Şimdi Ara

sakal konusu.... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.945
Cevap
26
Favori
526.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E1FC651D -- 25 Mart 2012; 21:30:41 >
  • duyduğuma göre Askerde her gün traş olmak zorunluymuş,daha doğrusu 1 gün traş olmasan diğerlerinden çok farklı oluomuşun yani hemen belli oluyor ve komutanın fark ederse ayvayı yiyomuşun
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuzbing

Kafaya takmazsan çıkar

takılmıcak gibi mi yaş 20yi dolduruyo
  • wallahi bi konu açtım bnm gibi ne dertli insan warmış:D

dh sakalı çıkmayanlar kulubü felan mı kursak...

bu arada çözüm getiren hala yok.Bilinen şeyler dışında önerisi olan warsa yorumlarını bekliorum...
  • baycan87'YLE HEMEN HEMEN AYNI PROBLEMI BEN DE YASIYORUM. 22 YASINDAYIM SADECE BIYIK VE CENEMDE BELIRGIN SEKILDE VAR. AYRICA DIGER HER YERIMDE KIL PROBLEMI YOK :).. AILEDE KOSE KIMSE DE YOK.. YANAKLARDA KOKLER BELLI OLUYO.. SIZCE BUNU HIZLANDIRMAK ICIN VEYA DAHA CABUK BELIRGINLESTIRMEK ICIN HANGI TUR YONTEMLER KULLANMALIYIM?? BADEM YAGI VEYA SARIMSAGIN BI FAYDASI OLUR MU?? HEPINIZDEN CIDDI CEVAPLAR BEKLIYORUM.. SAKALI NAPACAN DEMEYIN BEYLER :) SART OLDU...
  • quote:

Orjinalden alıntı: everythingbutthegirl

ben kızım ama yorum yapmak istiyorum.
    kadın kuaforlerınde bu tp seylere badem yagı onerirler
    benım kaşlarım cok azdı yok gibiydi badem yagı sürdüm,belirginleşti. yani daha fazla cıkmaya başladı artık belli oluyo. bence badem yagını dene biraz cıkmaya baslayıncada jiletle alırsan hem badem yagı hem jilet bayagı işe yarar bence

evet çok doru benim bu şekilde çıkmaya başladı saol :);)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Russian

16 yaşındayım köpek gibi sakal var uzayınca çeçen militanlar gibi oluyo şans işi bea üzülme

kardeş ben 12 yaşımdayken bile sakalım vardı
    hala da gür
    sarımsak sür..
    kazı bişeyler yap..

ben jilet ve sarımsak sürmeden kendi çıkmıştı

• quote:

Orjinalden alıntı: allen333

quote:

benım kaşlarım cok azdı yok gibiydi badem yagı sürdüm,belirginleşti. yani daha fazla cıkmaya başladı artık belli oluyo. bence badem yagını dene biraz cıkmaya baslayıncada jiletle alırsan hem badem yagı hem jilet bayagı işe yarar bence

hocam sarımsak çok yakıo yaw...o biraz sakat jilete deam artık napalm başka çare yoq
  • quote:

Orjinalden alıntı: allen333

quote:

allen sen burda ciddi mi diosun yoksa dalga mi geciosun gercekten kullandiysan ne kadar sure kullandin?? cok faydasini gordunmu?? ciddi cvp bekliorum...

• bende 17 yaşındayım ama ünideyim biras erken girdim ünide sakalsız olmuyo var aslında biraz ama yeterli diil bence...
    şu badem yağı işi doğruysa başlayacağım annem saçıma sürmek için almıştı ben onu sakal için kullanıcam işe yarıyosa...
    bi de ustura diilde jilet yapabilirim o da olur mu???
    şu konuya çoooookkkk açık bi cwp werirseniz nası yapacaz kaç günde bir felan yani herşeyiyle bi cwp şimdiden thanks...
  • Varlığı bi dert yokluğu ayrı bi dert kılı. Takma kafana, sakalın askere gittiğinde palazlanır merak etme.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmet29.06

bende 17 yaşındayım ama ünideyim biras erken girdim ünide sakalsız olmuyo var aslında biraz ama yeterli diil bence...
    şu badem yağı işi doğruysa başlayacağım annem saçıma sürmek için almıştı ben onu sakal için kullanıcam işe yarıyosa...
    bi de ustura diilde jilet yapabilirim o da olur mu???
    şu konuya çoooookkkk açık bi cwp werirseniz nası yapacaz kaç günde bir felan yani herşeyiyle bi cwp şimdiden thanks...
    hala cwp gelmemiş:(
  • istediğiniz kadar uğraşın ustura sarımsak tersten almak cart curt... tamamen hormonlarla ilgili bi durum bu.
    mesela alnımızdada tüy var, istediğiniz kadar jilet vurun asla kalınlaşmazlar. herşey genlerde programlanmıştır. nasılki bazı insanların belli bir yaştan sonra saçları dökülüyorsa sakalında çıkacağı varsa çıkar.
  • ya bende biyik ve cenede var.. sadece yanlar seyrek... kokler gozukuyor..onlarin daha da belirginlestirmek icin ne yapmaliyim... biraz daha hizli cikmasini saglamak icin ne yapmaliyim??
  • kösesin sen
  • valla ben köse değilim o kesin bende çıkıyo ama daha fazla istiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: _MARS_

kösesin sen

saolun DOKTOR bey..reçetede yazıomusunuz
  • baycan konudan randıman alamadık
    ya şu şeyi sordum badem yağı kullanan wardı o kaçgünde bir felan dedim ama
  • Walla ne yap yap,çıkar o sakalları,walla ben sakalsız gezmem..

Ulen gece gece muhabbette bak,iki sınawdan çıkmışım,gözden uyku akıyo
  • Bizdede çikmiyor
    Anlamadik ne iş
    Buarada çikmasi için sarimsak falan denedik ama çikmadi iyi bi yerden çikmamasi ama bi yerdende sakalda yakişio ayri bi renk katio insana yani
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.