Şimdi Ara

Sakal Kesmemek İçin Napcaz La

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam beyler yerinde sakal kesmemi istediler, acaba nasıl olursa kesmeyebilirim, nasıl ikna edebilirim, doktordan rapor alma olasılığımız varmıdır ? zaten yüzüm tahriş oluyor kesince. Cevaplarınız için teşekkürler

• 3 numaraya kısalt

Yönetmelikte öyle bir şeyler vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Punk -- 4 Şubat 2015; 22:46:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Punk kullanıcısına yanıt
    Abicim sakal diyorum :D sıfıra vurun dio ve hergün ben hani iş yerini ikna etmek istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rica edebilirsin ama onuda kabul ediceklerini sanmıyorumbende 1 aydır uzatiyorum pazar gunu kesicem malesef

• Circassian81 kullanıcısına yanıt
    Valla kardeşim bi çözüm bulacam dayım doktor bi sorayım ona ben bakalım ne diyecek

• Kovulma sebebi.

• quote:

Orijinalden alıntı: user0

Abicim sakal diyorum :D sıfıra vurun dio ve hergün ben hani iş yerini ikna etmek istiyorum

Bunun bir yonetmeliği olmalı, ki adam sana "bak abicim bıyığın üstü cartı curtu şu kadar mmyi geçmeyecek" diye anlatıcak mıydı, bas baya seni takmamış geçiştirmiş işte, oldu olacak bir de saçlarını okşayıp onlarca senelik yönetmeliğin her satırını teker teker senin için okusaymış. Araştır diyorum işte mutlaka bir açığı vardır, tabii ki devlet için çalışıyorsan o sakaldan fedakarlıkta bulunman gerekecek ama belki de en azından top sakal bırakabileceksin, orasını sen öğren artık

Ha bu arada, sakalları da makine ile 3 numaraya kısaltabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Punk -- 4 Şubat 2015; 23:15:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Saç Uzatmak Serbest mi Oldu ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mr. Punk kullanıcısına yanıt
    Yok sen yanlış anladın tabiki 3 numaraya vurulabilir ama biliosun hangi disipinli iş yeri kabul eder bunu benimki özel bi kolej devlet değil ve sözleşmede yapmadım . İyice bi araştırm bakim

• Hocam mecbur kesiceksin:) inşallah yumuşaktır sakalın..ben çok çektim yaşım 22 ama sabah traş oluyorum akşama yosun yeşili geziyorum

• Bende de yaş 22 :D valla bakacaz kardeşim artık

• istifa et
  • Ben de hep kesiyordum bıraktım öyle kesmedim hacı gibi gittim ise patron birsey demedi okadar zaman boşuna kesmişiz gerçi benimki büroydu senin is yerinde kaçarın yok gibi mecbur kesicen doktor raporu falan yemezler onlar sakalın neyine doktor raporu aldın kesmiyorsan kapı orda derler büyük ihtimal.

• Yaş kaç 12,5 falan mı?

• Aslında keşke imkan olsada her patron herkesin inancına göre eşit mesafe olup kimin ne giyeceğine karışmadan izin verse.

Ama işte iş dünyasında bazı kurallar var..Takım elbise + ceket + kravat bazen şart maalesef.

Sakal Kesmemek İçin Napcaz La

Mesela Türkiye'nin kalburüstü şirketlerinde başörtülü kadın göremessiniz çünkü modern çağın gerekliliklerine uygun giyinmedikleri için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.