Şimdi Ara

sakal konusu.... (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.945
Cevap
26
Favori
526.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben 17 yaşındayım favorilerim elvis presley gibi walla bak
  • yaw dostum ben de kasım 89luyum durumum senle aynı napcam yaw ben sarmısak işe yarıyo gibi ama bi kere surudm cenemde baya arttı
    quote:

Orjinalden alıntı: guro1907

Ben de haziran 89 dogumluyum ve de yüzümde daha bıyıklar cıkıyor ama çene ve favorilerde az çıkıyo.boğaz kısmında ve de yanakta bişey yok.başka bölgelerde de sorun yok ve saçlarım da acaip gür heralde köselik yok(bu arada ailede de kimsede köselik yok.) ama benim sakallarım ne zamana çıkar kii??
  • bende de seyrek ya

ya adam gibi çıksın ya hiç çıkmasın. seyrek çok kötü oluyor.
  • arkadaşlar çalışmalar devam ediyor, nşallah hedefe ulaşacağım
  • arkadaslar ben 27 ekim 88 dogumluyum we gür bir sakalım yok cenede sert war ama seyrek fauller war ama aynı ense kılları gibi ne sert ne yumusak elimde bugun tezi badem yağı war baharatcı tukanı gibi kokuyom bide sarımsak ii oluyor biliom ama cok iğrenc kokusu war 3 gun cıkmıo dersek yeridir ama başa gelen cekilir inş bende amacıma ulaşacam
  • yaş 17 sakal filen full okula almıyolar valla

kes babam kes bitmiyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: kkkkariman

yaş 17 sakal filen full okula almıyolar valla

kes babam kes bitmiyo

aferin sana
  • arkadaslar benim 3. gunum oldu hergun sarımsak surup 1-2 saat bekliom sonra banyo yapıp keseliyom yuzumu keselemezseniz kıl dönmesi olr surat perişan olur solemedi demeyin banyodan cıktıktan sonra hafif bir badem yağı sürüyom 3. gun oldu sert olanlar biras daha sertleşti suruyle sarı tuy geldi sarı tuyler vucudun dısına cıkması için kese sart soleyim şimdi ise aynı sıklıkta dewam ediyom bu olayları hergun yapıyom 3 ay sonra ne olacak bakalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatihhilal

YAŞ=17 BIYIK + TOP SAKAL ÇIKIYO BENDE

Sen onu bir de bana sor kurt adam oldum

sakal konusu....

Buda benim yeğen

sakal konusu....

• Bende de seyrek çıkmaya başladı kesiyoruz ama bi yere kadar uzuyor yanaklara gelince oralarda yok yanaklarda sorun çenede çıkmaya başladı kesiyoruz hergün jiletle bide sarmısağı deniyim öyle demeyin ben sakalı seviyorum çıkıyoda seyrek çıkıyo gürleşse iyi olur böyle çeneden sakal bırakacam ünide 4 yıl falan kesmeyi düşünmüyorum ondan bu yılın sonuna kadar adam gibi çıkmaya başlaması lazım.
  • ben bu işe başlıyalı 8 gun falan oldu badem yağı jilet ve sarımsak üçlüsü :D ve gozle gorunur bir fark oldu ama 3 gun hergun jilet vuruyordum şimdi 2 gunde bir cunku cildim tahriş olmaya başamıştı şimdi ise karartılar goze carpıyor kesin cozum jilette 2 gunde bir jilet
  • mrb arkadaşlar..sakal sorununna çözüm bulan varmı? yaş 21 oldu..çenemde sakal var yaanaklarda cok seyrek..bahsettiğiniz yöntemlerden sonuç alan varmı??sarımsak badem yağı jilet ustura gibilerinden.olumlu sonuç alan varsa nasıl başardıgını yazarsa güzel olur.?tskkur
  • Of abi sarımsak sürdüm yüzümee bi yandımm varya dumanlar çıktı resmen:Dbirde yıkıosun yıkıosun sarmsak kokusu geçmiyo:Dyarın badem yağını denicem
  • 4 gün önce yüzüme ve çeneme ilk defa jilet vurdum.. çenemdeki sarı tüyler gitti, siyahımsı 2-3 kıl geldi.. Tekrar vurucam jilet.. Düzenli bi şekilde.. 3 günde bir. inşallah işe yarar..
  • ya hocam saçmalamayın ya ben 18 yaşındayım 3 günde bir tıraş oluyorum, illet bişe o sakal.Lise yeni bitti bu sene benim devamsızlığın yarısı sabahları sakalın war die okula almadıklarındandı..bazen tıraş olmaktan bıkıyosun bırakıyosun sora 2 haftaya kalmıyo terorist muamelesi görüyosun..aşşa tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık..keşke hiç çıkmasa.
  • Olmayan şey istenir hocam..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pahjcp

Olmayan şey istenir hocam..

abi bak lise 2 de bendede hiçbişe yoktu tamammı sora bi anda bi patladı böle suratın her yerinden fırlamaya başladı e bizde acemiyiz düzseltelim derken heryere bulaştı..çıkmasını istiyorsan sarımsak falan bahane..alacaksın tıraş köppüünü eline suratına bi güsel masaj yapıcan sora keskin bi jiletle tıraş olucan bak bi hafta sora noluyo..!
  • Hocam verdiğin taktik için saol. Denicem.. Eğer 1 haftada çıkarsa elini ayağını öpücem
  • yaa bendee bi ara bayağı badem yağı sürdümm

üç günde bir mach 3 turboyla traş oluyodum ardından badem yağı 20 dakka kalıyodu yüzümdeee

1 ay falan kullandımm birden acayip sivilce yaptı bıraktımm

çene ve bıyık varr ama hala sert değiller , yanaklardaaa çokk seyrekkk saysan 15 - 20 tane

fauller biraz acayip solda biraz çıkıyoo ama sağ boş

edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kirman -- 25 Temmuz 2007; 18:32:06 >
  • 23 yaşındayım halen yanlarda tüy bile yok....bu saatten sonrada çıkmaz diyorlar;kalbimi kırıyorlar
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.