Şimdi Ara

sakal konusu.... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.945
Cevap
26
Favori
526.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Emir Hattab

fazla takma.

bende var, 2-3 günde bir traş oluyorum bazende dinlendirip 2-3 hafta kesmiyorum, gerçi halimden şikayetçide değilim

Alıntıları Göster
    Olm sakalda keramet olsa ben göğe erirdim 2 senedir sakal var yemin ederim karını göremedim üzerine bide hocalardan azar yiyoz ne ..ok var bu sakalda bende anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: baycan87

arkadaşlar sarımsak dedinizde sarımsak cilde sürülünce acaip yakıo...hele birde sivilce warsa...sarımsak olayı yaş...artık badem yağını denicem....

Alıntıları Göster
    Bendede az çıkıyodu.
    Berbere gidince usturayla aldırdım. Çıkmaya başladı yani

Ama şöle bi gariplik war: Çenemin altında çıkıyo fakat.TAm ortalarında bayaa az çıkıyo.
    YAnlarda falan war ama ortada niee çıkmıyo lanettt

• quote:

Orijinalden alıntı: metintekin

Bendede az çıkıyodu.
    Berbere gidince usturayla aldırdım. Çıkmaya başladı yani

Ama şöle bi gariplik war: Çenemin altında çıkıyo fakat.TAm ortalarında bayaa az çıkıyo.
    YAnlarda falan war ama ortada niee çıkmıyo lanettt

Alıntıları Göster
    acıtmaz sakallarım

• quote:

Orijinalden alıntı: ilovetechno

acıtmaz sakallarım

Alıntıları Göster
    sakal iyidir yaw askerde zorluk çıkaracak biliyorum ama her hafta sakala değişik bi stil verebilmek de keyifli bişi yani

edit: Bi arkadaşım sarımsak sürmüştü suratına o yapmıştı sen yapma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.Barkley -- 18 Eylül 2006; 13:41:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Joker

Bu mesaj silindi.
    Walla bende orta sondan beri var. Şu anda lise 2 ye gidiyorum ve bu yaz top sakallı olarak geçirdim. Sakalın okul zamanı başıma bela oluyo ama yazın şekil verince acayip karizma oluyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavkar@fb

bende de yok ama sorun olmuyo.eğer çevrendekiler sakalsız erkek,erkek değildir gibi saçma laflar söylüyosa hiç aldırma.iki tane kılla erkek olunmaz.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: yavkar@fb

bende de yok ama sorun olmuyo.eğer çevrendekiler sakalsız erkek,erkek değildir gibi saçma laflar söylüyosa hiç aldırma.iki tane kılla erkek olunmaz.

bu iki oldu bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: KooSeo

quote:

bu iki oldu bakalım

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: KooSeo

quote:

bu iki oldu bakalım

la böyle esrarengiz mesajlar yazma nolduğunu anlamıyom.birincisi neydi?ikincisi ne oldu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkchild

delteo nun dediğini yapma ..!!

ustura vurdurursan hanzo gibi sakalın çıkar söliyim.. hele bide tersten vurursa .. sakalların aşağı değil... dik çıkmaya başlar ki o zaman da kabasakal dan farkın kalmazz

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

delteo nun dediğini yapma ..!!

ustura vurdurursan hanzo gibi sakalın çıkar söliyim.. hele bide tersten vurursa .. sakalların aşağı değil... dik çıkmaya başlar ki o zaman da kabasakal dan farkın kalmazz

Ya bu ters çıkan sakalları düzeltme şansımız yok mu??

• quote:

Orijinalden alıntı: yavkar@fb

Alıntıları Göster
    quote:

haklı arkadaş.. hele kız milleti için sakal çıkarrtmaya uğraşıp da değernini yitirme maymun olma bence..

sakallar çıkar bi bakarsın sonra etrafta kızlar ""ay biz baby face erkeklere bayılıyoruz "" der.. sonra sen kafayı yersin.. daha doğrusu kızlar yedirtir adama kafayı..

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkchild

quote:

haklı arkadaş.. hele kız milleti için sakal çıkarrtmaya uğraşıp da değernini yitirme maymun olma bence..

sakallar çıkar bi bakarsın sonra etrafta kızlar ""ay biz baby face erkeklere bayılıyoruz "" der.. sonra sen kafayı yersin.. daha doğrusu kızlar yedirtir adama kafayı..

Alıntıları Göster
    adamın hesap hacklenmışula çık lan hesaptan

• quote:

Orijinalden alıntı: onlyone

adamın hesap hacklenmışula çık lan hesaptan

Alıntıları Göster
    herkes işin geyiğinde adam gibi cevap veren 2-3 kişi olmuş 1ide kız, utanın yaw

arkadaş yardım istemiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: -mkg

arkadaş yardım istemiş

Alıntıları Göster
    hergun tras bicagi ile tersten vu bagdem yagi sur bol bol ondan sonra cikmasinda goruimm
  • quote:

Orijinalden alıntı: -mkg

arkadaş yardım istemiş

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: champione

arkadaş yardım istemiş

hepimiz ediyoruz zaten beklesin çıkar elbet genlikte köselik varsa bilemeyiz

• quote:

arkadaşlar sarımsak dedinizde sarımsak cilde sürülünce acaip yakıo...hele birde sivilce warsa...sarımsak olayı yaş...artık badem yağını denicem....

Alıntıları Göster
    bizim bi arkdaş vardı onunda sakalı çıkmıyodu milli oldu çıktı derlerse sakına inanma birden aklıma geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: McLanE

quote:

Orjinalden alıntı: champione

arkadaş yardım istemiş

hepimiz ediyoruz zaten beklesin çıkar elbet genlikte köselik varsa bilemeyiz

Alıntıları Göster
    bende çok ama sarı olduğu için belli olmuyo kahretsin çokta umrumdaydı, her hafta başıma bela şu traş olayı

• quote:

Alıntıları Göster
    Kılda keramet olsa ; keçi , Abdurrahman Çelebi olurdu. Boşver kılı. Çıkmadığı daha iyi. Sonunu getiremezsin sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: Eric Cartman.

Kılda keramet olsa ; keçi , Abdurrahman Çelebi olurdu. Boşver kılı. Çıkmadığı daha iyi. Sonunu getiremezsin sonra

Alıntıları Göster
    Hacked by Zogel ne yaw Zogel diyince aklıma zoeken geldi tırstım başlığa girerken

• quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

Hacked by Zogel ne yaw Zogel diyince aklıma zoeken geldi tırstım başlığa girerken

Alıntıları Göster
    SAKALLILARIN %70 İ ŞİKAYETCİ""tras olmaktan bıktık""

photoshopta kendine sakal yap.sakallı ve sakalsız resimlerini yanyana koy,İNCELE

• quote:

Alıntıları Göster
    kaymak gibi olmaktan iyisimi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: twin_

kaymak gibi olmaktan iyisimi var

Alıntıları Göster
    hacked by zogel neyaw.... biri hesabımımı hackledi noldu..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.