Şimdi Ara

Sakalım çıkmıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
12.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • testosterone dht e dönüştümü saç döker vücut kılları artar ergenlik sürecinde olduğundan yüksek çıkması normal
  • vücut kıllarında zaten bir sorun yok. tek sorun sakal bıyık o da genetik büyük ihtimalle. dht ne demek?
  • dht sac koklerının testosterona hassasıyetı
    bu varsa testosteron sacları kokden uzaklastırıp
    sonunda beslenmesınıde durdurup
    dokulmesıne ve yenıden cıkmamasına sebep oluyor
    aılesınde kelık olanlarda oluyo genelıkle genetık
    aılede kellık yoksa bu hassasıyette yok demektır
    testosteron normalın ustundede olsa zarar vermez
  • sülalemde kellik yok :)
  • Kardeşim takma kafana bu sakalı biraz varmış salla gitsin hayatını yaşa ilerde neden kafama taktım bu sakal meselesini diye üzülürsün asosyalliğe gitmesin bak bu iş
  • ne yapacan sakalı gençken bende cıksın diye uğraşırdım şimdide her sabah tıraş olurken keşke köse olsaymışım diyorum
  • kılda keramet olsaydı şeyde çıkmazdı..
  • askerlikten önce çıkmasın kimsede bencede ugraşmayın bazıları kasıyor büyük gözükmeye ne olcaksa boşverin büyüyüncede keşke genç göstersedim dersiniz :D
  • Askerden sonra bariz şekilde gürleştiğini farkedeceksin zaten, o yüzden sabırlı ol derim.

Benim askere gitmeden önce normal düzeyde sakallarım varken, 6 aylık askerlik sonrasında daha da gürleşti ve 1-2 günde hemen uzamaya başladı daha önce 1 haftalık kirli sakal beni rahat idare ederken şimdi 4-5 günden sonra muhakkak traş olmam gerekiyor...
  • Sakal bildiğim kadarıyla ergenlik döneminin sonunda oluşan ve atak gelişmenin sonlarına gelindiğinin habercisidir. Atak gelişme yani ergenlik dönemi gelişmesi ne kadar erken biterse kişide boy uzunluğu kısa kalabilir ve çeşitli açılardan tam gelişme sağlanmamış olabilir. Bu yüzden sakalınız içn mümkün olduğu kadar geç çıksın diye dua edin
  • Keşki bendede çıkmasa inan bir şey kaybetmiyorsun avrupalı erkekler artık ne sakal nede bıyık bırakıyor
  • kesınlıkle
    nakıl ımkanı varsa vereyım ıstyene
    yorgan yastık yapsın
  • Askerde köse olup askerden sonra çıkanlar bile var bu yüzden kafana takma o kadar zamanla çıkar.
  • ilerde nası olsa cıkcak simdidnin keyfini cıkar
  • Arkadaşlar bende epey sakal var. Sorunum yokta bıyıkta sıkıntı var.
    Bıyıgım epey çıkıyordu. Birden bire durdu şimdi hiç uzadıgı yok. Epey zaman gecince ucları belli oluyor. Testeronda sorun yok.
  • ŞİMDİ
    kösesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: BNYZ

Sakal bildiğim kadarıyla ergenlik döneminin sonunda oluşan ve atak gelişmenin sonlarına gelindiğinin habercisidir. Atak gelişme yani ergenlik dönemi gelişmesi ne kadar erken biterse kişide boy uzunluğu kısa kalabilir ve çeşitli açılardan tam gelişme sağlanmamış olabilir. Bu yüzden sakalınız içn mümkün olduğu kadar geç çıksın diye dua edin

ergenliğe gireli 7 yıl oldu 20 yaşındayım birkaç küçük siyah tüy dışında sakalım yok. boyum da kısa (1.63) olmasına rağmen son 3 yıldır hiç uzamadı sesim de oldukça kalın ne ters bi adamım yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kiro -- 21 Ağustos 2012; 22:09:35 >

• Bende 17 yaş 18 arası aynı dönemden muzdariptim okulda arkadaşlarım sarımsak sür falan diyolardı denedim fazla yararını görmedim lise bitmeye yakın evrim geçirmeye başladım. Yüzüne yakından beyaz ışık altında bak sarı tüyler varsa az sabret eğer tüy yoksa köse yolunda ilerliyorsundur bi dermatoloğa görün
  • quote:

Orijinalden alıntı: kiro

quote:

Sakal bildiğim kadarıyla ergenlik döneminin sonunda oluşan ve atak gelişmenin sonlarına gelindiğinin habercisidir. Atak gelişme yani ergenlik dönemi gelişmesi ne kadar erken biterse kişide boy uzunluğu kısa kalabilir ve çeşitli açılardan tam gelişme sağlanmamış olabilir. Bu yüzden sakalınız içn mümkün olduğu kadar geç çıksın diye dua edin

ergenliğe gireli 7 yıl oldu 20 yaşındayım birkaç küçük siyah tüy dışında sakalım yok. boyum da kısa (1.63) olmasına rağmen son 3 yıldır hiç uzamadı sesim de oldukça kalın ne ters bi adamım yahu

Peki yeteri kadar fiziksel aktivite yaptın mı? Yüzme, basketbol vs. tarzı sporlar ile ilgilendin mi? Cevabın evet ise genlerin fazlasına müsadee etmiyor demektir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kiro

quote:

Peki yeteri kadar fiziksel aktivite yaptın mı? Yüzme, basketbol vs. tarzı sporlar ile ilgilendin mi? Cevabın evet ise genlerin fazlasına müsadee etmiyor demektir.

3-4 yıl çok basket oynadım ki 10-14 yaşlarımdı. şikayetçi değilim herkes uzun olacak diye bişey yok muhtemelen beslenmemeden ve genlerden kaybettim bişeyler kafama takılan sesimin kalınlaşıp sakalımın 20 yaşıma rağmen sinyal vermemesi, (küçücük sarı tüyler var). ilginç

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.