Şimdi Ara

sakal konusu.... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.945
Cevap
26
Favori
526.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Boşuna ugrasma bırak pişman olcan , ondan sonra kesik kesik yüzle dolaşmaktan kafayı yicen scarface misali
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmet29.06

baycan konudan randıman alamadık
    ya şu şeyi sordum badem yağı kullanan wardı o kaçgünde bir felan dedim ama

Ben de 2-3 sefer ayni seyi sordum kimseden cvp gelmedi
    Hakkatten badem yagi kullanipta faydasini goren varmi ya da bi tanidigi falan??
    Varsa ne kadar sure kullanmis??
    Bi zahmet millet...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kebabkolik

Aynen!
    Ama diğer önemli olan bir hususta şu,jillette'nin 3 başlıklı(hani beckhamın resminin oldugu)makinadan kullanıyordu.Sonucu bizede bildirirsin bir ara
    quote:

Orjinalden alıntı: baycan87

quote:

Orjinalden alıntı: kebabkolik

Öyle demeyin beyler,bu devirde karizma ancak kıllarla sağlanıyor..
    Örnek:Uzun saç,sakal,kirli sakal,top sakal,tiki sakal,v.s
    Neyse konuya dönelim,benm bi ev arkadaşında sakalalrında imalattan kaynaklanan hatalar vardı.(çok seyrekti)
    Sonrasında genellikle çerçilerde bulunuyomuşmuş,küçük bir kutuda badem yağı aldı,geçen sene fiyatıda 3-4 milyon bişeydi
    Tabi biz bunla paso,dalga geçer,makara malzemesi yapardık,ama bende inanamadım bikaç ay sonra bunda harbidende sakal belirginleşmesi başladı
    Bademyağını bir dene istersen

herügn gece yatmadanmı sürüodu hocam bunu.....birkaç ayda çıkıo diosun bide badem yağınada başliim o zmn...

up.!

• Cevap icin saol kebabkolik... badem yagini bi deneyelim artik bikac ay... bendeki durum da ayni zaten, sakal biraz belli oluyo ama daha da belirginlestirmem lazim... deneyecem bu badem yagini...
  • sakal bendede 20yaşında yoktu kendimi köse sanıyordum yaş 25lere gelince ooo sakalmı kaldı bıyıkmı orman gibi oldu yapmanız gerekn şey kendi haline bırakmak zamanı geldimi o zaten çıkartabi 20 yaşında yaşıtlarının karşısında sakalsız dolaşmak berbat birşey kızlar sakalsız erkeklere bence bakımıyor... hele birde herkez askerde traş derdiyle uğraşırken sen bot boyama işine girişirsinişte askerde en büyük avantajın bu olur yoksa hergün traş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buzkan -- 18 Ocak 2007; 18:33:21 >
  • hocam askerlik önemli diil ama bu sakal olayında 20 yaş bence çıkması için ideal .Artık beklioyurm bakalım nolcak..
  • Çıkar ya merak etmeyin..Sonradan dert yanarsınız ben bunu eskiden niye bu kadar dert etmişim kendime diye Cümleye bak
  • artık çıkmaz hiç bekleme. malasef kösesin. aslında tadını çıkar. jilet parasından kurtuldun
  • quote:

Orjinalden alıntı: danazor1

yaw badem yağı diyorlardı... deneyen var mı

badem yağı, çıkmış olan bıyıkların uzaması için sakalsız bölgeye sürünce bi işe yaramaz
  • ben de kaşlarım daha belişrgin olsun istiyorum.
    önerileriniz neler?
    badem yağı olur mu?
  • sakkallar ne durumda
  • bendede var aynı sorun jilet sürüyoz banamısın demiyo surat ustura yı bi deneyim bi de bu badem yağını nerden bulabiliriz aktar larda falan var mıdır?
  • Ya bırakın çıkmasın benim çıkıyorda ne oluyor.

yaklaşık 2 haftadır kesmiyorum dağ adamı oldum çıktım
  • Bende bir babyfaceim ama dert ettiğim falan yok. Gayet iyi hissediyorum kendimi. Çenemde 1 haftada çok belirgin olmasa da seyrek denmeyecek biçimde çıkıyor. Yaşım 18. Favorilerim kulak meme hizasına inebiliyor sadece. Dert etmiyorum dediğim gibi. Çıksa da olur, çıkmasa da.
  • Öncelikle şunu söyliyim ne arkadaşların söyledikleri ne de benim şimdi söyleyeceklerim kesin doğru veya faydalı değildir, aldığın sonuçlar kişiden kişiye değişir. İlk tavsiyem beklemen çünkü daha yaşın genç. Kiminde 12 kimide 25 yaşında çıkar sakal bu yapıya bağlı birşey. Ama insanların yaşlandıkça kıllandıkları bilimsel bir gerçek. Bunun dışında eğer hormonel bir bozukluğun yoksa ( ki bunu öğrenmek için doktora gitmek gerekir ) deneyebileceğin yöntemler şunlar: Jilet her zaman işe yarar. Ustura daha iyidir ama kendin denemeni tavsiye etmem berberde hallet. Badem yağı olan tüyleri besler ve güçlendirir. Ama hiç tüy olamayan bir yere badem yağı sürmek sivilceden başka birşey çıkarmaz. Bu arada bir arkadaş sormuş, eczanelerde bulabilirsin badem yağını. Bunun dışında tavsiye etmemekle beraber, rogaine isimli ürünü yüzüne uygulayabilirsin. Bu ürün aslında dökülmüş saçları geri çıkarmak içindir ama bunu yüzüne süren ve sonuç alanlar vardır.Doktora danışmadan kullanma. Belli olmaz alerji olursun bişey olursun... Ayrıca sakalda yapı rolün büyük olduğunu unutma. Ben 23 yaşındayım normal sakalım var, kardeşim 18 yaşında gözünün içine kadar sakalı var nerdeyse. Babam ilk traşını 25 yaşında olmuş şimdi ise mağara adamı gibi. Sen düşün artık...

• quote:

Orjinalden alıntı: Russian

Elimde mi o bea millet tarikata mı gircen dioo :D

SEN NERELİSİN BENDE RUSYA TARAFLARINDA BULUNDUM ANNEM RUSTUR SAKALLARIMDA GÜRDÜR
  • quote:

Orjinalden alıntı: sweetsour

Öncelikle şunu söyliyim ne arkadaşların söyledikleri ne de benim şimdi söyleyeceklerim kesin doğru veya faydalı değildir, aldığın sonuçlar kişiden kişiye değişir. İlk tavsiyem beklemen çünkü daha yaşın genç. Kiminde 12 kimide 25 yaşında çıkar sakal bu yapıya bağlı birşey. Ama insanların yaşlandıkça kıllandıkları bilimsel bir gerçek. Bunun dışında eğer hormonel bir bozukluğun yoksa ( ki bunu öğrenmek için doktora gitmek gerekir ) deneyebileceğin yöntemler şunlar: Jilet her zaman işe yarar. Ustura daha iyidir ama kendin denemeni tavsiye etmem berberde hallet. Badem yağı olan tüyleri besler ve güçlendirir. Ama hiç tüy olamayan bir yere badem yağı sürmek sivilceden başka birşey çıkarmaz. Bu arada bir arkadaş sormuş, eczanelerde bulabilirsin badem yağını. Bunun dışında tavsiye etmemekle beraber, rogaine isimli ürünü yüzüne uygulayabilirsin. Bu ürün aslında dökülmüş saçları geri çıkarmak içindir ama bunu yüzüne süren ve sonuç alanlar vardır.Doktora danışmadan kullanma. Belli olmaz alerji olursun bişey olursun... Ayrıca sakalda yapı rolün büyük olduğunu unutma. Ben 23 yaşındayım normal sakalım var, kardeşim 18 yaşında gözünün içine kadar sakalı var nerdeyse. Babam ilk traşını 25 yaşında olmuş şimdi ise mağara adamı gibi. Sen düşün artık...

saolasın hocam..

• ben 16 yaşımdayım tam bir rock cı tipim var.sakal falan herşey çıktı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: wwinntterr

ben 16 yaşımdayım tam bir rock cı tipim var.sakal falan herşey çıktı.

boyunda uzadı mı?lütfen konunun ilk mesajını okursan, neyle alakalı olduğunu görürsün.Konu senin sakalının olup omadığı deil, önerileri kapsıyor.

• bi 13 yaşından itibaren çıkarsa iyi olur lise döneminde çıkması şart derim.çıkmassa asıl sorun bu işte.yani 20 yaşına kadar zaman var ama lise dönminde çıkması lazım
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.