Benim bir arkadaş üniversitedeki ikinci senesine geçiyor bu sene, adamda gram sakal yok daha :) bendeyse 8. sınıfta çıkmıştı
benim 18 yaşında adam gibi çıkmaya başladı, 21 yaşında 2 arkadaşım var daha tüy bile yok yüzlerinde
benim 9.sınıftayken sadece bıyığım vardı.ama bıyıklarım sağlam çıkıyordu.bir kere berbere gittim.abi favorileri sivri yapar mısın dedim.adam favori yokki nasıl yapıyım dedi .üzülmüştüm.10.sınıfın sonlarına doğru çenemde biraz biraz çıkmaya başladı.tıraş ola ola sertleşti.10.sınıfın yaz tatilinde çene tarafında baya sakal vardı.ama yanaklarımda yoktu.şuan 11.sınıftayım.favorilerim baya bir kalınlaştı.yani yüzümde sakal tamamen oturdu.her yerde çıkıyor.o yüzden çok kafaya takma.bizim bir abi vardı.19 yaşına kadar sakalı yoktu.20 yaşında bir anda sakalları çıktı.zamana bırak.
o çocuk aklından geçiriyor benim de bir sakalım olsa benimde bir bıyığım olsa diyor bizde niye yohh diyorr
bekleyeceksin dostum 15 yaş ne ki ya arkadaşların anormal bence 16 17 de tam olmasada istediğin kadar kıl tüye kavuşursun merak etme
quote:
Orijinalden alıntı: lovemedo
15 yaşında örülücek uzunlukta keçi sakal bırakırdım. Hayat adil değil.
ühühü
19 yaşındayım ve sakalım yok. Var ama çene bölgesindekiler sert ve tel tel. Yanaklardakiler ise hala tüy şeklinde. Takma kafana.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme