Şimdi Ara

SARI ÜÇGEN İÇİNDE ÜNLEM İŞARETİ,NE DEMEK BU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
8.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar oyun oynuyordum oyundan cıktım bi baktım saatin yanında sarıya boyalı üçgen içinde ünlem olan bi işaret var.işte sanal bellek falan filan dedi ne oldugunu okuyamadan kapandı.ne olabilir bu?

• yok mu bir bilen arkadaşlar
  • sistem hatasıdır sanırım o. resimdeki bi işaret oldugunu sanıyorum. olay goruntuleyicisinden hatanın ne oldugunu ogrenebilirsiniz.
     SARI ÜÇGEN İÇİNDE ÜNLEM İŞARETİ,NE DEMEK BU?
  • sanal bellek hatası diyorsa şunları yap

bilgisayarıma sağ tıkla özelliklere gel.ordan gelişmiş ordan performansa gir.altta sanal bellek var oraya gir ordaki rakamları arttır biraz.sonra ayarlaya tıkla tamam de ve çık
  • bellek hatası veriyo yani oyunu ramin kaldırmıyo git bi ram al düzelir rain yetersiz geliyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: nadirgurece

bellek hatası veriyo yani oyunu ramin kaldırmıyo git bi ram al düzelir rain yetersiz geliyo

yuh yaa yuh !! böyle atanı görmemiştim ya! kardeşim ram yetmiyorsa ağır çalışır ram in yetmiyor diye hata vermez.sadece sanal bellek yetersiz geliyor ki dediğim şekilde düzelir sorun
  • arkadaşlar baktımolay görüntüleyicisinden "sanal bellek en küçük değeri çok düşük" diyo
    bu ne demek şimdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sarı yuvarlak içinde ünlem
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Sanal bellek artışı ile doğru orantılı olarak performans artışı sağlamak mümkün, nasıl mı? Şu yolu izlemeniz size yardımcı olacaktır “Bilgisayarım \özellikler\gelişmiş\performans\ayarlar “ burada karşımıza çıkan Sanal Bellek başlıklı pencereden değiştir düğmesini kullanarak sanal belleğin boyutunu istediğiniz ölçüde artırdıktan sonra ayarla butonuna basıp çıkmanız işlemi bitirmeniz için yeterli olacaktır.Ayrıca şunu belirtmekte fayda var vereceğiniz yeni değerin kullandığınız fiziksel belleğin en az “1.5” katı en çok “3” katı olması gerekiyor. Ayrıca şunu bilmekte yarar var sanal belleğin yükseltilmesi demek bilgisayarın çok hızlı çalışacağı anlamına gelmez. Sanal bellek fiziksel belleğin yeterli olmadığı yerde sabit diskinizi kullanmaya başlaması demektir, bu da sabit diskte sanal bellek miktarı kadar boş alana ihtiyacınız olacağı anlamına gelir. Bilinmesi gereken bir gerçek var ki o da sabit diskin fiziksel bellek kadar hızlı işlev yapamayacağı. Bu sebeple sanal bellekten ziyade sisteminize ilave edeceğiniz ekstra fiziksel bellekler bilgisayar performansını daha fazla etkileyecektir.

Bu bilgiler daha önce paylaşımda bulunduğum makalemden alıntıdır, gerekli bilgiler burada mevcut

• Hocam şu yazının tamamını bi kopyala yada kaynak versene..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

quote:

Orjinalden alıntı: nadirgurece

bellek hatası veriyo yani oyunu ramin kaldırmıyo git bi ram al düzelir rain yetersiz geliyo

yuh yaa yuh !! böyle atanı görmemiştim ya! kardeşim ram yetmiyorsa ağır çalışır ram in yetmiyor diye hata vermez.sadece sanal bellek yetersiz geliyor ki dediğim şekilde düzelir sorun

arkadaşa bu kadar yüklenmeyin bence öncelikle sizin dedikleriniz doğru yani sanal bellek yetersiz olduğundan windows hata veriyor ama sanal bellek bilgisayarda ki fiziksel bellek ihtiyaçlara karşılık veremediğinde devreye girer..yani sisteminize 2gb ram takın bakın bakalım windows hiçbir uygulama için sanal bellek hatası veriyormu?

saygılar..

• kasıntı oyunlar için geçerli bir durum. bilgisayarın kasıldığı zaman ortaya çıkar. özelliklerden performans ayalarını yükselt
  • sağolun arkadaşlar
  • donanim hatasında oluyor bazen yani yeni bir sürücü taktın diyelim windows bunu tanımlayamıyorsa bu sarı ünlem ortaya cıkar tabi sordugun soruyla bi ilgisi varmı9 bilmem ama bilgi olsun diye yazdım saygılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.