Şimdi Ara

sakal konusu.... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.945
Cevap
26
Favori
526.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: crackbaba

Valla bende çenemin altında 2 1YTL büyüklüğünde olan yerde sakal çıkmıyor dahasın dudağımın sağ ve sol uç kesiminin birazcık aşağı kısmında çıkmıyo sakalım eğer bir tedaavisi varsa söyleyin....Uzaktan baya kirli sakal görünüyor....

Alıntıları Göster
    VALA ABİ SANA DENEDİĞİM YONTEMİ SOLÜOM
    SARMISAĞI İNCE İNCE KIY ONDAN SONRA JELATİNİN İÇİNE KOY
    ÇEKİÇLE EZ SONRA O SU GİBİ OLUR ONU SÜR FAKAT BUNDAN ÖNCE JİLET VEYA USTURAYI(USTURA DAHA İİ OLUR BAŞKASI YAPSIN AMA)SÜR.İLK DÜZ SONRA TERS OLSUN
    SONRA ÇIKMASINI BEKLE OLMADI BADEM YAĞI DENE OLMADI ÇARE ARA

• quote:

Orijinalden alıntı: baycan87

quote:

Orjinalden alıntı: kebabkolik

Öyle demeyin beyler,bu devirde karizma ancak kıllarla sağlanıyor..
    Örnek:Uzun saç,sakal,kirli sakal,top sakal,tiki sakal,v.s
    Neyse konuya dönelim,benm bi ev arkadaşında sakalalrında imalattan kaynaklanan hatalar vardı.(çok seyrekti)
    Sonrasında genellikle çerçilerde bulunuyomuşmuş,küçük bir kutuda badem yağı aldı,geçen sene fiyatıda 3-4 milyon bişeydi
    Tabi biz bunla paso,dalga geçer,makara malzemesi yapardık,ama bende inanamadım bikaç ay sonra bunda harbidende sakal belirginleşmesi başladı
    Bademyağını bir dene istersen

herügn gece yatmadanmı sürüodu hocam bunu.....birkaç ayda çıkıo diosun bide badem yağınada başliim o zmn...

Alıntıları Göster
    Aynen!
    Ama diğer önemli olan bir hususta şu,jillette'nin 3 başlıklı(hani beckhamın resminin oldugu)makinadan kullanıyordu.Sonucu bizede bildirirsin bir ara
    quote:

Orjinalden alıntı: baycan87

quote:

Orjinalden alıntı: kebabkolik

Öyle demeyin beyler,bu devirde karizma ancak kıllarla sağlanıyor..
    Örnek:Uzun saç,sakal,kirli sakal,top sakal,tiki sakal,v.s
    Neyse konuya dönelim,benm bi ev arkadaşında sakalalrında imalattan kaynaklanan hatalar vardı.(çok seyrekti)
    Sonrasında genellikle çerçilerde bulunuyomuşmuş,küçük bir kutuda badem yağı aldı,geçen sene fiyatıda 3-4 milyon bişeydi
    Tabi biz bunla paso,dalga geçer,makara malzemesi yapardık,ama bende inanamadım bikaç ay sonra bunda harbidende sakal belirginleşmesi başladı
    Bademyağını bir dene istersen

herügn gece yatmadanmı sürüodu hocam bunu.....birkaç ayda çıkıo diosun bide badem yağınada başliim o zmn...

• quote:

Orijinalden alıntı: McLanE

quote:

Orjinalden alıntı: champione

herkes işin geyiğinde adam gibi cevap veren 2-3 kişi olmuş 1ide kız, utanın yaw

arkadaş yardım istemiş

hepimiz ediyoruz zaten beklesin çıkar elbet genlikte köselik varsa bilemeyiz

Alıntıları Göster
    16 yaşındayım top sakal çıkıyo ancak sakal ektirin bence :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih

16 yaşındayım top sakal çıkıyo ancak sakal ektirin bence :D

Alıntıları Göster
    Ne durumda sakallarınız
  • quote:

quote:

arkadaş yardım istemiş

Alıntıları Göster
    benim sorum şu sakal nasıl gürleşir? badem yağından başka. badem yağını yarın deniyim bi.

• ya kardeşlerim bu dik çıkan sakalları düzeltme imkanımız yokmu ya her traşdan sonra etraf kan gölü nası düzeltcez bunları yafs düz alınmıyor sakallarım bi çaree lütfen
  • başına bela mı almaya çalışıyon traş ol dur ondan sonra bizde çıkıyoda ne oluyo canım sıkıldı şimdi uzatıyorum bakalım önce kim kes dicek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guvenkab

başına bela mı almaya çalışıyon traş ol dur ondan sonra bizde çıkıyoda ne oluyo canım sıkıldı şimdi uzatıyorum bakalım önce kim kes dicek.
    hehe benim yaş 16 baya çıkıyo 1 hafta kesmeyince feci oluyo

sakal kimine yakışır kimine yakışmaz jilet sürdükden sonra mıdır bilemem ama herkes özellikle bi kız arkdaşım sakallı resmimin bana daha çok yakıştığını söylemişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birahalasoguk -- 19 Aralık 2006; 22:04:35 >
  • quote:

quote:

arkadaş yardım istemiş

Alıntıları Göster
    ÇIKMASIN BOŞVER BAŞINA BELA OLUYO HER GÜN KES KES PSİKOPATA BAĞLARSIN BELA Bİ ŞEY KİBRİTLE KÖKLERİNİ YAKMAYI DÜŞÜNÜYORUM

• quote:

Orijinalden alıntı: birahalasoguk

hehe benim yaş 16 baya çıkıyo 1 hafta kesmeyince feci oluyo

sakal kimine yakışır kimine yakışmaz jilet sürdükden sonra mıdır bilemem ama herkes özellikle bi kız arkdaşım sakallı resmimin bana daha çok yakıştığını söylemişti.

Alıntıları Göster
    pfffffff nefret ediom sakaldan lise 1 deyiz 3 günde 1 traş bi de traş makinesiyle oluyorum yakıyor
    ben naaptım böle sakal çıkıor hiç de yakışmıyo harbi televizyonda çıkan tecavüzcülere benziyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: serious_captain

pfffffff nefret ediom sakaldan lise 1 deyiz 3 günde 1 traş bi de traş makinesiyle oluyorum yakıyor
    ben naaptım böle sakal çıkıor hiç de yakışmıyo harbi televizyonda çıkan tecavüzcülere benziyorum

Alıntıları Göster
    akşam akşam hiç güleceğim yoktu ya..

• quote:

Orijinalden alıntı: PHaLaNX.

akşam akşam hiç güleceğim yoktu ya..

Alıntıları Göster
    Bak cevabı yazıyorum. Aynı sorun bende de vardı. Once doktora gittim. Hormon testini bir guzel yaptır. Bevliyeci hekim sagını solunu kontrol etsin. Hersey normal , mal saglam derse hemen berbere git. Oyle evde kendinin tras olmasıyla olmuyor. Berbere diyecen ki bi guzel ters-duz usturayla al. Ben her gittigimde iki, uc defa aldırıyordum berbere. Her gitmemde gozukmeyen tuyler gorunmeye basladı, sonra gorunenler guclendi. Bi kac ay sonra ilerleme olması lazım. Berbere falan rezil olmayı dusunme. Sonra adamda diyor kazıya kazıya cıkarttık.

• quote:

quote:

arkadaş yardım istemiş

Alıntıları Göster
    1 sene öncesine kadar köse olduğumu sanıyordum. Şimdi bi fışkırdı aman yarabbi
    Bence dert etme sinekkaydı dolaş zamanı gelince seninde olur sakalın
    Sinekkaydı dolaşınca çok belli olmuyor. Birde benim asıl sorunun çok yavaş çıkıyor olması seyreklik nadirdi ama çok yavaş çıkıyordu 1 ay traş olmasam 1.5cm oluyordu şimdi normal ve bıkkınlık vericek düzeyde. Yaş 19, 14 ekim 87 liyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: L.J

1 sene öncesine kadar köse olduğumu sanıyordum. Şimdi bi fışkırdı aman yarabbi
    Bence dert etme sinekkaydı dolaş zamanı gelince seninde olur sakalın
    Sinekkaydı dolaşınca çok belli olmuyor. Birde benim asıl sorunun çok yavaş çıkıyor olması seyreklik nadirdi ama çok yavaş çıkıyordu 1 ay traş olmasam 1.5cm oluyordu şimdi normal ve bıkkınlık vericek düzeyde. Yaş 19, 14 ekim 87 liyim.

Alıntıları Göster
    ben bıktım sakallarımdan

aptal gibi çıkmasını isterdim çıkınca da çıkmasaydı diyorum

en iyisi askere kadar hiç uğraşmayın.askerde derdiniz olmasın hiç.

şimdi gaffur gibi sakalım var deli ediyor beni

işin yoksa paso traş ol

• quote:

quote:

arkadaş yardım istemiş

Alıntıları Göster
    Beyler 20 yasındayım. Üniversiteye gidiyorum. Sadece cenemde var sakal..Gerisi pürüzsüz..Sakalı çıkmayan arkadaşlar bilirler, insan kendini dışlanmış hissediyo yaw köse köse gezince.. Allaha şükür sözümün dinlenmemesi gibi bi sorunm yok ama sakal da ayrı bi karizma yani..Hiç de aman çıkmasın falan filan demeyin.. Bu tersten alma ve badem yagıını deniycem..

• quote:

quote:

arkadaş yardım istemiş

Alıntıları Göster
    daha ne istiyosun

• quote:

Orijinalden alıntı: YANKILAR

daha ne istiyosun

Alıntıları Göster
    aynı dertden yakınıyoruz arkadaş... çoğunluk boşver çıkmasın bide onlamı uğraşcan falan demiş ama harbiden etkiliyor adamı... varmı bunun kesin bi çözümü ???

• quote:

quote:

arkadaş yardım istemiş

Alıntıları Göster
    Kafaya takmazsan çıkar

• quote:

Orijinalden alıntı: fuzbing

Kafaya takmazsan çıkar

Alıntıları Göster
    ben az var ama ben memnunum yaş 17
  • quote:

quote:

arkadaş yardım istemiş

Alıntıları Göster
    askerde rahat edersin işte

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.