bence cok acele etme.ne warsa onlari kes jiletle.Olmassada bi doktor en garanti cozum...
yaaa hocam kösesinn diee alay konusu oluyozz resmen yaaaa
badem yağı iyi gelebilir arkadastan duymuştum
Hocam hortlatmışsın başlığı...
Son günlerde forumdaki eski başlıkları hortlatma da bayağı bir popülerlik var.
quote:
Orjinalden alıntı: tech_türk
bnm başlık, hala doğru düzgün sakal yok 6 ay geçmiş jilet sivilcedn başka bi işe yaramıo
quote:
Orjinalden alıntı: Russian
16 yaşındayım köpek gibi sakal var uzayınca çeçen militanlar gibi oluyo şans işi bea üzülme
Militan derken ne kasdettin, terorist gibi birseymi ?
quote:
Orjinalden alıntı: baycan87
quote:
bnm başlık, hala doğru düzgün sakal yok 6 ay geçmiş jilet sivilcedn başka bi işe yaramıo
badem yağı veya sarmısağı denedin mi?
quote:
Orjinalden alıntı: neuro
quote:
Orjinalden alıntı: baycan87
quote:
sarmısak çok yakıo badem yağınıda 1 hafta kullanfm şişe bitince bıraktım, şimdi her berberde ustura ve 3 4 günde bir jilet vuruorum
badem yağı veya sarmısağı denedin mi?
sakal özlemin imzandan anlaşılıyor
su sürüp, jilet vurmak işe yarar diye biliyorum
millet çıkmasın diye bioder kullanıyo sen çıksın diye yaptıklarına bak. Ya bence Askerliğini yaptıktan sonra jilet felan kullan askerde rahat edersin yoksa askerde hergün uğraş dur. Yüzün tahriş olur hem. Bende 20 yaşındaayım mesela pek fazla jilet vurmadım hatta hiç vurmadım sadece çene altına vurdum fazla çıktı diye çene altında var gür bir sakal bide bıtıklar gür çıkıyo yüzüme vurmadığım için hafifden çıkıyo kesmiyorum fakat yani elinde sonunda çıkıcak bu sakallar. Bekle nolcakki
sakal iidir şekildir karizmadır ortamlarda filan ağırlıgını koyabilrsin çakal takılaiblirsin bendede çıkmıo ya 18 e girecem hala yok anlamadım nie çıkmıo babam kabasakal gibi adam bizde hiç yok ha varda az var ..halbüsükü uzasa şekilli şekilli dolaşsak süper olr..
quote:
Orjinalden alıntı: djerrowing
sakal iidir şekildir karizmadır ortamlarda filan ağırlıgını koyabilrsin çakal takılaiblirsin bendede çıkmıo ya 18 e girecem hala yok anlamadım nie çıkmıo babam kabasakal gibi adam bizde hiç yok ha varda az var ..halbüsükü uzasa şekilli şekilli dolaşsak süper olr..
babam kabasakal gibi
Akşam Akşam Güldürdün beni allahta seni güldürsün
Allah'a şükür sakallarım tam optimum seviyede,bıyıklarıma zaten nazar değecekler çok dehşet oluyo diyorlar.
Bende de pek yoktu,ben normal Gilette Mach3 Turbo GTI ile kesiyordum zamanla kalınlaşarak çıkıyor,ayrıca ters dönme durumu felan hiç yok hepsi yerçekiminin etkisinde aşağıya doğru çıkıyorlar.Çok şükür...
haydaa bendede çıkmıyo ya deli olucam 16 yaşındayım :D Lise2 bütün arklarımda var bende yok biraz dışalnmış hissediyorum kendimi hergün Jiletliyorum.Şu pilli olan var bende.Gilette'in.Hiç bşi çıkmıo... =( Bıyıklar var,çene var biraz ve altı bide Favoriler var yanaktan tık yok =(
LANET OLSUN SAKALA...
Bugün pis sakalım yüzünden orduevine sokmadılar.. Subay arkadaşla kapak olduk..
quote:
Orjinalden alıntı: muratti35
LANET OLSUN SAKALA...
Bugün pis sakalım yüzünden orduevine sokmadılar.. Subay arkadaşla kapak olduk..
Eee orası ordu.!
Olacak o kadar
quote:
Orjinalden alıntı: Maqq
haydaa bendede çıkmıyo ya deli olucam 16 yaşındayım :D Lise2 bütün arklarımda var bende yok biraz dışalnmış hissediyorum kendimi hergün Jiletliyorum.Şu pilli olan var bende.Gilette'in.Hiç bşi çıkmıo... =( Bıyıklar var,çene var biraz ve altı bide Favoriler var yanaktan tık yok =(
Normal bir insanda ilk tüy belirtileri 18 de başlar 20 den sonra ise gerçek haline bürünür. Ama hormonsal olarak bazı insanlarda bu değişebilir. Yani 16sında da çıkabilir 20sine kadar hatta 21, 22 sine kadar çıkmayabilir. Fazla kafaya takmayın adamlık sakalla ölçülmüyor.
hocam galiba sende testesteron hormonu yeterli miktarda salgılanmıo belki hormon tedavisi ile sorunu halledebilirsin
hormon tedaveisi nasıl oluyor yaw
kusura bakma ama testesteron eksikse normal erkeklerden biraz daha az erkek ve biraz daha fazla kız olabilirsin