Şimdi Ara

Yumurtanın İçindeki Siyah ya da Morumsu Şey

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yumurtayı köy yumurtası olarak alsam da bazen bunlara rastlıyorum. Çırparken ya da haşlanmış yumurtayı ikiye böldüğümde beyazının içinde görüyorum ve onu alıyorum. Bunların sebebini bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-12E5A8814 -- 18 Şubat 2020; 15:20:40 >

• Up
  • Siyah kandir muhtemelen. Koy yumurtasi yemem bu yuzden hic. Icinden civciv dahi cikabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi made off hit her -- 18 Şubat 2020; 14:6:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: made off hit her

Siyah kandir muhtemelen. Koy yumurtasi yemem bu yuzden hic. Icinden civciv dahi cikabiliyor.
    Diğerlerinin de nasıl şartlar altında olduğu belli değil ama hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-12E5A8814

Diğerlerinin de nasıl şartlar altında olduğu belli değil ama hocam.

Alıntıları Göster
    Yine de koy yumurtasindan iyidir bence hocam. Kendi yumurtani yetistiriyorsan baska tabi.
  • Hocam o dediğiniz civcivin oluşmasında ilk aşama gibi bir şey. Uygun şartlar olunca o büyüyüp civciv oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: primum non nocere

Hocam o dediğiniz civcivin oluşmasında ilk aşama gibi bir şey. Uygun şartlar olunca o büyüyüp civciv oluyor.
    Teşekkürler hocam bilgi için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yumurtadan zebani çıkmış hocam yeme
  • rica ederim hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: primum non nocere

Hocam o dediğiniz civcivin oluşmasında ilk aşama gibi bir şey. Uygun şartlar olunca o büyüyüp civciv oluyor.
    yumurta döllenmemiş ise 40 yıl beklet civciv falan çıkmaz.
  • DaYWaLkeR kullanıcısına yanıt
    döllenmiş mi döllenmemiş mi onu ben bilemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi primum non nocere -- 18 Şubat 2020; 19:36:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.