Şimdi Ara

sakal konusu.... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.945
Cevap
26
Favori
526.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yaniyorsunfuatabi

quote:

Orjinalden alıntı: asean20

sakal ektir

Alıntıları Göster
    ya sakalı falan boşver bak çıkarsa zırt bırt traş olmak zorunda kalırsın lanet edersin o zaman... bende sakal var ama dedemin ototmatik aletlerle kısaltıyorum sürekli ve ttraş etmiyorum geçen yazdan beri..

bence sen baby face şekilde dolaş gitsin.. eninde sonunda çıkıcak bu sakal.. zaten o zaman istemediğin kadar sakalın olcak...

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkchild

ya sakalı falan boşver bak çıkarsa zırt bırt traş olmak zorunda kalırsın lanet edersin o zaman... bende sakal var ama dedemin ototmatik aletlerle kısaltıyorum sürekli ve ttraş etmiyorum geçen yazdan beri..

bence sen baby face şekilde dolaş gitsin.. eninde sonunda çıkıcak bu sakal.. zaten o zaman istemediğin kadar sakalın olcak...

Alıntıları Göster
    Bırakın bu kıldan yünden muhabbetleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pcbuilder

Bırakın bu kıldan yünden muhabbetleri.

Alıntıları Göster
    bendede hiç çıkmıyor yüzüm bomboş full kılsızım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sjsero

bendede hiç çıkmıyor yüzüm bomboş full kılsızım

Alıntıları Göster
    kılda keramet olsaydı **çınızda kıl çıkmazdı... boşverin yanii

• quote:

kılda keramet olsaydı **çınızda kıl çıkmazdı... boşverin yanii

Alıntıları Göster
    Adam gibi cevap veren olmamış,neyse ben de ilk olurum:

Kalk bir berbere git.Berberdeki elemanlardan birini kafala,'yahu geldik 19 yaşına sakal çıkmadı hala' falan diyerek.Adamla anlaş,haftada 1-2 defa ustura vursun sana.Sen de her gittiğinde adama bir miktar para ver(az miktar tabi,1-2 ytl yeter)ki o da hoşnut olsun.

Önemli nokta -ki berber bunu zaten bilmektedir- sakallarını tersten alması,yani usturayı ters vurması.Ters vurunca zaten sen de anlayacaksın farkı.Tam köklerine kadar alıyor ters ustura ve bu da köklerin sıklaşmasını sağlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5CD1888D5 -- 14 Mart 2007; 22:06:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5CD1888D5

Adam gibi cevap veren olmamış,neyse ben de ilk olurum:

Kalk bir berbere git.Berberdeki elemanlardan birini kafala,'yahu geldik 19 yaşına sakal çıkmadı hala' falan diyerek.Adamla anlaş,haftada 1-2 defa ustura vursun sana.Sen de her gittiğinde adama bir miktar para ver(az miktar tabi,1-2 ytl yeter)ki o da hoşnut olsun.

Önemli nokta -ki berber bunu zaten bilmektedir- sakallarını tersten alması,yani usturayı ters vurması.Ters vurunca zaten sen de anlayacaksın farkı.Tam köklerine kadar alıyor ters ustura ve bu da köklerin sıklaşmasını sağlıyor.

Alıntıları Göster
    delteo nun dediğini yapma ..!!

ustura vurdurursan hanzo gibi sakalın çıkar söliyim.. hele bide tersten vurursa .. sakalların aşağı değil... dik çıkmaya başlar ki o zaman da kabasakal dan farkın kalmazz

• quote:

ustura vurdurursan hanzo gibi sakalın çıkar söliyim.. hele bide tersten vurursa .. sakalların aşağı değil... dik çıkmaya başlar ki o zaman da kabasakal dan farkın kalmazz

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

Ustam yine sen bilirsin ama önyargılara dayanarak konuşma bence.Sen bunu yaptın mı,yapan birini gördün mü,ne yaptığını sordun mu?

Ben de ölümüne ters vursun demiyorum adama,3-4 defa ters vurup kökleri belirginleştirmesi yeterli,kökler sıklaşmayınca adamda küme küme sakal çıkmasını mı bekliyorsun?

Sakalın dik uzaması ise cidden süper bir fantazi,öyle bir şey hayatında gördün mü?Gördüysen bir resmini çek de atıver bana çok merak ettim.

• quote:

Alıntıları Göster
    @baycan87
    sen bana pm'den mail adresini yolla.. ben 1.5 hafta sonra dermatoloğa gideceğim.. yeni birşeyler olursa sana haber veririm.. olmazsa da berber çıraklarına para dağıtçaz artık..

• yanaklar ve çene dahil sakalım çıkmıyo diyosun, bi de diğer kısımlarda sorun yok diyosun,, yanaklar ve çeneyi çıkarırsan sakalın çıktığı neresi var ki zaten..omurilik soğanında mı? ..

quote:

Orjinalden alıntı: baycan87

arkadaşlar ben 19 yaşıma geldim hala bıyıklarım dışında yüzümde sakal çıkmıor.....(yanaklar , ve çene dahil), diğer kısımlarda sorun yok sizce sakal çıkması için ne yapabilirim....

doktora git felan demeyin, .....böle daha kalıcı çözümler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doory -- 18 Eylül 2006; 1:59:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Doory

yanaklar ve çene dahil sakalım çıkmıyo diyosun, bi de diğer kısımlarda sorun yok diyosun,, yanaklar ve çeneyi çıkarırsan sakalın çıktığı neresi var ki zaten..omurilik soğanında mı? ..

quote:

Orjinalden alıntı: baycan87

arkadaşlar ben 19 yaşıma geldim hala bıyıklarım dışında yüzümde sakal çıkmıor.....(yanaklar , ve çene dahil), diğer kısımlarda sorun yok sizce sakal çıkması için ne yapabilirim....

doktora git felan demeyin, .....böle daha kalıcı çözümler...
    sakalı çıkmayanlar fazla elleşmesin bence.. ciddiyim..

ayrıca sakalınız olsa da kimse sizi dinlemiyo söliyim

• quote:

sakalı çıkmayanlar fazla elleşmesin bence.. ciddiyim..

ayrıca sakalınız olsa da kimse sizi dinlemiyo söliyim

Alıntıları Göster
     sakal konusu....

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5CD1888D5

quote:

Ustam yine sen bilirsin ama önyargılara dayanarak konuşma bence.Sen bunu yaptın mı,yapan birini gördün mü,ne yaptığını sordun mu?

Ben de ölümüne ters vursun demiyorum adama,3-4 defa ters vurup kökleri belirginleştirmesi yeterli,kökler sıklaşmayınca adamda küme küme sakal çıkmasını mı bekliyorsun?

Sakalın dik uzaması ise cidden süper bir fantazi,öyle bir şey hayatında gördün mü?Gördüysen bir resmini çek de atıver bana çok merak ettim.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: delteo

quote:

ben tersten alıyorum hep dik çıkmıyor

• quote:

sakal konusu....

Alıntıları Göster
    sakal iyi bişeymi sanıyosunuz.bendede az cıkıyor keşke hiç çıkmasa.bazı yerdeki kıllar haricinde zaten hepsi gereksiz niye cıkıyosa

• quote:

sakal konusu....

Alıntıları Göster
    hocam bırakın ya sakal iş değil. hiç olmazsa askerden sonra çıkarmaya bakın lise2 den beri çıkıyor. son sene hele felaket ti ya. sabahı köründe traş ol okula git sabah sabah oranı buranı kestir. suratında bant şimdi okul bitti 2 haftada bir kesiyorum.

Ayrıca bende de bıyık çıkmıyo

• quote:

Orijinalden alıntı: Time2Die

hocam bırakın ya sakal iş değil. hiç olmazsa askerden sonra çıkarmaya bakın lise2 den beri çıkıyor. son sene hele felaket ti ya. sabahı köründe traş ol okula git sabah sabah oranı buranı kestir. suratında bant şimdi okul bitti 2 haftada bir kesiyorum.

Ayrıca bende de bıyık çıkmıyo

Alıntıları Göster
    ben kızım ama yorum yapmak istiyorum.
    kadın kuaforlerınde bu tp seylere badem yagı onerirler
    benım kaşlarım cok azdı yok gibiydi badem yagı sürdüm,belirginleşti. yani daha fazla cıkmaya başladı artık belli oluyo. bence badem yagını dene biraz cıkmaya baslayıncada jiletle alırsan hem badem yagı hem jilet bayagı işe yarar bence

• quote:

Orijinalden alıntı: qx5

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar sarımsak dedinizde sarımsak cilde sürülünce acaip yakıo...hele birde sivilce warsa...sarımsak olayı yaş...artık badem yağını denicem....
  • quote:

Orijinalden alıntı: baycan87

arkadaşlar sarımsak dedinizde sarımsak cilde sürülünce acaip yakıo...hele birde sivilce warsa...sarımsak olayı yaş...artık badem yağını denicem....

Alıntıları Göster
    Tekrar söylüyorum Sakal beladır.Çıkması için uğraşmayın.Ben de az az çıkıyor ama yine de bela.Jilet vurmamaya çalışıyodum ama yeni girdiğim işde vur dediler vurduk şimdi çıktı çıkacak diye çakıyoz jileti.Sonra başım belaya gircek bu meretle 15 dakikada bir traş olmam gerekecek. hiç kasma bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piêr Dé Sans -- 18 Eylül 2006; 11:43:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Tekrar söylüyorum Sakal beladır.Çıkması için uğraşmayın.Ben de az az çıkıyor ama yine de bela.Jilet vurmamaya çalışıyodum ama yeni girdiğim işde vur dediler vurduk şimdi çıktı çıkacak diye çakıyoz jileti.Sonra başım belaya gircek bu meretle 15 dakikada bir traş olmam gerekecek. hiç kasma bence

Alıntıları Göster
    bende de yok ama sorun olmuyo.eğer çevrendekiler sakalsız erkek,erkek değildir gibi saçma laflar söylüyosa hiç aldırma.iki tane kılla erkek olunmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: yavkar@fb

bende de yok ama sorun olmuyo.eğer çevrendekiler sakalsız erkek,erkek değildir gibi saçma laflar söylüyosa hiç aldırma.iki tane kılla erkek olunmaz.

Alıntıları Göster
    Bence o kadar takma kafana...
  • quote:

Orijinalden alıntı: arhavili_08

Bence o kadar takma kafana...

Alıntıları Göster
    fazla takma.

bende var, 2-3 günde bir traş oluyorum bazende dinlendirip 2-3 hafta kesmiyorum, gerçi halimden şikayetçide değilim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.