Şimdi Ara

sakal konusu.... (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.945
Cevap
26
Favori
526.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • testesteron hormonu erkeklik hormonudr sperm oluşumunu sakal ve kılların çıkısını son olarak da sesin kalınlaşmasını etkiler

yani en azından ben böle biliorm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Number47 -- 11 Mart 2007; 17:40:16 >
  • .
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Benim Kullandığım İlaçları da Belirtmek İsterim

L- ARGINE
    Gym Market Supplement Store | Sporcu Besinleri
    Protein Tozu
    http://www.gym-market.com/ProductDetail.aspx?CategoryId=6&ProductId=23

---------------------------------------------
    MULTIPOWER SUPER AMINO LIQUID

Amino Acids for Intensive Workout

3000 mg Arginine, 2175 mg Ornithine, 300 mg Lysine
    [B]Nitrik Oksit üretimi
    Büyüme Hormonu salgılanmasına yardımcı olur
    Daha fazla kas kütlesi ve güç artımı
    Kolay yağ yakımı ve üstün bir definasyon[/B]

MULTIPOWER SUPER AMINO LIQUID, Üstün içeriği sayesinde kaslarınıza beklentilerinizinde fazlasını sunar...

Ürün Analizi 100 ml içinde %RDA* Bir ampül için %RDA*
    L-Arginine 12000 mg . 3000 mg .
    L-Ornithine 8700 mg . 2175 mg .
    L-Lysine 1200 mg . 300 mg .
    Vitamin B-6 8 mg 400 2,0 mg 100

* RDA günlük tavsiye edilen değerler

Arginine, başta insülin ve growth olmak üzere bir çok hormonun seviyelerini yükseltir. Arginine bununla birlikte, nitrojen oranının yükseltilmesinde, yağsız kas gelişimi ve onarımında ve protein sentezinde çok etkin bir rol oynar.

Nitrik oksit (NO) damarlarda genişleme etkisi yaratan kilit madde görevi görür. Vasodilatör etkisi ile nitrik oksit, çalışan kaslara daha fazla oksijen, protein, karbonhidrat ve diğer kas gelişimi için gerekli maddelerin taşınmasını sağlar. Güçlü kan damarlarıyla beslenen kaslar daha hızlı gelişme gösterir ve kas hacmi genişler.

Arginine'in, sperm sayısını artırdığı ve bağışıklık sistemini güçlendirdiği bilimsel araştırmalarla ispatlanmıştır.

Ornithine, amino asit emiliminin artışı, kasların büyüme ve onarımı, insülin salgılamasının harekete geçirilmesi ve büyüme hormonu seviyesinin arttırılmasına arginine ile birlikte yardımcı olur.

Lysine vücut tarafindan yağ asitlerinin enerji kaynağı olarak kullanılmak üzere kas hücrelerine taşınmasında anahtar rol oynayan Carnitine'in oluşturulmasında kullanılmaktadır. Bu sebeple yağsız kas gelişimi için etkin bir rol oynar. Arginine ve Ornithine'e destek olarak, enzimlerin üretimine, yağsız kas kütlesi oluşumuna ve hormonların salgılanmasına yardımcı olur.

B-6 Vitamini ile daha iyi bir emilim ve performans elde edilir.

Hazırlanışı : Kullanıma hazır bir şekilde üretilmiştir. Ampulün kapağını açarak direk içiniz yada 300 ml doğal meyve suyuna ilave ederek içiniz.

Gym Market Supplement Store | Sporcu Besinleri
    Protein Tozu
    http://www.gym-market.com/ProductDetail.aspx?CategoryId=5&ProductId=1

WEIDER AMINO 2200 (BUNU DAHA ÇOK SPORCULAR KULLANIYO)
    --------------------------------------------

Olaganüstü Kas Gelistirici
    Yüksek değerli ve komplike spektrumlu amino asit kaynağı
    %51 temel amino asitler
    %100 biyolojik değer

DETAYLI BİLGİ
    Vücuttaki enerji oluşumu öncelik taşıdığından dolayı antremanlar süresince kasların protein sentezinin durması nedeni ile metabolizmanın amino asit ihtiyacı aşırı derecede artar. Böylece antremandan hemen sonra başlayan ve 2 saat boyunca devam eden kasların yenilenme sürecinde (recovery phase) kas sisteminin ihtiyacı olan amino asitler, birinci sınıf peynir altı suyu proteinlerinden Weider Araştırma Grubu tarafından yüksek teknoloji kullanılarak hidrolize edilen Weider Amino 2200 ile kas sistemine eksiksiz ve zamanında ulaşır. Dolayısıyla bu özel amino asitler, amino asitlerin kullanım oranını yükselterek kas dokularının daha çabuk yenilenmesini, kas kütlesinin gelişerek korunmasını ve definisyonunu sağlar, yani kas sisteminin zayıf kalması, güç üretememesi, aşırı antreman sendromuna maruz kalması ve adalelerin aşırı yıpranması gibi negatif etkileri engeller.

% 51 gibi çok yüksek değerde temel amino asitleri bünyesinde bulunduran ve biyolojik değeri %100 olan Weider Amino 2200, hem fazla kas kütlesini garanti eder hem de kas proteini üretim seviye oranını artırarak adalelerin performans ve güç üretme kapasitesini yükseltir. Kalitesi ve üstün amino asit profili ile Weider Araştırma Grubu' nun yeni ürettiği bu amino asit kaynağı ihtiyaçlarınıza eksiksiz ve fazlası ile cevap verecektir.

Sonuç: Beklentilerinizin çok üstünde bir kas gelişimi ve keskin bir definisyon avantajı ile şampiyonluğa bir adım daha...

Analizi : 100 gr İçinde 1 Tablet (2.75 gr) İçinde
    Enerji Değeri 371 kcal 10 kcal
    Protein 80 gr 2.2 gr
    Karbonhidrat 6 gr 0.2 gr
    Yağ 3 gr < 1 gr

Amino Asit Profili: 100 gr Protein içinde 1 tablet (2,75 gr) içinde
    L-lsoleucine* (BCAA) 6,5 gr 143 mg
    L-Leucine* (BCAA) 10,1 gr 222 mg
    L-Lysine* 8,5 gr 187 mg
    L-Methionine* 1,9gr 42 mg
    L-Phenylalanine* 3,2 gr 70 mg
    L-Threonine* 6,9 gr 152 mg
    L-Tryptophan* 2,6 gr 57 mg
    L-Valine* (BCAA) 5,9 gr 130 mg
    L-Histidine* 1,6 gr 35 mg
    L-Arginine 2,5 gr 55 mg
    L-Cysteine 2,8 gr 62 mg
    L-Tyrosine 2,9 gr 64 mg
    L-Alanine 5,1 gr 112mg
    L-Aspartic asit 10,1 gr 222 mg
    L-Glutamik asit 16,6 gr 365 mg
    L-GIycine 2,0 gr 44 mg
    L-Proline 5,9 gr 130 mg
    L-Serine 4,9 gr 108 mg

*Temel Aminoasitler

bunlar Yardımcı Olacaktır arkadaşlar Benim tavsiyem Amino likit i Spor yapmadan önce (6 km lik bi yürüyüş en basiti) likit suyun yarını almanız beraberinde 1 tane amino acid

Yatmadan Önce 1 tane amino acid ile kalan likit suyu içmenizdir.
    neden ? Vücüt gelişme hormonu sıvısını gece salgılıyor.

not: Tekrar belirteyim arkadaşlar bu ilaçları kullanmayı düşünürseniz kesinlikle ama kesilinle SPOR YAPMAK ZORUNDASINIZ aksi taktirde karaciğer bu kdr büyük besin değerli ilaçları yakmayaacak ve derinizde kızarıklıklar oluşacaktır bu karaciğerinizede zarar verebilir VE ayrıca DOKTORUNUZA BU İLAÇLAR HAKKINDA BİLGİ ALMANIZI tekrar hatırlatırım...

Eklemek istediğim bi kaç bilgi daha;

Sakalın Çıkmamsı için kendi yorumunu yazan arkadaşlar;
    Beyler Hepiniz Yanlış Düşünüyosunuz Burda Herkez Bıkkınlığından dolayı "ne gerek var" "çıkmaması daha iyi gibi" laflar etmiş.

1.si sakal sünnettir 25 yaşına gelmiş bi adamda sakal çıkmıyosa ciddi problemdir.
    2. bu duyguyu Psikolojik yönden etkilenmeyen kimse anlayamazzz...
    3. (bu benim başıma geldi) ehliyeti aldığınızda polis zırt pırt çeviriyo bi adam günde 3 defa çevrilirmi...
    4. Sizi çocuk yerine koyuyolar (yaşmayan bilemezzzzz)
    5. Kızlar Baby Face den hoşlandıkları felan yok bunlar hikaye O kızlar bu lafları sakallı erkeklere traş olmaları için söylemişlerdir ve kızlar OLGUN ERKEKLERDEN hoşlanırlar.

6. Kimsenin Babasının kendisinin Sakal olup olmadığı bizi ilgilendirmez, O sakalı olan arkadaşlar 20 yaşında köse bi şekilde dolaşmadıkları için nasl bi duygu olduğunu anlayamazlar...
    quote:

-saçın çıkıyomu?
    -evet dayı
    -koltuk altında çıkıyomu?
    -evet dayı
    -etek bölgesinde cinsel organında çıkıomu?
    -evet dayı
    -tmm yeenim takma kafana köse değilsin
    Şeklinde cewap aldım

7. ben bu mevzuyu endriknoloji doktoruna sordum aynen bu cewabı aldım hatta açıp baktı :D

8. si en önemli konu askerlik mevzusu Bu Konuda Haklısınız İşte

Ama şunuda ekleyim Sakalsız Erkek Olur ama hiç sakal çıkmıyosa Harbi ciddi bi problemdir.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killer_tosun -- 14 Mart 2007; 1:13:25 >

• quote:

Orjinalden alıntı: neuro

quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

ya millet sarımsak sür demiş kimileride yapma sakın öyle bir hata demiş. Arakdaşlar ben bu sarımsak olayına güler geçerdim yoksa gerçekten sakal çıakrıyor mu merak ettim yahu. Sarımsağın özelliği nedir kimyasında ne yatıyor bunun neden sakal çıkartıyor. Soğan sürsek de çıkar mı yani dalga geçmiyorum ciddi bir soru bu sarımsakta ki özellği merak ettim.

Bide tabi işe yarıyorsa şu bıyığın ile çenedeki sakalla birşemesi için araya sürecem orda çıkmıyo adam gibi top sakal bırakamıyorum. yanak çene boyun falan iyi çıkıyor 1 senedir baya iyi hafta da 1 traş olurum yavaş çıktığından değil kirli sakal sevdiğimden şimdi makina aldım şekilli kesecem inşallah.

işte şu sarımsak olayı işe yarıyorsa bir iki kere süreyim diyorum anormal bir durum olmaz herhalde

aynı sorun bende de var ne yapmak lazım acaba?

bi benzeride bende var sağ ve sol çene kenarlarında ufak bi bölümde çıkmıyo oradan sakal gelmiyo sarımsak sürsem çıkarmı yoksa sarımsak sirke badem yağı söylentileri yalanmı ?

• bende 15 yaşında çıkmaya başladı sakal.19 yaşındayım ama hala tam olarak çıkmadı.yanlar full dolduda bıyık tam çıkmadı daha.o kadar ustura vurdum.jilet vurdum,sarımsak sürdüm faydası yok.yani o işler yaş,hormonal olarak çıkıyor
  • Bendede baya bi tüy var.Evde kendim su sürüp jilet vuruyorum.Tüyler artık siyahlaşmaya başladı.Bakalım yarın berbere gidip ilk defa usturayla traş ettircem.İnşallah bi faydası olur.Bu arada yaş 19.
  • en iyisi nadasa bırakıp kesmek..bekleyin biraz dipte gün ışığı görmemiş kökler vardır onlar bir hayata merhaba desin..sonra onlarla birlikte hepsini idam edersiniz..bu yüntem eğer kök varsa büyük bir ihtimalle işe yarar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: bastard of bodom

en iyisi nadasa bırakıp kesmek..bekleyin biraz dipte gün ışığı görmemiş kökler vardır onlar bir hayata merhaba desin..sonra onlarla birlikte hepsini idam edersiniz..bu yüntem eğer kök varsa büyük bir ihtimalle işe yarar..

Dostum Nadasa Nedir ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: killer_tosun

quote:

Orjinalden alıntı: bastard of bodom

en iyisi nadasa bırakıp kesmek..bekleyin biraz dipte gün ışığı görmemiş kökler vardır onlar bir hayata merhaba desin..sonra onlarla birlikte hepsini idam edersiniz..bu yüntem eğer kök varsa büyük bir ihtimalle işe yarar..

Dostum Nadasa Nedir ?

nadasa bırakmak tarımda kullanılan bir terimdir yani tarlaya bir sene bişi ekip bir ya da iki sene hiçbirşey ekmeyip beklemektir..:) bunun yüze uygulanmasından bahsetmiştim..yani bi sene hiç kesmemek değil fakat şöyle bir-bir buçuk ay kesmeyin tüyleri..

• kardeşim boşversene sakalı, saçın dökülmesin o daha mühim bence... bizde sakal var da baba kel, yakında bizimde gider saçlar... bana sorsalar saç mı sakal mı diye saç derim...
  • Berbere gidip sağlam bir ustura traşı olmak sakalalları deyim yerindeyse coşturuyor resmen.!
  • quote:

Orjinalden alıntı: kebabkolik

Berbere gidip sağlam bir ustura traşı olmak sakalalları deyim yerindeyse coşturuyor resmen.!

hoca valla şöyle rahat 3-4 sene oldu berbere gitmeyeli vay be ne günlerdi..en son gittğmde kafama vites muhamelesi görüodm düşünün yani..aslında bu soğuttu heralde berberlerden beni ufakken nesse boynumuz sağlam atlattık ya ona şükür..
  • abi çıkmasına çıkıyor da vallahi pek çıksın istemiyorum.
    şöyle ki
    fazla çıkmıyor bunlar. yanak hariç var.
    fakat favori bırakamıyorum adam gibi... 1 hafta kesmediğim zaman da afedersiniz boyacı çocuğu gibi oluyor rezil gibi duruyor...

kıl mı tüy mü belli değil anlayacağınız ve bu durum canımı sıkıyor...

yaş 17.6
  • Yaa piyasada ne manyaklar var yaa.. biz traş olmaktan deli oluyoz bu sakalım çıksın diyo.. çıksın da gör sakalının kökünü
  • Ben de 22 yaşındayım; ergen oldugumdan beri 3-4 gun traş olmasam "traş olmamış" gibi durmam. Köse de degılım ama sakal biyik vs az çıkıyor. Normal jiletle traş oluyorum, usulüne de uygun ama var bir bebek yüzlüllük n'apalim
  • Türklere sakal yakışır beyler şöyle düşünün yarın kutsal toprağı (Mekke, Medine) allahın izniyle ziyaret ettikden sonra bi yaşdan sonra, saç sakal bırakacaz, İşte o zmn sakal lazım :D

Sakalsız Hacı Olmaz,
    Mezesiz Sofraya rakı Konmaz,
    Sevdasız delikanlı olmaz,

Kızlar gider Ekine...
    Kulakları Dikine
    .....
    .....

:D
  • kesin çözüm sakal için
    kardeşim merhaba ilk önceliklee....baktımmm derdine kımse bişi sölememiş herkez ya dert demiş yada i kötü yorum yapmışşş... ben sana bi çözüm yolu buluyumm....dene olur sendekı problem bendede vardı..... ben 20 yasındayken ankaranın cifligi ünlüdür gece arkadaşlaral oturmaya gittik orda 3 arakdaş 3 kız tavladıkk gece saat 1 falan neysee kızlaral muahbete girdik herkeze bi kız düşüyor tabi benim arakdaşlar insan azmanı gibi sakal var bende yugoslavım bende de sakal makal yok sedece top sakal oda altaraftaa onunda bi önemi yok övünmek gibi olmasın birazda yakışıklıyız.. sakal konusuna geldiii olay işte kızlar dalga geçti ben bem beyazımm.. paralk parlak duruyorum...... orda sinirim bozuldu benim kuaföre gittimm 12 senelik kuaförüm böle böle dedim oda bana hemen söledi hafatada bir bana gel traşa ustura ile yapcam dedi ama sende dedi dediklerimi kulanacaksın tamam dedim. aktarlarda(baharatcı gibi bişi) vardır dedi tatlı badem yagı yasemin yagı vede jojobo yagı alcaksınn ben taraş etcem ustura ile sende eve gidip bunları karıştırıp sürceksin dedi bende dediklerini yaptım tuy haftada bir uzuyor hafitften gidiyorum tarş olmaya... traş bitiyor arabaya atlayıp direk eve yagları sürmeye...... neyseeee 1 ay 3 hafta geçtiii aradan benim sakallar hafif sarı yani buday rengi cıkmaya başladı vede şimdide hiç biyerimde boşluk moşlık yok yaniii işin özü bu dedikerlimi kulan vede trasını ol 1. ay 3 haftan var... hormanla mormonla lakası yokkk benim babamda da abimdede sakal cok syrekk ama bende şimdi tam vede net cıktıı.. bu rada sunuda söleyim yagları surdükten sonra hafifce pecete ile alkı sivilce yapmasın yzunde hem cildine bakıyor yaglar hemde sakalı gürleştirip sertleştiriyor ama yagları yuzunde fazla bırakma hafif nemli gibi olsun yeterrrr... sana kolay gelsin kesin çözüm yani[code][/code]

• quote:

Orjinalden alıntı: forzagenç

Yaa piyasada ne manyaklar var yaa.. biz traş olmaktan deli oluyoz bu sakalım çıksın diyo.. çıksın da gör sakalının kökünü

aynen
  • EVET ASKERDE HERGÜN EDENLER VARDI BEN 3 GÜNDE BİR TOP SAKAL BİLE BİRAKIYODUM ŞAKA MAKA CİKMİYO DİYENLER ASKERE GİDECEK ORDA ANLAYACAKLAR .. BIRAK ÇIKMASIN GENETİK OLABİLİR ..
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.