Şimdi Ara

Sakalım çok seyrek olduğu için kendimi kötü hissediyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaşım 21. Sakalımın bazı bölgeleri bomboş, hiçbir şekilde çıkmıyorlar. Şöyle söyliyim. Favorilerim tam, bıyık sadece yanlarda seyrek var, ortası boş, alt dudak ile çene arası seyrek, çene idare eder, yanaklar seyrek, hadi bunlar sorun değil. Beni asıl rahatsız eden boyun bölgesi. Ortada seyrek, solda full, sağda seyrek. Sırf sağ tarafla sol taraf eşit olmadığı için çok kötü bir görüntü oluşuyor. Sakalı seyrek olanların yüzde 95'inin de sağ ve sol tarafları eşit seyreklikte, hatta büyük çoğunluğunun boyun bölgesi full. Ve bu durum beni çok rahatsız ediyor. Minoxil kullanmak veya sakal ektirmek istiyorum. Annem ve babam ikisine de sıcak bakmıyor. Sizce Minoxil mi kullanıyım, sakal ekimi mi yaptırıyım?

• Aynı sorun bendede var lakin sakal yapımdan dolayı yakışmıyor traşlı olmak daha güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

Aynı sorun bendede var lakin sakal yapımdan dolayı yakışmıyor traşlı olmak daha güzel

Ben traş olduğum zaman 17-18 yaşında gibi duruyorum. Ve bu durum beni rahatsız ediyor! Bu yüzden sakal istiyorum.
  • ailede durum nedir benim kuzen askerden geldi yeni yeni tıraş oluyordu sakal namına pek bir şey yoktu şu an 25 yaşında sakalları var.Bence 23 24 yaşına kadar bekle çıkmazsa o zaman bakarsın çaresine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: granturismo3

quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

Aynı sorun bendede var lakin sakal yapımdan dolayı yakışmıyor traşlı olmak daha güzel

Ben traş olduğum zaman 17-18 yaşında gibi duruyorum. Ve bu durum beni rahatsız ediyor! Bu yüzden sakal istiyorum.

• Dert ettiğin şeye bak.Sarımsak sür belki işe yarar

• quote:

Orijinalden alıntı: Masquerade89

ailede durum nedir benim kuzen askerden geldi yeni yeni tıraş oluyordu sakal namına pek bir şey yoktu şu an 25 yaşında sakalları var.Bence 23 24 yaşına kadar bekle çıkmazsa o zaman bakarsın çaresine

Ailede bir tek bende böyle. Babamınkiler daha 15 yaşındayken çıkmaya başlamış, şu an yanak üstleri bile dolu. Benimkiler de 17 yaşında başladı, 4 sene geçmesine rağmen çok gelişme yok malesef
  • Tek derdin bu olsun kankileto

• Sakal önemlidir.Mesela bu adamı tanıyabilen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ELdarioN19

Sakal önemlidir.Mesela bu adamı tanıyabilen var mı?

Karl Marx mı?

Edit: Evet o çıktı valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi granturismo3 -- 25 Ocak 2015; 3:18:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: granturismo3

quote:

Orijinalden alıntı: ELdarioN19

Sakal önemlidir.Mesela bu adamı tanıyabilen var mı?

Karl Marx mı?

Edit: Evet o çıktı valla

Yep

• granturismo3 G kullanıcısına yanıt
    Sakal ektirmene gerek yok minoxili deneme bile zararı çok.Kesmek en mantıklısı orantısız olması senin sıkıntın kötü görünmesi değil.Kökleri vardır sadece çıkma zamanı gelmemiştir sakallarını kes ilk başarda tipsiz görünürsün oda alışık olmadığından kaynaklı alışınca daha güzel göründügünü anlarsın.
  • 21 yaşına gelmişsin 17 yaş tribine mi girdin?
  • Aynı sorun bende de var . Sakal ile çene arasında küçük bir alanda 2 yandada çıkmıyor ama zamanla çıkacak bence , profil resmimde de belli oluyor .

• No ss no güven.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.