yaa ölemi ozaman senin bi fikrin varmı ilaç falan? muhahahahahaahahhaa.
quote:
Orjinalden alıntı: wwinntterr
yaa ölemi ozaman senin bi fikrin varmı ilaç falan? muhahahahahaahahhaa.
ilk mesajı yazan kim?
sürünce çıkan cinslerinden he?.
quote:
sürünce çıkan cinslerinden he?.
kendi kendine gülene ne derler?
Kendime gülsem anlarımda...
quote:
haklısın...sakal warda okuma anlama biraz düşük seviyede.
okuma yazmam düşük seviyede olabilir.Ama senden iyi olduğu için bana yetio sen kendini derde sokma
quote:
Orjinalden alıntı: baycan87
quote:
quote:
okuma yazmam düşük seviyede olabilir.Ama senden iyi olduğu için bana yetio sen kendini derde sokma
quote:
Orjinalden alıntı: baycan87
quote:
kendine dert etme denir.Başını derde sokmada diğer kullanımdır.Hayatta başarılar..
arkadaşlar beni bir arkadaşım var 1 hafta görmedim bi baktım sakallar fışkırmış faullerden başlamış baya ilerlemil yani neredeyse dudak kısmına gelecek dedim ne yaptın suratına dediki sivilceler çıkmıştı babamda aldı jileti tak tak tak kesti dedi.Sonra bu hale geldi dedi bende çok şaşırdım şimdi çocuk 3 gün kesmese çok uzuyor.Bendede fazla sakal yok çenede çok var,faullerde ve bıyık kısmıda var aslında ben çıkmasını istiyorum şöyle kirli sakal hiç fena olmaz hani
Birde soru sorayım sakal çıkan yerden sivilce çıkarmı?
quote:
Orjinalden alıntı: oBLoOd
arkadaşlar beni bir arkadaşım var 1 hafta görmedim bi baktım sakallar fışkırmış faullerden başlamış baya ilerlemil yani neredeyse dudak kısmına gelecek dedim ne yaptın suratına dediki sivilceler çıkmıştı babamda aldı jileti tak tak tak kesti dedi.Sonra bu hale geldi dedi bende çok şaşırdım şimdi çocuk 3 gün kesmese çok uzuyor.Bendede fazla sakal yok çenede çok var,faullerde ve bıyık kısmıda var aslında ben çıkmasını istiyorum şöyle kirli sakal hiç fena olmaz hani
Birde soru sorayım sakal çıkan yerden sivilce çıkarmı?
Tabiki çıkar.
Ya sakalı çıkanlar şu tersten çıkma olayını nasıl halledecez.Düzeltme imkanı var mı??
Sakal bırakınca da büyüklerimizin "Sen niye sakal bırakıyorsun üniversitede siyasi bir grup felan mı var?" sorularına maruz kalıyoruz. Jilet gerçekten gürleştirerek çıkartıyor sakalları. Biyolojik olarak da etkisi büyük, üniversitede sakalı çıkmayan çok kişi var.
yaa bende de aynı dert warrrrr 17 yaşındayızz lise sonn , sınıfta zaten 12 erkek war sakalı çıkmayan 2 kişiden biriyimmmmmm acaipp sinirr birr durummm bıyıklar ve çenedenn tüyler çıkıyoo sadece sakal bilee denmezz onlaraaaa fauller falann yokk ne yapmam gerekk yaaaa badem yağı işe yarar mıı
Abi bendeki sakal da bir garip ha 17 yaşındayım ne çenede ne de yanakta sakal var,bir tek boynun alt kenarlarında var(alt çene kemiğinin altından başlayıp biraz daha alta iniyo yani).Hiç böyle birşey gördünüz mü?
sakalım ilk çıkmaya başladığı zamanlar pederi dinlemeyip vurdum kaçamak kaçamak jileti ozamanlar da favoriyi şekil bırakacam havam olacak ya... jileti hep burun tarafından kulağa doğru kesiyordum tam favori bölgesini işte şekili yapmak için şimdi oaralar aşağıdan yukarı yapınca hiç elime gelmiyo ancak kestiğim yönün tersine yaparsam geliyo yani sakalın çıkış yönü kesişle zıt orantılı. mümkün olduğunca ilk çıkış yıllarında hep aşağıya doğru alın şekil mekil boşverin
quote:
Orjinalden alıntı: Millennium
Abi bendeki sakal da bir garip ha 17 yaşındayım ne çenede ne de yanakta sakal var,bir tek boynun alt kenarlarında var(alt çene kemiğinin altından başlayıp biraz daha alta iniyo yani).Hiç böyle birşey gördünüz mü?
hocam seninkide bi acaipmiş hee
Haftada bir kere berbere gidip usturayla sağ-sol-ters düz traş olun O zamanda çıkmasında görim bakim..
yaaa usturaa şart mı yaaaaa jilet olmaz mı
arkadaşlar , konuyu ilk açtığımdan beri her berbere gidişimde usturayla aldırıorum ve jiletle kesiorum.Yavaş yavaş çenede sakallar belirmeye başladı