kıl çıktığı yok dualadım sarmısağı sürecez bakalım
    sonuctan haberdar ederim
  • yanıyorum arkadaşlar kafayı buzluğa soktum:)
  • Sarmısak sürüyor adam ciddi ciddi
  • lanet sakal cıkmadı bi olanda dertli olmayanda nese yas 17 oldu sayılır lise 3 gidiyoz hala tık yok sarıyım belki ondandır bilemiyorum artık,
    ailemde hic kimse sakal sorunu yok dayımlar felanda hepsinde var amcamlardarın da hepsinde var , abilerimde felanda var ,
    sarımsak surdum cok fena yakıo 5,6 kere surdum nese biras cıkardı sanki ama sarı oldugu icin belli olmuyyor..
    bi yerde rast geldim

Evde kolayca hazırlayacağınız karışımlar, sakalınızı güçlendiriyor .
    kepek probleminize son verirken, sakal yapısını da güçlendiriyor

Isırgan otu, sorunlu sakalların da ilacı. Ayrıca ısırgan otu, ergenlik sivilcelerini yok ediyor, saçları canlandırıyor, dökülmesini önlüyor ve kepeği gideriyor.

* Yarım litre taze kaynatılmış su içine, 5 poşet ısırgan otu çayını ilave edin. Kabın ağzını kapatın ve 5-10 dakika demlendirip, soğutun. Elde ettiğiniz bu infüzyonu yüzünüzü yıkayıp duruladıktan sonra durulama suyu olarak kullanın. sakal diplerine yapacağınız masaj, zaman içinde sakal kaybını önler, sakalı güçlendirir ve kepek oluşumuna engel olur. Ayrıca bu karışımı tonik olarak kullandığınızda cildiniz de sıkılaşır.

ben deniyecem bakalım olumlu sonuc olrsa soylerım ,
    Sağlıklı güzel günler dilerim.

• kardeşler benim yüzümün heryerinde sarı sarı tüyler var.birkaç sorum olacak bilen kişiler cevaplasın lütfen çok ciddi bir konu bu.

1.tüylerin sertleşmesi sert sakala dönüşmesi için ne yapabilirim ?

2.sarımsak,bademyağı,vazelin gibi yöntemler gerçekten işe yarıyor mu yan etkisi var mı ?

lütfen ciddiye alalım arkadaşlar çok önemli..
  • beyler benım bildiğim atbokunu suratınıza sürdüğünüzde oluyordu (kesinlikle herhangi bi ciddiyetsizlik yada baska bırşey deil bızzat bırkac ileri bilgiye sahıp ınsanda söledı) ve jiletle tıraş olduktan sonra sarımsak eğer işe yarıyorsa bende yapcam yaş 19'a gırıcek bı halt yok bıyık dışında ufaktan .. yardımlarınıza mıhtacım (((:
  • olum ııce kocakarı ilaçlarına döndürdünüz işi limon kaynat sür dıyen bıle war..bu ne la:D:D
  • at boku ne la allh belanızı vermesın resmen yerlerdeyımm:D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: f_b_

at boku ne la allh belanızı vermesın resmen yerlerdeyımm:D:D

Şakamısın
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.