Şimdi Ara

Sakal Konusuna Kesin Çözüm Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
14.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle 15 yaşındayım,biliyorum erken diyenleriniz olabilir ama şu an lise 1 deyim ve sınıftaki her erkek de az çok tüy var, baya sakalı olan da var.
    Benim durumsa şöyle:Bıyıklar çok az var dışardan bakıldığında eğer uzun süre kesmesem bile zar zor belli oluyorlar.İnceler yani.Ve pek sık değiller ayrıca yavaş uzuyorlar.

Onun dışında cücük bölgesinde 1-2 tel var galiba ama onlarda çok gıcık,bazen görünüyorlar bazen görünmüyorlar var mı yok mu belli değil.Uzama hızlarıda belli bellirsiz.Bazen kesiyorum hızlıca çıkıyor bazen kesiyorum yavaaş yavaş çıkıyor.Bu durum bıyıklar içinde böyle.

Çene kısmında çok sayıda sarı tüy var ama ışıklı bi odada filan değilsek belli olmuyorlar hiç sarı oldukları için.Oraları da bazen jiletliyorum ama ne siyahlaşıyorlar ne de çoğalıyorlar.

Favoriler biraz karışık ama ben size hiç yok diyim uzun uzun anlatmaya deymez.Aslında çooooooooooooooooooooooooooooooook çok az var ama o da sağ kısımda sadece.Ve hiç belli olmuyorlar fener filan tutmadan.Sol kısımda da hiç yok.Sadece sarı tüyler.Ama siz hiç bi tarafta yok diye bilsenizde olur öyle gibi zaten.

Yani genel olarak yüzümde sarı kıllar var ama siyahlaşmıyorlar.Kestiğim yerler genellikle yavaş çıkıyor.(Ama bu değişken bazen kesiyorum hızlı uzuyorlar)

Bir de benim koltukaltı da çok geç çıktı(Geçen yaz) ve hala yok gibiler azlar.Sağ tarafta sol taraftakinden baya fazla var.(aynı yüzümdeki gibi)

Bunların dışında vücudumda kıl sorunu yok.(Cinsel bölge,göbek,göğüs,bacak vb.)

Artık şu sakal konusuna bi çözüm arıyorum yaşıtım çoğu kişide var babamda da baya erken çıkmış.Sınıfta herkes dalga geçiyor.
    NOT:şu çok tutulan sakal konusuna bak demeyin orayı tamamen okudum işe yarar hiçbir şey bulamadım.

he bide yanlış anlaşılmasın ben bu yaşta tabi ki tam sakal istemiyorum.Sadece yaşıtlarım gibi bıyıklarım çenem cücüğüm filan adam akıllı bir hale gelsin bana yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnsanoğluinsan -- 12 Haziran 2011; 12:44:28 >

• Daha erken senin sinifindakilerde bı bozukluk vardır, bende 16-17 arası çıkmaya başladı. 17 yasindaki cogu arkadasimda da hala sakal, biyik cikmis degil. Ayrıca sakın bıyıkları uzatma iğrenç gözüküyor o yaştaki bıyıklar. Kısacası fazla kafaya takma çıkar elbet bi gün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Poison Well -- 12 Haziran 2011; 12:47:31 >
  • Çevrede dikkat et sakalı tamamen çıkan insanlar çok nadirdir zaten. Kimisinin kirli sakal bırakıcak kadar çıkar ama bıyığı çıkmaz veya az çıkar, kimisinin çene altında çıkmaz vs. Sakal konusunu çok takıntı yapma, hormonlarla alakalı bir konu bu. Sarı tüyler çıktığı zaman jilet vurursan bu kökleri kalınlaştırır ve zamanla siyahlaştırır. Benim yaşım 20 ve 15 yaşımdan beri sakal var fakat ben yaklaşık 1 senedir jilet vuruyorum daha öncesinde hiç vurmadım ve kirli sakalım var. Hormonla alakalı yani, ne kadar istesen de çıkmadığı zaman çıkmıyor. Jilet vurmak, sarmısak sürmek, badem yağı kullanmak anca kıl köklerini kalınlaştırır veya süreci biraz da olsa hızlandırır.
  • Ulan biz 19 yaşındayız ergen bıyığı çıkıyor hala,lise 1 deki çocuk sakalı çıkmıyor diye şikayet ediyor.
  • böyle tepkiler geliceğini biliyordum ama görmeniz lazım ya sınıftaki 13 erkekden 10 unda gözle görülür bişeyler var(ha sakal ha tüy)

bende de tüy çıksa keşke bana o da yeter
  • badem bıyıklamı dolaşıyorsun la
  • Ben 18 yaşından sonra kıllandım. Hatta hala kılsız sayılırım ayaklarımda kıl yok denecek kadar az. Lisede tüysüzün tekiydim. Şimdi avatardan göreceğin gibi babalar gibi sakalımı bırakıyorum. Genetik bir olay. İlla çıkar. Hem kıl o kadar iyi birşey değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nabacan la sakalı kılı tüyü
  • yaş 15 tabi çıkmaz normal yani. benim 18-19 yasında arklarım var onlarda bile daha yeni yeni çıkmaya başlıyor
  • Bırakta diğerlerinden bi farkın olsun.Sende sakalsız oluver nolcak.
  • kapıda çevrilip 30-40 defa traş olmak için eve yollan görürsün sakalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alper

Ben 18 yaşından sonra kıllandım. Hatta hala kılsız sayılırım ayaklarımda kıl yok denecek kadar az. Lisede tüysüzün tekiydim. Şimdi avatardan göreceğin gibi babalar gibi sakalımı bırakıyorum. Genetik bir olay. İlla çıkar. Hem kıl o kadar iyi birşey değil.

peki benim yaşımdayken senlede dalga filan geçmediler mi

bu arada bırak napıcaksın sakalı filan diyenler yazmasın.Ben öneri arıyorum sadece
  • Bırak sakalında çıkmayı versin, büyüyünce çok dertlenirsin 2 günde bir sakal kesmekten.
  • Bende 15 yaşındayım, etek tarafını hayal bile edemezsin, yüzüm normal favorilere, bıyıklara jilet vuruyorum çıkmaya başladılar artık hafiften.
  • Oğlum ne acelesi var bekleyin çıkıcak ömrün boyunca kesiceksin zaten kese kese bi hal oluyoruz biz bırak biraz geç çıkıversin
  • Ben 17 yaşındayım allaha şükür sakallarımın tamamına yakını çıktı, bir arkadaşım var benden 3 yaş büyük onun daha yüzünde tek tük çıkıyo diyeceğim bişey yapamazsın yavaş yavaş çıkacak bekleyeceksin.
  • 17 yaşındayım ergen bıyığından başka birşey yok sınıfta herkesde var bende yok
  • 15 yaşında sakal çıkacak diye bir kural yok.Bi bekle hele milletin askerde sakalı çıkmaya başlıyor.Sen adam akıllı ev yemeği ye,düzgün bi şekilde geliş herşey yavaş yavaş oluyor merak etme,bakarsın 16 yaşında çıkar,benim öyle olmuştu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ngokayg

böyle tepkiler geliceğini biliyordum ama görmeniz lazım ya sınıftaki 13 erkekden 10 unda gözle görülür bişeyler var(ha sakal ha tüy)

bende de tüy çıksa keşke bana o da yeter

kızlar bıyıklı,sakallı erkekleri sevmez zaten. boşuna jilet vurma.
  • 24 e kadar yolu var rahat ol sıkma canını daha askere gidecen askerde her sabah traş olacaksın orda kesin çıkıyor rahat ol
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.