Şimdi Ara

sakal konusu.... (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.945
Cevap
26
Favori
526.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam bende de sakal yok yaw 17 yasındayım ama bıyk var sakal namına hicbsi yok^^
  • Arkadaşlar geçen seneye kadar bendede hiç yoktu çok az bişey çenemde çıkıyodu sonra onları jiletle alıyodum hep bıyıklarıda aynı zamanda ve sonra çıkmaya başladı.Ozamanlar jiletle alınca yüzümde bişey olmuyodu ama sakallar biraz daha çıkmaya başlayınca jilet vurduğım zaman yüzümde kızarıklar çıkıyodu yani benden tavsiyejilet çok vurmayın sonra pişman olursunuz.(Bu arada yaş 16,5)
  • quote:

Orjinalden alıntı: killer_tosun

quote:

Orjinalden alıntı: ..azrael..

quote:

Orjinalden alıntı: killer_tosun

badem olayını deniyorum bende sivilce yapmadı henüz !

hocam ne kadardır deniyosun badem yağını

sivilce yapacak diye çok tırsıyorum

bide hiç fayda etti mi ??

Fayda etti çok az usturayı vurup ardına badem yağı sürüyorum. çene altında hafifden tüylerin boyutları uzadı :D

İlginç walla bende inanamadım ama çok az hemen olmasının beklemeyein zaten

hala kullanıyorum akalım

hayırlısı

benim teknik ;

1 hafta pusuya yat
    2 günde 1 jilet vur bademle

Sonradan çok fazla çıkmasın, ileride ??

• Sakalı olan ve bundan mutlu olan bi ben mi varım ya..

Walla Yeteri kadar sakalım var(Biraz Daha Olabilir Tabi:)
    Ve tersten Aldıgım zamanlar 8 gunde Normal kestigim zamanlar 6 gunde bir tıraş oluyorum(Buna Kirli Sakalı sevmem ve Okul İdaresiyle Aramın İyi olmasıda bi etken tabi:):):):). ve cok mutluyum.
  • güncel
  • baycan durumlar nasıl
  • ben de bayan olarak katılcam muhabbete:D kirli sakal güzel bi şeydir ama çıkmıosa da dert etme , şart bi şey de diil yani :D
  • Her gece yatmadan evvel,sarmısağı tuza bandırıp sürün sakalsız bölgeye

Dipnot:Kesin sonuç
  • Arkadaş konuyu yarım sene önce açmış hala sakal makal yokmu ortada nedir durum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: *METT*

Arkadaş konuyu yarım sene önce açmış hala sakal makal yokmu ortada nedir durum..

azcık çenede çıkarttım ama çalışmalarım sürüyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: baycan87

quote:

Arkadaş konuyu yarım sene önce açmış hala sakal makal yokmu ortada nedir durum..

tamamdır işte demekki çıkıyormuş yani köselik gibi bir durum yok..çıkar artık geriside fazla acele etme bıkacaksın nasıl olsa yakında..
  • baycan bu konuda dertli o kadar çok insan varki..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nobeard -- 22 Şubat 2008; 17:26:57 >
  • quote:

quote:

en kesin sonucu neyle aldın?
  • quote:

quote:

ii geriside gelir artık.Çook pişman olacan bir kaç ay sonra.eiriniyon kesmiyon sonra uzuyor hiç kesilmiyor permatik banyoyla kesmek zorunda kalıyon yüzünü doğruyon vs. vs.bi noktadan sonra hiç uzamasa hep böyle hafif kirli sakal olarak kalsa çok güzel olacak ama kaptırdımı durmuyo uzamaya devam ediyo maalesef
  • Ya sakalın normal seviyesinin üzerinde çıkan kılları ne yapmak lazım??Bi fikriniz var mı??Yani çoğalmaması için ne gibi önlemler almak lazımBu nasıl bi cümle yav
  • quote:

Orjinalden alıntı: aBaBaDaN

Ya sakalın normal seviyesinin üzerinde çıkan kılları ne yapmak lazım??Bi fikriniz var mı??Yani çoğalmaması için ne gibi önlemler almak lazımBu nasıl bi cümle yav

Cımbızla yol hocam
  • ama hırs yaptım 6 ay sonra eski ve yeni halim die rresim koyacam inşallah:D
  • beyler ne sürcekseniz,badem yağı,sarımsak yağı vs.. yatmadan önce sürün.. faydasını görürsünüz.. çünkü bu hormonlar gece daha hızlı çalışıo :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: gollogas

boşverin ileride bıkarsınız canlarım benim !

sakalım çıkmadı diye üzülünür mü benim keşke çıkmasaydı

Askerde her gun traş ol

Birlikte düzgün gorunmek için traş ol.

bir yere giderken traş ol..

bıyıkları düzle :D

BOŞVERİN !!!

ÇIKMASIN DAHA İYİ !!!

Valla aynen boşverin bende eskiden hep çıksın derdim şimdi orman gibi :D
    askerde her gun traş olmaktan orman gibi oldu :D boşverin ilerde zaten hep sizinle olacak ne kadar geç gelirse iyidir.

Kılsa keramet olsa kolda bitmezdi :D

• Biraz araştırdım sorunun testesteron eksikliği olabileceğini öğrendim. Doktor OK verirse biraz testesteron tedavisi kesin çözüm
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.