Şimdi Ara

Sakal konusu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: SakızCı1903

quote:

Orijinalden alıntı: cnruzn

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cnruzn

vurmasaydın keşke daha gür ve sert çıkacaklar şimdi

bende 2'ye gidiyorum fakat gören hangi üniversite diyor hacı gibiyim

olduk artık peki kaç güne uzar bu sakal ve bıyık çevresi ?

kişiye göre değişir o ya.ben traş olduktan 4-5 gün sonra şöyle bir şey oluyorum

Sakal konusu

Peki bende böyle çıkarmı ben ilk defa jiletledim eskiden yumuşaktı şimdi sertleşirmi hemen ??

sanmam.ilk böyle sertleşme evreleridir yani anlatabildim mi ? 1 ay bilemedin 2 (salladım) sert sert çıkmaya başlar fakat çevrenden çok tepki alacaksın.yok bu sakallar ne lan falan filan.

bir şey daha söyleyeyim.bende mal gibi 6.sınıfa giderken jilet vurmuştum.yani 6.sınıf çocuğuydum ve yanlardan sakallarım çıkmaya başlıyordu.soldu sanırım sol tarafımda daha çok sakal vardı,sağ tarafımda az.ama sonra düzeldi sağ da sol da eşit.yani sende de böyle bir şey olursa gelip konu açma buraya düzelir sonra

• Müslüm Babanın konser jiletleriyle kes, daha gür çıkar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar bıyık bölgemde ve çene bölgemde kıllanmalar başladı.3 aydan beri makina ile alıyorum ama çene bölgesini almıyorum sakal gibi görünüyor.Jilet vursam çıkışı sertleşirmi daha gür olmasını istiyorum..15 yaşındayım arkadaşlar yardım edin hangi jileti vurmalıyım permatik mi ? nasıl kullanmalıyım ??

Cene altina niye vurmuyorsun makineyi ben her tarafimi makine ile aliyorum

• o zaman ben bir daha almıyım jiletle şimdi yine aynı çıkcaksa :D 1 sene beklemiyim ilerde büyüyünce kendi sertleşir zaten
  • quote:

o zaman ben bir daha almıyım jiletle şimdi yine aynı çıkcaksa :D 1 sene beklemiyim ilerde büyüyünce kendi sertleşir zaten

Aynı problem bendede var
    Hala sertleşmedi ama 3 günde bur kıl çok artiyo 5. Güne sivilceler basliyo :/
    Baslasammi jilete diyorum veya braun 3 serisi bur makineye

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.