Şimdi Ara

sakal konusu.... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.945
Cevap
26
Favori
526.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: baycan87

hacked by zogel neyaw.... biri hesabımımı hackledi noldu..

Alıntıları Göster
    olur mu bea öyle şey
  • quote:

Orijinalden alıntı: danazor1

olur mu bea öyle şey

Alıntıları Göster
    herkes sahip olamadığına üzülüyo bu nasıl işse... :))

sakalı olmayan sakal ister.. sakalı olan halinden şikayetçi.. (ben hariç )
  • quote:

arkadaşlar sarımsak dedinizde sarımsak cilde sürülünce acaip yakıo...hele birde sivilce warsa...sarımsak olayı yaş...artık badem yağını denicem....

Alıntıları Göster
    köse olabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: missioncomplete

köse olabilirsin

Alıntıları Göster
    benim faullerim belli belirsizdi liseye giderken tabi sakal yoktu faullere sürmüştüm biraz sarımsağı ezip,sonra fauller gürleşmişti tabi o zamanlar sakal derdim yoktu şimdi sarımsağa gerek duymadan çıktı..

NOT:Sarımsak yakıcıdır..Suratın cayır cayır yanar.Ama korkma her nimetin bir külfeti vardır..
    NOT 2 :Sarımsağı sürdükten sonra elini güzel yıka ki başka yerlerinde yanmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: ::kelebek::

valla hocam bende de aynı sorun var, yaş 20.. doktora gidecem artık testesteron mu veriyo ne veriyosa versin..

kimse çııp da, öyle daha iyi, biz çok uğraşıyoz sakal belasıyla demesin, çıkmaması daha kötü çünkü.. psikolojiyi çok bozuyor..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ::kelebek::

valla hocam bende de aynı sorun var, yaş 20.. doktora gidecem artık testesteron mu veriyo ne veriyosa versin..

kimse çııp da, öyle daha iyi, biz çok uğraşıyoz sakal belasıyla demesin, çıkmaması daha kötü çünkü.. psikolojiyi çok bozuyor..

benim arkadaş var 23 yaşında..onda da çıkmıyor..
    evet doktora gitmen oldukça mantıkla..ama psikolji bozma..

• quote:

Orijinalden alıntı: danazor1

yaw badem yağı diyorlardı... deneyen var mı

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: danazor1

yaw badem yağı diyorlardı... deneyen var mı

kafadan sıkış onlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: McLanE

quote:

Orjinalden alıntı: champione

herkes işin geyiğinde adam gibi cevap veren 2-3 kişi olmuş 1ide kız, utanın yaw

arkadaş yardım istemiş

hepimiz ediyoruz zaten beklesin çıkar elbet genlikte köselik varsa bilemeyiz

Alıntıları Göster
    Keşke çıkmasa yaa bendede yok yaş 17 oldu olucak hala yok tüy tüy çıkmasında uğraşamam ben afedersiniz kol altı kıllarımı almayı bile istemeyerek mecbureyetten yapıyorum.. Çok kıl bi iş.. sakal çıksada sadece çenemde bırakırım o kadar.. Bıyık mıyıkta az salla hiç çıkmasın daha iyi ama illa istiyosan o berber işini bi düşün

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkMourning

Keşke çıkmasa yaa bendede yok yaş 17 oldu olucak hala yok tüy tüy çıkmasında uğraşamam ben afedersiniz kol altı kıllarımı almayı bile istemeyerek mecbureyetten yapıyorum.. Çok kıl bi iş.. sakal çıksada sadece çenemde bırakırım o kadar.. Bıyık mıyıkta az salla hiç çıkmasın daha iyi ama illa istiyosan o berber işini bi düşün

Alıntıları Göster
    Bende de sakal var ama tıraş olduktan bir süre sonra tekrar çıkmaya başlayınca canımı çok yakıyorlar.Bazen elime jileti alıp yüzümü parçalayasım geliyor bu acı yüzünden.Sürekli dişimi sıkıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Saltuk

Bende de sakal var ama tıraş olduktan bir süre sonra tekrar çıkmaya başlayınca canımı çok yakıyorlar.Bazen elime jileti alıp yüzümü parçalayasım geliyor bu acı yüzünden.Sürekli dişimi sıkıyorum.

Alıntıları Göster
    bende de çenede azcık çıkmaya başladı. fauller var çok az onun dışında yok. üni ye başladık cücük gibi kalıoz milletin içinde ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: acheron

bende de çenede azcık çıkmaya başladı. fauller var çok az onun dışında yok. üni ye başladık cücük gibi kalıoz milletin içinde ya

Alıntıları Göster
    milletin derdine bakın ya. ben devamlı traş olmaktan bıktım yüzüm acıyor. bırakın çıkmasın daha iyi ileride bıkacaksınız nede olsa. tadını çıkartın bu günlerin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Timu®

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    way be konumu hortlattınız....

walalhi ben berberle anlaştım usturayla aldırıorum bunu denicem...
  • quote:

way be konumu hortlattınız....

walalhi ben berberle anlaştım usturayla aldırıorum bunu denicem...

Alıntıları Göster
    ALL ALL pişman olunca kafanı vuracak taşlar değil kayalar arıyacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIGERSHARK

ALL ALL pişman olunca kafanı vuracak taşlar değil kayalar arıyacaksın

Alıntıları Göster
    ya bu asker muhabbeti nedir yahu
    noluyor bu askerde?
    benim yaş 17 bilmiyorum da...
  • quote:

Orijinalden alıntı: McLanE

quote:

Orjinalden alıntı: champione

herkes işin geyiğinde adam gibi cevap veren 2-3 kişi olmuş 1ide kız, utanın yaw

arkadaş yardım istemiş

hepimiz ediyoruz zaten beklesin çıkar elbet genlikte köselik varsa bilemeyiz

Alıntıları Göster
    bence sen bu işi asker sonrasına ertele
    askerde rahat edersin

• quote:

Orijinalden alıntı: Russian

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Russian

16 yaşındayım köpek gibi sakal var uzayınca çeçen militanlar gibi oluyo şans işi bea üzülme

Köpek gibi ha

• quote:

Orijinalden alıntı: Rechtsanwalt

bence sen bu işi asker sonrasına ertele
    askerde rahat edersin

Alıntıları Göster
    siz bi ozel sirkete girin calisinda gorurum sizi

Hele işiniz otelde ve resepsiyonistseniz.. Nerde ulen universite gunlerim makineyle almalar.

sabah kalk traş ol ulen 5 dakika uyuyayım fazladan onun yerine yaaa

• quote:

Orijinalden alıntı: _KurT_

benim faullerim belli belirsizdi liseye giderken tabi sakal yoktu faullere sürmüştüm biraz sarımsağı ezip,sonra fauller gürleşmişti tabi o zamanlar sakal derdim yoktu şimdi sarımsağa gerek duymadan çıktı..

NOT:Sarımsak yakıcıdır..Suratın cayır cayır yanar.Ama korkma her nimetin bir külfeti vardır..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: _KurT_

Arkadaşlardan bir tanesi denemişti bunu (genel geçer bir kural olduğunu söyleyemeyeceğim ama) normalde çıkan sakal da azaldı çocukta.Denemenizi tavsiye etmiyorum bu açıdan,en azından canlı şahit olduğum bir ters tepme hadisesi varken.

• quote:

Orijinalden alıntı: Russian

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Russian

16 yaşındayım köpek gibi sakal var uzayınca çeçen militanlar gibi oluyo şans işi bea üzülme

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5CD1888D5

quote:

Orjinalden alıntı: _KurT_

Arkadaşlardan bir tanesi denemişti bunu (genel geçer bir kural olduğunu söyleyemeyeceğim ama) normalde çıkan sakal da azaldı çocukta.Denemenizi tavsiye etmiyorum bu açıdan,en azından canlı şahit olduğum bir ters tepme hadisesi varken.

Alıntıları Göster
    bazılarına sakal çok yakışıyor

ben 15 yaşındayım çenemde nerdeyse full çıktı boğazımda fln ama yanaklarımda şimdi şimdi çıkmya başlıyor jilet sürdükçe çıkıyor. bana sakal yakışıyor kaymak gibi pek ii olmuyrum.

• quote:

Orijinalden alıntı: athlon_xp

bazılarına sakal çok yakışıyor

ben 15 yaşındayım çenemde nerdeyse full çıktı boğazımda fln ama yanaklarımda şimdi şimdi çıkmya başlıyor jilet sürdükçe çıkıyor. bana sakal yakışıyor kaymak gibi pek ii olmuyrum.

Alıntıları Göster
    ulwn biz de 21 i, devirdik geçen gün..sadece çenede var sakal..yanlarda 0 tüy

şimdi 2 günde bir ters jilet vuruyorum bakalım ne olacak...

bi de badem yağı demiş arkadaşlar..nereden bulunur bu??? bi de onu denesek jiletten sonra falan

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.