benim faullerim belli belirsizdi liseye giderken tabi sakal yoktu faullere sürmüştüm biraz sarımsağı ezip,sonra fauller gürleşmişti tabi o zamanlar sakal derdim yoktu şimdi sarımsağa gerek duymadan çıktı..
NOT:Sarımsak yakıcıdır..Suratın cayır cayır yanar.Ama korkma her nimetin bir külfeti vardır.. NOT 2 :Sarımsağı sürdükten sonra elini güzel yıka ki başka yerlerinde yanmasın
quote:
Orijinalden alıntı: ::kelebek::
valla hocam bende de aynı sorun var, yaş 20.. doktora gidecem artık testesteron mu veriyo ne veriyosa versin..
kimse çııp da, öyle daha iyi, biz çok uğraşıyoz sakal belasıyla demesin, çıkmaması daha kötü çünkü.. psikolojiyi çok bozuyor..
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ::kelebek::
valla hocam bende de aynı sorun var, yaş 20.. doktora gidecem artık testesteron mu veriyo ne veriyosa versin..
kimse çııp da, öyle daha iyi, biz çok uğraşıyoz sakal belasıyla demesin, çıkmaması daha kötü çünkü.. psikolojiyi çok bozuyor..
benim arkadaş var 23 yaşında..onda da çıkmıyor.. evet doktora gitmen oldukça mantıkla..ama psikolji bozma..
quote:
Orijinalden alıntı: danazor1
yaw badem yağı diyorlardı... deneyen var mı
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: danazor1
yaw badem yağı diyorlardı... deneyen var mı
kafadan sıkış onlar..
quote:
Orijinalden alıntı: McLanE
quote:
Orjinalden alıntı: champione
herkes işin geyiğinde adam gibi cevap veren 2-3 kişi olmuş 1ide kız, utanın yaw
arkadaş yardım istemiş
hepimiz ediyoruz zaten beklesin çıkar elbet genlikte köselik varsa bilemeyiz
Alıntıları Göster
Keşke çıkmasa yaa bendede yok yaş 17 oldu olucak hala yok tüy tüy çıkmasında uğraşamam ben afedersiniz kol altı kıllarımı almayı bile istemeyerek mecbureyetten yapıyorum.. Çok kıl bi iş.. sakal çıksada sadece çenemde bırakırım o kadar.. Bıyık mıyıkta az salla hiç çıkmasın daha iyi ama illa istiyosan o berber işini bi düşün
quote:
Orijinalden alıntı: DarkMourning
Keşke çıkmasa yaa bendede yok yaş 17 oldu olucak hala yok tüy tüy çıkmasında uğraşamam ben afedersiniz kol altı kıllarımı almayı bile istemeyerek mecbureyetten yapıyorum.. Çok kıl bi iş.. sakal çıksada sadece çenemde bırakırım o kadar.. Bıyık mıyıkta az salla hiç çıkmasın daha iyi ama illa istiyosan o berber işini bi düşün
Alıntıları Göster
Bende de sakal var ama tıraş olduktan bir süre sonra tekrar çıkmaya başlayınca canımı çok yakıyorlar.Bazen elime jileti alıp yüzümü parçalayasım geliyor bu acı yüzünden.Sürekli dişimi sıkıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Saltuk
Bende de sakal var ama tıraş olduktan bir süre sonra tekrar çıkmaya başlayınca canımı çok yakıyorlar.Bazen elime jileti alıp yüzümü parçalayasım geliyor bu acı yüzünden.Sürekli dişimi sıkıyorum.
Alıntıları Göster
bende de çenede azcık çıkmaya başladı. fauller var çok az onun dışında yok. üni ye başladık cücük gibi kalıoz milletin içinde ya
quote:
Orijinalden alıntı: acheron
bende de çenede azcık çıkmaya başladı. fauller var çok az onun dışında yok. üni ye başladık cücük gibi kalıoz milletin içinde ya
Alıntıları Göster
milletin derdine bakın ya. ben devamlı traş olmaktan bıktım yüzüm acıyor. bırakın çıkmasın daha iyi ileride bıkacaksınız nede olsa. tadını çıkartın bu günlerin
quote:
Orijinalden alıntı: Timu®
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
way be konumu hortlattınız....
walalhi ben berberle anlaştım usturayla aldırıorum bunu denicem...
quote:
Orijinalden alıntı: baycan87
way be konumu hortlattınız....
walalhi ben berberle anlaştım usturayla aldırıorum bunu denicem...
Alıntıları Göster
ALL ALL pişman olunca kafanı vuracak taşlar değil kayalar arıyacaksın
quote:
Orijinalden alıntı: TIGERSHARK
ALL ALL pişman olunca kafanı vuracak taşlar değil kayalar arıyacaksın
Alıntıları Göster
ya bu asker muhabbeti nedir yahu noluyor bu askerde? benim yaş 17 bilmiyorum da...
quote:
Orijinalden alıntı: McLanE
quote:
Orjinalden alıntı: champione
herkes işin geyiğinde adam gibi cevap veren 2-3 kişi olmuş 1ide kız, utanın yaw
arkadaş yardım istemiş
hepimiz ediyoruz zaten beklesin çıkar elbet genlikte köselik varsa bilemeyiz
Alıntıları Göster
bence sen bu işi asker sonrasına ertele askerde rahat edersin
quote:
Orijinalden alıntı: Russian
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Russian
16 yaşındayım köpek gibi sakal var uzayınca çeçen militanlar gibi oluyo şans işi bea üzülme
Köpek gibi ha
quote:
Orijinalden alıntı: Rechtsanwalt
bence sen bu işi asker sonrasına ertele askerde rahat edersin
Alıntıları Göster
siz bi ozel sirkete girin calisinda gorurum sizi
Hele işiniz otelde ve resepsiyonistseniz.. Nerde ulen universite gunlerim makineyle almalar.
sabah kalk traş ol ulen 5 dakika uyuyayım fazladan onun yerine yaaa
quote:
Orijinalden alıntı: _KurT_
benim faullerim belli belirsizdi liseye giderken tabi sakal yoktu faullere sürmüştüm biraz sarımsağı ezip,sonra fauller gürleşmişti tabi o zamanlar sakal derdim yoktu şimdi sarımsağa gerek duymadan çıktı..
NOT:Sarımsak yakıcıdır..Suratın cayır cayır yanar.Ama korkma her nimetin bir külfeti vardır.. NOT 2 :Sarımsağı sürdükten sonra elini güzel yıka ki başka yerlerinde yanmasın
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: _KurT_
Arkadaşlardan bir tanesi denemişti bunu (genel geçer bir kural olduğunu söyleyemeyeceğim ama) normalde çıkan sakal da azaldı çocukta.Denemenizi tavsiye etmiyorum bu açıdan,en azından canlı şahit olduğum bir ters tepme hadisesi varken.
quote:
Orijinalden alıntı: Russian
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Russian
16 yaşındayım köpek gibi sakal var uzayınca çeçen militanlar gibi oluyo şans işi bea üzülme
+1
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-5CD1888D5
quote:
Orjinalden alıntı: _KurT_
Arkadaşlardan bir tanesi denemişti bunu (genel geçer bir kural olduğunu söyleyemeyeceğim ama) normalde çıkan sakal da azaldı çocukta.Denemenizi tavsiye etmiyorum bu açıdan,en azından canlı şahit olduğum bir ters tepme hadisesi varken.
Alıntıları Göster
bazılarına sakal çok yakışıyor
ben 15 yaşındayım çenemde nerdeyse full çıktı boğazımda fln ama yanaklarımda şimdi şimdi çıkmya başlıyor jilet sürdükçe çıkıyor. bana sakal yakışıyor kaymak gibi pek ii olmuyrum.
quote:
Orijinalden alıntı: athlon_xp
bazılarına sakal çok yakışıyor
ben 15 yaşındayım çenemde nerdeyse full çıktı boğazımda fln ama yanaklarımda şimdi şimdi çıkmya başlıyor jilet sürdükçe çıkıyor. bana sakal yakışıyor kaymak gibi pek ii olmuyrum.
Alıntıları Göster
ulwn biz de 21 i, devirdik geçen gün..sadece çenede var sakal..yanlarda 0 tüy
şimdi 2 günde bir ters jilet vuruyorum bakalım ne olacak...
bi de badem yağı demiş arkadaşlar..nereden bulunur bu??? bi de onu denesek jiletten sonra falan