Şimdi Ara

Sakalım çıkmıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
12.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende 20yaşındayım bendede çıkmıyor minik tüyler görüyorum sanki sol yanakta sağda onlarda yok delireceğim minoxil var evde 3 tüp kullansam mı kullanmasam mı akışınamı bıraksam.
  • Kardeşim benden sana tavsiye bende bundan 4 5 sene evvel aynı durumdaydım.Yaşıtlarım kirli sakal bırakırken militan gibi bende tüy yoktu.Çok forum araştırdım jilet vurdum okuttum sarımsağına kadar sürdüm ama bir türlü çıkmadı.Taki üniversiteye başlayıncaya kadar.İlk olarak çene favori derken şimdi maşallahı var.Şekil yapıcaksan güzel ama benim gibi çalışan biri için sabah daha afyonun patlamadan tıraş olma derdi adamı bezdiriyor.Demem o ki burada ve ya başka yerlerde çıkanlara inanma.Hiç ama hiç bir şey sakalı çıkartmaz.Sadece hormonlar dışında.Bazı insanları hormonları geç çalışır.Zaten zamanı geldiğinde çıkacak.(Ekstrem durumlar harici köselik v.b dışında)Ama illa takıntılıysan git bir hormon testi yaptır normal çıkarsa hiç takma kafana elbet birgün çıkacak çünkü aynı yollardan bende geçtim.Sen hiç sakalsız dede gördünmü ? :D
  • Kılda keramet olsa götte çıkmazdı kardeşim :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17 yaşında sakal çıkması iyi birşey değil. Kızlarla aran sıkıntılı olur. Hem sen demişsin ne o öyle militan gibi...

Testestorn seviyesi yüksekse 30 yaşından sonra saçların dökülecektir, sen pek kurcalatma hormonlarını...

Ama oldu ya 20 yaşını geçtiin halen sakal yok o zaman EEOSE SAKAL SERUMU 60 ML alıp kullanabilirsin...

24 yaşını geçti halen tık yok o zaman doktora gitmelisin.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.