Şimdi Ara

sakal konusu.... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.945
Cevap
26
Favori
526.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

böyle babyface ciklet gibi yüzün varken.. neden alttaki gibi olmak isteyesin ki

sakal konusu....
  • sakalın yakışması için seyrek olmaması lazımdır
    seyrek seyrek sakal bırakanın vay haline eti dökülük lahmacun kimin olur ALLahıma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urfalı -- 5 Ekim 2006; 23:57:27 >
  • quote:

eti dökülük lahmacun

ahahaha çok güzeldi

arkadaşım bence hiç kasma, çıkanlar zaten memnun değil, çünkü 2 günde bir traş olmak zorundasın ek olarak kız arkadaşın da sürekli vıdı vıdı yapacaktır o yüzden hiç kasma çıkmazsa çıkmaz, bebek yüzlüler daha çok prim yapıyorlar
  • biz bir adam görmüştük plajda, arkadaşın dikkatini çekti "denyoya bak bu güneşte kazak giymiş" dedi, sonra yaklaşınca baktık ki adamın tüm vücudunda inanılmaz sıklıkta boynuna kadar tüy var, hiç öylesini görmemiştim
  • Bak bunu dikkate al ,cidden denendi onaylandı.
    20 yaşımda bi arkadaşım hergün zeytinyagı sürüp,3 saat sonra kazıdı(sakal belirtisi,görüntüsü yokken bile,düz deriiyi)

1-2 ay içinde sakal olusmaya basladı,Kocakarı ilacı flm deme hakket oldu bu.

Kısacası, zeytinyagı sür,nadasa cekil,sonra kes biç
  • Öyle demeyin beyler,bu devirde karizma ancak kıllarla sağlanıyor..
    Örnek:Uzun saç,sakal,kirli sakal,top sakal,tiki sakal,v.s
    Neyse konuya dönelim,benm bi ev arkadaşında sakalalrında imalattan kaynaklanan hatalar vardı.(çok seyrekti)
    Sonrasında genellikle çerçilerde bulunuyomuşmuş,küçük bir kutuda badem yağı aldı,geçen sene fiyatıda 3-4 milyon bişeydi
    Tabi biz bunla paso,dalga geçer,makara malzemesi yapardık,ama bende inanamadım bikaç ay sonra bunda harbidende sakal belirginleşmesi başladı
    Bademyağını bir dene istersen

• sakal çıkar ya bazılarında tanık o lduğum var 20 22 yaında falanda çıkabilio ben 17 yaşındayım bendede sadece çenede var ya.ama ben zaten memnunum durumumdan

okul günleri zor oluyo git berbere falan bide tabii ben makineyle aldırıom.askere kadar daha çıkmaz inşallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: kebabkolik

Öyle demeyin beyler,bu devirde karizma ancak kıllarla sağlanıyor..
    Örnek:Uzun saç,sakal,kirli sakal,top sakal,tiki sakal,v.s
    Neyse konuya dönelim,benm bi ev arkadaşında sakalalrında imalattan kaynaklanan hatalar vardı.(çok seyrekti)
    Sonrasında genellikle çerçilerde bulunuyomuşmuş,küçük bir kutuda badem yağı aldı,geçen sene fiyatıda 3-4 milyon bişeydi
    Tabi biz bunla paso,dalga geçer,makara malzemesi yapardık,ama bende inanamadım bikaç ay sonra bunda harbidende sakal belirginleşmesi başladı
    Bademyağını bir dene istersen

herügn gece yatmadanmı sürüodu hocam bunu.....birkaç ayda çıkıo diosun bide badem yağınada başliim o zmn...

• sonucuda bize haberdar et
  • Kardeş hiç önemli değil..

Kıl'a rağbet olsaydı ayıya gün doğardı..

Sakal çıksın diye uğraşırsın sonraki yaşlarda sakalını kesmkekten gına gelir.. bıkarsın ama artık nafile...
    Bence az sakalın çıkması hatta hiç çıkmaması çok daha iyi..
    Çok kişiyi tanıyorum.. sabah traş oluyor öğlenleri 1 hafta sakalını kesmemiş gibi doılaşıyor..

Sakal dert kardeşim dert..
    Ben 2-3 günde bir sakal traşıoluyorum bana bile zor geliyor..

Bende sakal çeneme kadar çıkıyor, bıyık var bi de çenemde sakal çıkıyor..
    Çok memnunum çok..
  • arkadasım boswer ya ne yapacan sakalı boswer cıkmasın sonra traş olmaktan bıkıyorsun.bak ben 17 yasındayım haftada 3,4 kez traş oluyorum cok igrenc elımde olsa olmam ama okul işte yazın ne gusel olmuyordum kımse bıse demıyordu
  • quote:

Orjinalden alıntı: passat1905

arkadasım boswer ya ne yapacan sakalı boswer cıkmasın sonra traş olmaktan bıkıyorsun.bak ben 17 yasındayım haftada 3,4 kez traş oluyorum cok igrenc elımde olsa olmam ama okul işte yazın ne gusel olmuyordum kımse bıse demıyordu

senin işte zor.walla haftada 3-4 kez insan bıkar artık
  • hiç sorma arkadasım ya okuldakılerde sert hocalar 2 gun traş olmadan okula gıdınce hemen tutup bune dıyorlar onun ıcın 2 gune bı traş olmam gerekıyor hadı yaz gelsınde gene sakal uzatım yaaaa
  • bizim bi asistan abi var gözüne kadar sakalı var. bence acele etme,çıkmazsa da dert etme,erkekler arasında bunlar ölçüt kabul edilse de değildir. ararsın bu günlerini. bi dermatolog yardımcı olabilir.ha gitmem dersen badem yağı,sarımsak ya da jileti ayrı ayrı deneyebilirsin. sonuç alır mısın bilmem.
  • bizim okuldaki hocalarda dikat edio ama o kadar değil.bide bende az ve seyreek olduğu için hafatda bi kere traş oluyorum.zaten son senedeyim allahtan yoksa sabahın köründe uğraşmak gerçekten zor
  • walla 17 yaşındayım bıyık var çenede var faullerde var

geriside çıkacaktır zaten takma yaww

• sarimsak falan deneme ben denedim uzun bir sure bir ise yaramiyor gerci benim sorun cenem yanaklarim biyigimdaki killar arasinda yarim cm kadar bosluk olmasi, yani suratimdaki killar bir turlu birlesemiyor, her turlu jileti de vurdum o araya care olmuyor, yalniz ben okulda da duydum kizlardan su badem yagi muhabbetini dogruluk payi olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuhan Kılıç -- 7 Ekim 2006; 12:42:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: :ReSpavVn:

Kılda keramet olsa ; keçi , Abdurrahman Çelebi olurdu. Boşver kılı. Çıkmadığı daha iyi. Sonunu getiremezsin sonra

başına bela olur, hergün kesmeye uğraşacaksın ıvır zıvır keşke hiç çıkmasa

• Sakaldan iğreniyorum
  • Valla bende çenemin altında 2 1YTL büyüklüğünde olan yerde sakal çıkmıyor dahasın dudağımın sağ ve sol uç kesiminin birazcık aşağı kısmında çıkmıyo sakalım eğer bir tedaavisi varsa söyleyin....Uzaktan baya kirli sakal görünüyor....
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.