Şimdi Ara

sakal konusu.... (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.945
Cevap
26
Favori
526.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: delteo

quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

delteo nun dediğini yapma ..!!

ustura vurdurursan hanzo gibi sakalın çıkar söliyim.. hele bide tersten vurursa .. sakalların aşağı değil... dik çıkmaya başlar ki o zaman da kabasakal dan farkın kalmazz

Ustam yine sen bilirsin ama önyargılara dayanarak konuşma bence.Sen bunu yaptın mı,yapan birini gördün mü,ne yaptığını sordun mu?

Ben de ölümüne ters vursun demiyorum adama,3-4 defa ters vurup kökleri belirginleştirmesi yeterli,kökler sıklaşmayınca adamda küme küme sakal çıkmasını mı bekliyorsun?

Sakalın dik uzaması ise cidden süper bir fantazi,öyle bir şey hayatında gördün mü?Gördüysen bir resmini çek de atıver bana çok merak ettim.

ters wurulurmu hıc saçma saçma konuşmayın. herzaman assagı dogru wurulur. ters vurdugunuzda duzensız cıkar suratında sakaldan halkalar olusabılır

• usta nasıl gidio calısmalar bende 1 aydır jilet-badem yagı kullanıyorum arada bir sarımsak suruyorum kıllar cabuk uzamaya basladı sende boyle mi sonuc aldın
  • Yaaa anasını beeee...
    Amma Çok sakalın Çıkmyanlar varmış beaaa....
    Bende Bu gruptanım arkadaşlar... 18 yaşıma Girdim ama bacaklarda ve genetik bölgelerde sorun yok...Bıyık bölgesinde de çıkıyor...Ama fol ve yanakta yoq maalesef...ayda bir falan jilet vuruyorum...fol kısımlarında gelişme var.. birkaç tane tüy çıktı...

Çıkanlar şikayetçi ama çıkmaması da sorun arkadaşlar siz bilmessiniz...
    Arkadaşlarla gesirous hepsinde sakal model model şekil yapmış..insan ister istemes rahatsız oluo tabe.. Sen onların yanında çocuk gibi dolaşıosun..Psikolojin bosuluo tabee...bu yağ işini denicem

DONANIM HABER SAKALSIZLAR DERNEĞİ ni kurmak Lazım baya müşteri var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joseph35 -- 29 Mayıs 2007; 21:56:36 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Joseph35

Yaaa anasını beeee...
    Amma Çok sakalın Çıkmyanlar varmış beaaa....
    Bende Bu gruptanım arkadaşlar... 18 yaşıma Girdim ama bacaklarda ve genetik bölgelerde sorun yok...Bıyık bölgesinde de çıkıyor...Ama fol ve yanakta yoq maalesef...ayda bir falan jilet vuruyorum...fol kısımlarında gelişme var.. birkaç tane tüy çıktı...

Çıkanlar şikayetçi ama çıkmaması da sorun arkadaşlar siz bilmessiniz...
    Arkadaşlarla gesirous hepsinde sakal model model şekil yapmış..insan ister istemes rahatsız oluo tabe.. Sen onların yanında çocuk gibi dolaşıosun..Psikolojin bosuluo tabee...bu yağ işini denicem

DONANIM HABER SAKALSIZLAR DERNEĞİ ni kurmak Lazım baya müşteri var

aslında bi fun club açabiliriz:D bayağ kişi varmış

• S.A arkadaşlar öncelikle aranıza yeni katıldım.sakal çıkmıyor diyen arkadaşların yaşları küçük merak etmeyin çıkar ya.ben tıp öğrencisiyim onun için bukadar net konuşuyorum yanlış anlamayın.sakın hormon tedavisi felan kesinlikle denemeyin resmen kumar olur.çok kötü sonuçlarla karşılaşabilirsiniz.sitres yaparsanız ne yaparsanız yapın hiç bir şekilde sonuca ulaşamazsınız.sormak istediğiniz herşey için yarımcı olurum yeterki sıkmayın canınızı...
  • Arkadaşlar sakal konusunu bence bu kadar dert etmeyin.
    Benim bir arkadaşım vardı çocuk neredeyse 0 sakalla askere gitti
    Sonra döndü, gözlerime inanamadım nasıl çıkmış sakalları.
    Yani orada hergün traş olurken gürleşiyor doğal olarak.
  • YETER
  • YAŞ=17 BIYIK + TOP SAKAL ÇIKIYO BENDE
  • bende 18 im ... sıfır sakal... ben de bu konudan dert yanıyorum ama bence bu olay tamamen genlerle alakalı bir şey yani...genler kendilerine ne emir verilirse onu uygularlar...düşünsenize derinin altında o hücre yer almıyorsa ne yaparsan yap çıkaramazsın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: assurdo

bende 18 im ... sıfır sakal... ben de bu konudan dert yanıyorum ama bence bu olay tamamen genlerle alakalı bir şey yani...genler kendilerine ne emir verilirse onu uygularlar...düşünsenize derinin altında o hücre yer almıyorsa ne yaparsan yap çıkaramazsın...

+1907......
    Aynen
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatihhilal

YAŞ=17 BIYIK + TOP SAKAL ÇIKIYO BENDE

aynı benim gibi .... Sakalsız erkek olmas sakal çok büyük bi karizma katıyor. Hemen bi çözüm bulmaya çalısın böle olmas.. Üzüldüm size bende çok çıkmasın diye makineyle alıyorum

• Babyface diil artık
    BabyFAKE
  • benim de yaş 17 yan işte fauller aşagiya doğru iniyor Altta çenede buluşuyorlar bıyıklarda cikiyor işte Ama Ben

14 yaşında flan heveslenip yüzümün yarisini tıraş ettiğim için biraz sarı tüyde var

benimde sorum bu sakal bölgesinde sakal var ama korktuğum diğer taraftaki sarı tüyler kıla dönüşürmü
  • ohA , sayenizde sakal konusunda mastir yapmis kadar oldum =)
    bendede cikmiyordu , jilet vurunca azcik cikmaya basladi sonra cikanlari da kestim gene cikti , sakal bi tutam di 5 tutam oldu simdi bi dahaki sortiyi bekliyoruz onlarda ciksin onu da kesecem :D sonra bu islemi 100 kez tekrarladikdan sonra hayirlisiyla kenan isik gibi sakalim olacak nihahahahhaa
  • yaş 18 oldu ama çok olmasada var işte. fauller, çene bıyık var ama yanaklarda ve boyun kısmında yok. tek tük var. bir ara uzun bir süre kesmeyim dedim. top sakallı bişi oldu ama karizma oluyor orası ayrı. tabi kesincede tavuk .ötü gibi çıktım.

yalnız gür değil sakallar. jiletede vuruyorum ama. geçen sene sarımsak sürmüştüm bayağ işe yaramıştı.

şimdi bendeki sorunlar dediğim gibi yanak, boyun birde bıyığın ortası seyrek yaa. burnun orta kısmı var ya orası. babamında öyle. acaba ne yapsamki yoksa bıyık uzayınca ortadan ayırmışım gibi çıkıyor :D

bu arada bizim bir hocamızın sakalı dökülmüştü. aynı saçta olduğu gibi yuvarlak bir kısım dökülmüştü. olmaz demeyin oluyor valla. sonra buna bir arkadaşı orayı toplu iğne ile hafiften çiz sarımsak sür geçer demiş. bu adamda yapmış çizdiği yerler sonradan kabuk bağlamış. tabi süreklide sarımsak sürüyor. yanmasıda cabsı. ama kabuk kalkınca alttan fokur fokur sakal çıkmış. tabi bizim bu akıllı hocanın sakal olduğu için dökülen belli oluyordu. ama bizde okadar ciddi olmadığı için iğneyle çizme işini sakın denemeyin. ama sarımsak çok işe yarıyor.

• maşallah yav yukardada ne döktürmüşüm hehehehe
  • bak çıkmaz çıkmaz en sonunda maymun gibi kalırsın diyeyim bizim orda bi abide olmuştu
  • yaw boşverin bende çısnın diye ugraştım çıktı bıktım valla çözüm olsa hepsinde kurtulamya tüm apraımı verrim
  • yaw bıyıkla cene birlesmiyor 2 cm bosluk var deli oluyorum, aynı sekilde yanakla cene arasındada 1 cm bosluk var... yarım yamalak oluyo
  • lise hayatım sonunda bitti saldım saç sakalı sonuna kadar geçen gün okula gittim müdür napıyo bakım diye attı direk çok seviyom onun beni okuldan atmasını
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.