Şimdi Ara

sakal konusu.... (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.945
Cevap
26
Favori
527.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 23 yaşımda sakalım çıkmayacak ve ben hala boğaz köprüsünden atlamayacağım ha ?

Hocam yaş 17 kompleks yapıyorum ya
  • abi surata sürülürmü onlar ya..ne sarımsağı ne badem yağı sür sen tıraş köpüünü ötesi jiletle suratın arasında bişe zaten..hem çıkmasa nolcak canım, her erkekte sakal olcak die bişemi war ?
  • ya traş olduktan sonra cildin tahriş olmaması için ne yapmamız gerek her gün traş mı olacaz
  • Babyface mi takılcaz yaw, elalem ne der sonra
  • hoca öyle deme yaa yaşş 17 sınıfta bile rezil oluyozz herkess teröristt gibi ben tavuk .ötü gibi (3 kişi daha var benim gibi ama olsun)

valla sabahh sakaldann çekilenlere öyle imreniyorum kiii

Allah inş bi gün banada sakaldan çekilmeyi nasib eyler .

AMİNNN
  • quote:

Orjinalden alıntı: oBLoOd

ya traş olduktan sonra cildin tahriş olmaması için ne yapmamız gerek her gün traş mı olacaz

walla kardeş tam olarak bilmiyorum ama ben tıraş olduktan sora limon kolanyası kuruyuncada krem sürüyodum çok süper rahtlıyo insan..hatta böle uykun falan geliyo yane o derece
  • bende metallica dan james in son sakalı vardı ya, onu istiyom. 10 sene uzatsam anca böyle olur
     sakal konusu....
  • pohahahahahah tipe bak
  • Türkiye'nin kanayan yarasıymış be bu sakal:D bundan sora hep jilet vurcam artık suratımda 3 4 tane kıl çıkmaya başladı:D
  • DH Sakalı Çıkmayanlar Kulübü mü kursak?
  • bende 17 yasındayım suratmda yok saclarımın alt kısmında war bi bölüm.gerisi gelcek gibi ama cıkmasını pek istemyorm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pahjcp

23 yaşımda sakalım çıkmayacak ve ben hala boğaz köprüsünden atlamayacağım ha ?

Hocam yaş 17 kompleks yapıyorum ya

benden 2 yaş küçük kardeşim var;yakında göz bebeğinde bile kıl çıkacak
    berber bile dalga geçiyo benimle yaf

• Az önce 1 kutu traş köpüğünü yüzüme bi güzel sürdüm, sonrada bi güzel jiletledim..

1-2 haftaya inşaAllah maymun gibi olacam

• heryere sürmedn inş kenarlardan başlasaydın.gözünn altında cıkmasın sora sakallar
  • Yok fazla sürmedim

Galiba
  • len konumu ne hrotlatıp duruonuz çalışmalar devam ediyor
  • çalışmalar devam ediyoda çıktımı bişilerr bari veya çıktıysa naptında çıktı sole be:d
  • quote:

Orjinalden alıntı: tugaybh

çalışmalar devam ediyoda çıktımı bişilerr bari veya çıktıysa naptında çıktı sole be:d

forrver gillette mac 3
  • Gillette Mac 3 mü?

Ben Permatik sürüyom değiştireyim o zaman
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pahjcp

Gillette Mac 3 mü?

Ben Permatik sürüyom değiştireyim o zaman

hocam 3 bıçaklı ya çene altıdnda bayağ çıkardı ama gene istenile seviyede değğil
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.