yaaaa bu badem yağını ne kadar suratımda tutayımmmm
Pier olayı aşmışsın sen 15 dk'da bir
walla en belirgin özelliği söyliyim bende oldu mahalleden arkadaslarımın abileri vardı ben kücükken beraber takılırdık işte orta2ye giderdim onlarda sakal cıkması icin sarımsak sürüyolardı pijler işte bizede yaptılar allahtan sadece ceneme yapmıslardı orta sonra cenemde sakal cıkıyodu ve sadece cenemde oldugu icin gören takma sakal muamelesi yapıyodu o zmanlar sarımsak cözüm ama irenc bişi simdi lisede bitti ama o zmanları unutmam ve sunuda söyliyim heryerimde sakal cıkıyo ama cenem cok sıkı simsiyah
niye istiyonuz yaw:S
erg. dönemi diye bıyık çıktı gibi ellemiyorum ben hiç ? ellemeli miyim? ama çok çok çıkarsada ugraşamam başka yerlerdekiyle uğraşamıyorum onlarla mı uğraşacam
Bilmem neresinin kılları enginar çiçeği gibi açılmış demesinler sonra Bırak çıkmasın...
çıksın ama tam çıksın yokasa offf :Ss:s:s:
eee ne durumda sakallarınız varmı bi gelişme
Rahat batar tabi insana.. Biz her sabah traş olmaktan bıkmışız, siz sakal istiyorsunuz..
Kılda keramet olsa ...nızda kıl çıkmazdı.
Boşverin! Bozmayın rahatınızı zamanı gelince elbet çıkacak.
askerdeyim sabah kalktık ben kış soğunda buz gibi su ile traş olmuş tekrar koğuşa girdim bir bakdım arkadaş halen yatıyordu nedenmi? çünkü sakalı yokdu hergün 5-10dk kadar fazla uyurdu bizde uyku sersemi traş kuyruğunda bekliyorduk
birde bazı arkadaşlar traş olduğunda hiç sakalı yokmuş gibi oluyor ben kesiyorum yine sakal rengi yüzümde duruyor ilgnç....
nerdeyse 1 ay oldu bedem yağı kullanalı pek bi değişme yokk (yine tüy çıkıyoo ama daha hızlı çıkmaya başladı bide sertleşse tam süper olacak)
ama sivilce de yapmıyooo
çok kullanıpta sonra suratı maymuna çevirme sonra çok kayarsın bize badem yağı faln sen biraz azalt sertleşsin istiosan tersten al soğuksuyla yıka işe yarar
Tersten alma.!
ben alırım tersten bişey olmaz üstat nie öle dedin oğlanda kılda çıkmıo nasılsa
Kıl dönmesi olursa o zaman görürsün tersten almayı
kesin bir çözüm elde eden var mı ?
aynı konu bendede var ben 17 yasındayım bıyıklardan baskha yohk valla jileti bende denedim olmadı badem yagı sarımsak falan denicem artık gerçekten işe yarıo mu acaba sora sakata gelmeyelimde cıkarcaz dıe kokten kesmeyım
boşverin ileride bıkarsınız canlarım benim !
sakalım çıkmadı diye üzülünür mü benim keşke çıkmasaydı
Askerde her gun traş ol
Birlikte düzgün gorunmek için traş ol.
bir yere giderken traş ol..
bıyıkları düzle :D
BOŞVERİN !!!
ÇIKMASIN DAHA İYİ !!!
oh be ne rahat tıras derdin yok ama sakın mudahele yapma yüzüne, elvet cıkıcak tıras yapmamanın keyfını cıkar merak etme kafana takma ayrıntıya takılma yaşamana bak
abi ustura vurduracam ama berbere gidip ne diyecem yha utanırım ben sakal çıkmıo demeye zaten çıkıo ama fazla diil:D:D:D:D