23 yaşımda sakalım çıkmayacak ve ben hala boğaz köprüsünden atlamayacağım ha ?
Hocam yaş 17 kompleks yapıyorum ya
abi surata sürülürmü onlar ya..ne sarımsağı ne badem yağı sür sen tıraş köpüünü ötesi jiletle suratın arasında bişe zaten..hem çıkmasa nolcak canım, her erkekte sakal olcak die bişemi war ?
ya traş olduktan sonra cildin tahriş olmaması için ne yapmamız gerek her gün traş mı olacaz
Babyface mi takılcaz yaw, elalem ne der sonra
hoca öyle deme yaa yaşş 17 sınıfta bile rezil oluyozz herkess teröristt gibi ben tavuk .ötü gibi (3 kişi daha var benim gibi ama olsun)
valla sabahh sakaldann çekilenlere öyle imreniyorum kiii
Allah inş bi gün banada sakaldan çekilmeyi nasib eyler .
AMİNNN
quote:
Orjinalden alıntı: oBLoOd
ya traş olduktan sonra cildin tahriş olmaması için ne yapmamız gerek her gün traş mı olacaz
walla kardeş tam olarak bilmiyorum ama ben tıraş olduktan sora limon kolanyası kuruyuncada krem sürüyodum çok süper rahtlıyo insan..hatta böle uykun falan geliyo yane o derece
bende metallica dan james in son sakalı vardı ya, onu istiyom. 10 sene uzatsam anca böyle olur
pohahahahahah tipe bak
Türkiye'nin kanayan yarasıymış be bu sakal:D bundan sora hep jilet vurcam artık suratımda 3 4 tane kıl çıkmaya başladı:D
DH Sakalı Çıkmayanlar Kulübü mü kursak?
bende 17 yasındayım suratmda yok saclarımın alt kısmında war bi bölüm.gerisi gelcek gibi ama cıkmasını pek istemyorm
quote:
Orjinalden alıntı: Pahjcp
23 yaşımda sakalım çıkmayacak ve ben hala boğaz köprüsünden atlamayacağım ha ?
Hocam yaş 17 kompleks yapıyorum ya
benden 2 yaş küçük kardeşim var;yakında göz bebeğinde bile kıl çıkacak berber bile dalga geçiyo benimle yaf
Az önce 1 kutu traş köpüğünü yüzüme bi güzel sürdüm, sonrada bi güzel jiletledim..
1-2 haftaya inşaAllah maymun gibi olacam
heryere sürmedn inş kenarlardan başlasaydın.gözünn altında cıkmasın sora sakallar
Yok fazla sürmedim
Galiba
len konumu ne hrotlatıp duruonuz çalışmalar devam ediyor
çalışmalar devam ediyoda çıktımı bişilerr bari veya çıktıysa naptında çıktı sole be:d
quote:
Orjinalden alıntı: tugaybh
çalışmalar devam ediyoda çıktımı bişilerr bari veya çıktıysa naptında çıktı sole be:d
forrver gillette mac 3
Gillette Mac 3 mü?
Ben Permatik sürüyom değiştireyim o zaman
quote:
Orjinalden alıntı: Pahjcp
Gillette Mac 3 mü?
Ben Permatik sürüyom değiştireyim o zaman
hocam 3 bıçaklı ya çene altıdnda bayağ çıkardı ama gene istenile seviyede değğil